Tavaramerkkiluettelo

Tavaramerkkiluettelossa on lueteltu järjestön jäsenliikkeiden edustamat urheilu- ja vapaa-aika-alan tuotteiden tavaramerkit. Jäsenliikkeiden edustamat tuoteryhmät on merkitty jäsenliikkeiden kohdalle. Ala on jaettu yli 20 tuoteryhmään.

Tavaramerkkiluettelo 2019

Arena

Arena

Arena on aito maailmanluokan vesiurheilubrändi. Yritystä pidetään huippu-uimareiden ja vesiurheilusta innostuneiden referenssivalmistajana kun puhutaan parhaan suorituskyvyn omaavista varusteista ja äärirajoilla liikkumisesta.

vandernet.com/arena

Batavus

Batavus

Bridgedale

Bridgedale

Pohjois-Irlannissa Belfastin lähellä jo yli 100 vuotta sukkia kehittänyt ja valmistanut Bridgedale on teknisten sukkien markkinajohtaja. Kestävän kehityksen ajattelua edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen yhdistäminen teknisiin kuituihin Woolfusion tekniikalla.

vandernet.com/Bridgedale

Camelbak

Camelbak

Amerikkalainen CamelBak on maailman johtava juomaratkaisujen tarjoaja. CamelBak on ainoa veden mukana kuljettamiseen tuotteita tarjoava valmistaja jolla on tarjonnassa koko kategoria laidasta laitaan: Juomapullot, juoma-asut, juomapullovyöt, juomavyöt, juomareput, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet, soveltuen urheilukäytöstä retkeilyyn, matkustukseen ja terveellisiin elämäntapohin.

vandernet.com/camelbak

Catmandoo

Catmandoo

Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus saavuttaa liikkuessaan vapaus, oli laji tai vuodenaika mikä tahansa. Löydät meidät parhaiten laskettelurinteestä ja golfkentältä, mutta joskus myös paikoista, joissa et ehkä ajatellut meitä ensimmäisenä tapaavasi. Mallistoissamme yhdistelemme asioita ennakkoluulottomasti, koska omien sääntöjen laatiminen ja hetkessä eläminen on paljon mielekkäämpää. Freestylers since 1974.

Craft Sportswear

Craft Sportswear

Craft on kasvatettu kilpailemaan: me kehitämme parhaat mahdolliset tuotteet intohimoisimmille urheilijoille. Meitä inspiroi suorituskyky! Meiltä löydät lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun – unohtamatta voittamattomia alusasujamme ja teknisiä väliasuja. Enjoy the hard work.

Contigo

Contigo

Contigo ® on mukaan otettavien, ”To Go”, - juomapullojen ja termostuotteiden markkinajohtaja maailmanlaajuisesti. Contigo® on kehittänyt yksinkertaisen, mutta toiminnallisen ja ympäristöystävällisen juomapullo- ja termosmukimalliston jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja kestäviä sekä laadukkaita.

mycontigo.com

Crankbrothers

Crankbrothers

Dahlie

Dahlie

dahlie.com

DT Swiss

DT Swiss

Evoc

Evoc

PROTECTIVE SPORTS PACKS

truebell.fi

Fat Pipe

Fat Pipe

fatpipe.fi

Ghost

Ghost

Haglöfs

Haglöfs

Halti

Halti

HEAD

HEAD

HEAD on maailmanlaajuinen korkealuokkaisten urheiluvälineiden ja tekstiilien valmistaja ja markkinoija. HEAD-valikoimaan kuuluu alppituotteet niin lasketteluun kuin lumilautailuun, mailapeleistä valikoimaan kuuluu tennis, racketball, padel ja squash.

head.com

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja purjehdusvaatteissa ja heidän lasketteluvaatteitaan käyttää yli 50 000 ammattilaista yli sadassa hiihtokeskuksessa. Lisäksi Helly Hansen tekee yhteistyötä vuoristo-oppaiden kanssa ja vaatettaa hiihtolajien maajoukkueita ja olympiatason urheilijoita.

hellyhansen.com

Helkama

Helkama

Vuonna 1905 perustettu Helkama on kokenut kotimainen pyöräalan osaaja. Helkama on Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija ja jatkaa kaudella 2017 mm. uudistuneella ja entistä vahvemmalla e-Bike-mallistolla. Brändien arvostus-tutkimuksen mukaan Helkama on myös Suomen arvostetuin polkupyörä.

helkamavelox.fi

Hestra

Hestra

Hestra on yksi maailman johtavista hiihto-, laskettelu-, outdoor- ja vapaa-ajan käsinemerkeistä. Käsineiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu yrityksen pääkonttorilla Hestran kylässä, Ruotsissa. Merkki tekee tiivistä yhteistyötä mm- maailman parhaiden ammattilaishiihtäjien ja seikkailijoiden kanssa.

Hövding

Hövding

Hövding airbag-kypärä on yksi tehokkaimmista tavoista suojata päätään pyöräillessä. Erinomaisen suojaavuuden lisäksi Hövding on miellyttävä käyttää, eikä se sotke hiuksia tai muuten pilaa tyyliä.

hovding.com

Jagwire

Jagwire

Jagwire on pyöräpiireissä tunnettu mm. laadukkaista vaijereista, vaijerinkuorista ja jarrupaloista. Laajasta valikoimasta löytyvät tuotteet niin peruspyöräilijälle kuin vaativalle harrastajallekin.

jagwire.com

jopo

jopo

Jopo on Suomen ja Pohjoismaiden myydyin polkupyörämalli. Klassisen 24-tuumaisen lisäksi värikkäästä jopo-perheestä löytyy yhteensä 9 eri malliversiota, uusimpana upea Fat jopo. Kauden 2017 väreinä mm. turkoosi, fuksia ja kulta – kaikki lujaa kotimaista tekoa. jopo on nimensä mukaisesti Jokaisen Polkupyörä

www.jopo.fi

Lapierre

Lapierre

Kali

Kali

Karitraa

Karitraa

karitraa.com

Mac in a Sac

Mac in a Sac

Mac in a Sac esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 1987 Belfastissa. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta tavoite on edelleen säilynyt samana; tarjota korkealaatuisia vedenpitävä vaatteita, jossa on laaja valikoima värejä ja kokoja. Kaikki Mac in a Sac- tuotteet pakkautuvat mukana tulevaan pussiin. Superkätevää!

macinasac.com

Merida

Merida

Merida on yksi maailman suurimmista polkupyörien valmistajista, jonka omilta tehtailta Taiwanissa on jo vuodesta 1972 valmistunut laadukkaita pyöriä myytäväksi ympäri maailman. Merida tarjoaa mallistossaan pyöriä kaikentasoisille pyöräilijöille ammattilaisista arkipyöräilijöihin, maastosta maantielle ja työmatkalle.

merida-bikes.com/fi_fi

Merrell

Merrell

Merrell on maailman myydyin outdoor-kenkämerkki, jota myydään yli 150 maassa ympäri maailman. Merrell on valmistanut teknisiä outdoor - ja vapaa-ajan jalkineita jo yli 35 vuoden ajan.

merrell.com/fi

MET

MET

MET on perinteinen Italialainen kypärätalo, jonka laatu ja tyylikkyys ovat tuttuja myös suomalaisille pyöräilijöille. Valikoimasta löytyvät kypärät niin lapsille, kaupunkipyöräilijöille kuin aktiiviharrastajillekin.

met-helmets.com

Michelin

Michelin

Mikasa

Mikasa

Mikasa on tunnettu palloista eri urheilulajeihin, mutta erityisesti lentopalloista ja beach volley -palloista. MVA 200 lentopallo sekä VLS300 beach volley –pallo ovat FIVB:n (Kansainvälinen lentopalloliitto) hyväksymiä pelipalloja ja niitä käytetään kaikissa FIVB:n kilpailuissa. Mikasa on Suomen Lentopalloliiton ja Lentopallon Mestaruusliigan virallinen yhteistyökumppani.

Millet

Millet

Millet on ranskalainen, vuonna 1921 perustettu yritys, joka valmistaa korkealuokkaisia vaatteita ja varusteita vaativille käyttäjille. Tuotteet on suunniteltu kovaan käyttöön, erityisesti lasketteluun ja kiipeilyyn, mutta myös muihin ulkoiluaktiviteetteihin kuten pyöräilyyn, hiihtoon, luisteluun.

vandernet.com/millet

Molten

Molten

For the real game

moltenfinland.fi

Muc-Off

Muc-Off

New Balance

New Balance

New Balance on erityisesti laadukkaista juoksu- ja lifestyle-kengistä tunnettu USA:n Bostonista kotoisin oleva tuotemerkki. New Balance kehittää jatkuvasti uusia innovaatiota juoksu- ja treenikenkiin, joista uusimpia ovat Fresh Foam ja Vazee. Juoksukengistä löytyy myös perinteisempi maantiejuoksijalle suunnattu NBx-sarja. Kenkien lisäksi merkin valikoimaan kuuluvat juoksu- ja treenivaatteet sekä lifestyle-tekstiilit. Always In Beta.

Nishiki

Nishiki

Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineet

Suomalainen retkeilijä ja ulkoilija kohtaa kaksi haastetta: ankaran ilmaston ja kostean maaston. Kumisaapas on paras jalkine metsälle, vaelluksella ja retkelle.

nokianjalkineet.fi

Petzl

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen.

vandernet.com/sport/valmistajat/Petzl

Polar

Polar

Älykästä ohjausta vuodesta 1977.

polar.com/fi

Quarq

Quarq

RockShox

RockShox

Sasta

Sasta

Sasta on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat syvällä Pohjois-Karjalan erämaassa, Nurmeksessa. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia metsästys- ja retkeilyvaatteita jo yli neljän vuosikymmenen kokemuksella.

sasta.fi

Schwalbe

Schwalbe

Saksalainen Schwalbe on keskittynyt vain polkupyörän renkaisiin. Tämä keskittyminen takaa nopean tuotekehityksen, huippulaadun ja tuotteet myös pieniin pyöräilyn alalajeihin.

schwalbetires.com

Shock Absorber

Shock Absorber

shockabsorber.fi

Select

Select

Select on maailman johtava käsin ommeltujen pallojen valmistaja. Innovatiivisella tanskalaisella yrityksellä on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Yritys valmistaa noin kolme miljoonaa palloa vuodessa ja merkki on edustettuna pelikentillä suurimmassa osassa maapalloa, vientiä on yli 50 maahan. Suomessa Select Elite ball on Veikkausliigan virallinen pelipallo. Valikoimiin kuuluu myös jalkapallo- ja palloilutarvikkeita, esimerkiksi maalivahdinhanskoja.

Sram

Sram

Speedo

Speedo

Maailman johtava uintibrändi Speedo on intohimoisesti elämässä mukana vedessä ja veden ympärillä. Innovaatioistaan tunnettu brändi on saavuttanut johtavan aseman kilpauinnissa. Speedon uimapuvuilla on voitettu enemmän kultamitaleja olympialaisissa kuin millään muulla tuotemerkillä. Ei ole väliä, miksi sinä sukellat veteen – treenataksesi, kuntoillaksesi tai pitääksesi hauskaa – Speedo tekee niistä hetkistä aina parempia.

Sweet Protection

Sweet Protection

sweetprotection.com

The North Face

The North Face

The North Face tarjoaa laajan valikoiman tekstiilejä, varusteita sekä kenkiä. Me puskemme jatkuvasti innovaatioiden rajoja tuotesuunnittelussa, jotta sinä voisit puskea omia rajojasi seikkailuissasi. The North Face on edelleen erittäin ylpeä siitä, että se on ykkösvalinta maailman ansioituneimpien kiipeilijöiden, vuorikiipeilijöiden, extreme-laskijoiden, lumilautailijoiden, kestävyysjuoksijoiden keskuudessa sekä myös niiden, jotka seikkailevat joka päivä kaupunkielämässä.

Timberland

Timberland

Timberland tunnetaan ekologisena ja vastuullisena suunnannäyttäjänä. Teemme tämän luomalla erinomaisia tuotteita ja yrittämällä tehdä niillä eroa yhteisöissä, joissa elämme ja työskentelemme. Vahva käsityöläisperinteemme jatkuu yhä uusien innovaatioidemme rinnalla ja osa kenkien valmistusvaiheista tehdään edelleen käsin. Me valmistamme jalkineita, vaatteita ja muita varusteita, jotka ovat mukavia käyttää aamusta iltaan ja vuodenajasta toiseen. Emme jää lepäämään kohteliaisuuksiin – jos olisimme tehneet niin, olisimme aikoinaan tehneet vain yhdet vedenpitävät nahkakengät.

Toko

Toko

TOKO juhlii 100-vuotiasta taivaltaan! Perinteinen, sveitsiläinen TOKO edustaa innovaatiota, voimaa, korkeaa laatua ja suorituskykyä. Voiteet, työkalut ja Care Line- tuotteet tarjoavat suksille, laudoille, tekstiileille ja kengille optimaalista toiminnallisuutta.

toko.ch/en

Topeak

Topeak

Topeak on maailman johtava innovatiivisten pyöräilytarvikkeiden kehittäjä. Näiden tuotteiden tarkoituksena on tehdä pyöräilystä helpompaa, miellyttävämpää ja hauskempaa.

topeak.com

Tunturi

Tunturi

Umbro

Umbro

Monipuolisena jalkapallomaailman osaajana Umbro on vaatettanut ja varustanut joukkueita ympäri maailman lähtien vuodesta 1924. Humphreys veljesten perinnöstä Umbron mallisto on laajentunut myös muuhun urheiluun sekä vapaa-aikaan. Rohkeat, nuorekkaat, energiset ja klassiset mallit Performance, Sports ja Tribute -perheistä kutsuvat sinut löytämään oman suosikkisi.

Unior

Unior

Uswe

Uswe

Warrior

Warrior

Woolpower

Woolpower

Woolpowerin merinovillatuotteet lämmittävät sisältä ulospäin. Ruotsissa valmistetut alus- ja välikerrastot sekä sukat takaavat sen, ettet palele ladulla tai rinteessä.

XLC

XLC

Zanier

Zanier

Itävaltalainen Zanier on valmistanut korkealaatuisia käsineitä äärimäisiin olosuhteisiin jo 45 vuoden ajan. Erinomaiset materiaalit, hyvä toiminnallisuus ja ammattitaitoinen työstö ovat Zanier-käsineiden tunnusmerkkejä. Zanier on Ski Sport Finlandin virallinen yhteistyökumppani.

zanier.com

Zipp

Zipp