• Suomalainen urheilu- ja ulkoilumedia saa uutta potkua. Alalle ponnistaa urheilukaupan YouSport.fi –verkkopalvelu, joka avautuu 1.12.2016 klo 10.00.
  • Toimialalla ennennäkemätöntä yhteistoimintaa: kilpailevat yritykset perustivat yhteisen verkkopalvelun.
  • Urheilukauppa tänä vuonna prosentin kokonaiskasvussa. Tämän sisällä jalkineet +4,4 %, vaatteet +2,5 %, välineet -0,6 %.

 

Urheilukaupassa kuluva vuosi on mennyt hyvin ja kauppa käy yhden prosentin kumulatiivisessa kasvussa. Sen innoittamana toimiala on koonnut rivinsä ja ryhtyy vahvistamaan urheilun ja hyvinvoinnin sanomaa oman YouSport.fi –sivuston kautta. 

Uusi urheilu- ja vapaa-aikatoimialan yritysten yhteinen media syntyi, kun Urheilu- ja Vapaa-aikatukkuliikkeet ry:n (UVT) jäsenyritykset ryhtyivät rohkeaan ajatusten vaihtoon. 

– Harvalla alalla kilpailevat yritykset lähtevät näin yhtenäisesti samaan hankkeeseen. Selkeästi tällaiselle medialle on tilausta. Kiinnostusta palvelua kohtaan on tullut laajalti, kertoo YouSportin sekä UVT:n toimitusjohtaja Hanna Heikkilä. 

YouSport.fi on ajankohtainen, hyväntuulinen ja kannustava kaveri liikkujalle. Sivustolla jaetaan tietoa ja kokeillaan uteliaasti liikuntaan ja urheiluun liittyviä uutuusvälineitä, varusteita ja palveluita. Tämän lisäksi muistetaan levon tärkeys ja keskitytään hyvinvointiin. Asiantuntijoiden blogiartikkeleista löytyy vinkkejä niin harrastelijalle kuin huippu-urheilijallekin.

Vaikka verkkopalvelu on brändien omistama media, kaikki artikkelit tehdään Heikkilän mukaan journalistisin periaattein. 

– Uskottavuus on meille todella tärkeä asia. Alalla tapahtuu paljon kehitystä, jota haluamme aktiivisesti seurata ja josta välitämme sanaa liikunnan harrastajille, Heikkilä täydentää. 

Lisätietoja: Hanna Heikkilä, UVT ja YouSport toimitusjohtaja, 050 536 3379,