Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry (UVT) on alan yhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on parantaa jäsenyritysten kannattavuutta, kilpailukykyä ja muita toimintaedellytyksiä.

Liittymällä jäseneksi yhdistykseen saatte käyttöönne mm. seuraavat alan valmistajia ja maahantuojia hyödyttävät palvelut:

1) Kattavat alan tilastot
Urheilu- ja vapaa-aikatuotteiden kuukausittaisen kokonaismyynti- ja vientiseurannan sekä tuoteryhmäkohtaisen tukkumyynti- ja tuontiseurannan lisäksi järjestö toimittaa jäsenilleen muiden erityistukkukaupanalojen myyntikehitystilastoja sekä tilastointia alan keskeisistä tunnusluvuista (vuoden keskimääräiset saatavien ja varaston kiertonopeudet sekä henkilöstö- ja varastointikulut) ja palkkatasoista.

2) Kattavat media- ja hotellisopimukset
Järjestöllä on kattavat mediasopimukset lehtitalojen ja hotelliketjujen kanssa. Jäsenten saamat edut ja alennukset ovat merkittäviä.

3) Ilmaiset lakimiehen palvelut
Liittymällä järjestöön saatte käyttöönne lakimiehen tarjomia palveluita. Lakimieheltä voitte kysyä apua ja neuvoja sopimus- ja työsuhdeasioissa.

4) Koulutustoiminta
Jäsenille järjestetään vuosittain useita laadukkaita koulutustilaisuuksia eri aihealueilta.

5) Kattava tiedotustoiminta
Järjestö lähettää vuosittain jäsenyrityksille huomattavan määrän jäsentiedotteita alaa kiinnostavista ja ajankohtaisista asioista.

6) Edunvalvonta
Järjestöllä on edustus monessa viranomaisessa sekä yhteistyöfoorumissa mm. työ- ja elinkeinoministeriössä, ulkoasiainministeriössä, Kaupan liitossa, EuroCommercessä jne.

7) Merkittävä alan yhteistyöfoorumi
Jäsenyyden kautta tulette osaksi foorumia, jonka kautta alan tukkutoimijat edistävät alan toimintaa.

8) Pääsy YouSport.fi-sivustolle

Lisätietoja antaa:

Projektipäällikkö Hanna-Liisa Erkheikki
email:
puh./tel. +358 40 524 1718

Huom!

UVT:n nettisivujen jäsenosiosta löydät mm. kaikki yhteistyösopimukset ja tilastot kuluvalta vuodelta.

Mikäli teillä on kysyttävää tunnuksista tai niiden käytöstä tai haluatte vaihtaa salasananne, olettehan yhteydessä yhdistyksen toimistoon.