YouSport.fi ja MTV.fi ovat sopineet sisältöyhteistyön aloittamisesta. Jatkossa YouSport.fi tuottaa kuntoilua, liikuntaa ja hyvinvointia koskevaa sisältöä MTV.fi-mediaan. Sopimuksen molemminpuolisena tavoitteena on jakaa kuluttajaa hyödyttävää urheiluun ja vapaa-aikaan pureutuvaa sisältöä suurelle yleisölle. Yhteistyö alkaa tällä viikolla.

”Yhteistyö avaa YouSport.fi:n asiantuntevissa artikkeleissa esiintyville lajeille ja palveluille uudenlaisen mahdollisuuden näkyvyyteen”, vahvistaa YouSport Finland Oy:n toimitusjohtaja Hanna Heikkilä. ”Yhteistyö vahvistaa molempia medioita ja mahdollistaa tehokkaan tavan levittää liikkumisen ja hyvinvoinnin ilosanomaa.”

Joulukuussa julkaistun YouSport.fi-verkkosivusto saa yhteistyössä aivan uuden ulottuvuuden. Sopimuksen myötä YouSport.fi:n artikkelit tavoittavat miljoonayleisön, mikä tekee YouSport.fi-verkkosivustosta entistä houkuttelevamman liikunta- ja hyvinvointialan yhteistyökumppanin.

YouSport.fi tarjoaa urheilusta ja aktiivisesta vapaa-ajasta kiinnostuneille kanavan, joka kannustaa ja aktivoi liikkumaan. Sivusto palvelee lajin valinnassa, välineiden hankinnassa, harrastamisen aloittamisessa ja oman tason nostamisessa – ohjaten aina eteenpäin jopa kilpauralle asti. Tarkoituksena on auttaa myös jo liikkuvia ja urheilevia kehittymään ja löytämään uutta virettä.

Sivuston sisältö koostuu kymmenien alan yritysten, urheilun ja viestinnän ammattilaisten sekä kotimaisten huippu-urheilijoiden ja -asiantuntijoiden tuottamista artikkeleista, kuvista ja videoista.

Lisätietoja: Hanna Heikkilä, YouSport Finland Oy, 050 536 3379,