Vain muutos on varmaa, mutta miten jatkuvaan muutokseen liittyvät uhat muutetaan mahdollisuuksiksi? Mikä on epävarmaa ja miten epävarmuuteen varaudutaan? Miltä käyttötavarakaupan tulevaisuus oikeasti näyttää?

Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia

20.9.2017 klo 11-16

SUHDANTEET 2018 -tapahtumassa Messukeskuksen Kokoustamossa, Messuaukio 1 (sisäänkäynti Holiday Inn -hotellin aulasta). 

Suhdannekatsauksen Suomen talouteen ja kaupan tulevaisuuteen meille antaa Suomen Pankin johtokunnan jäsen ja ekonomisti Seppo Honkapohja.

Päivän teemasta, epävarmuuden voittamisesta puhuu professori Jonathan Reynolds, Oxfordin yliopistosta. Puheenvuoro on jatkoa edellisvuoden paljon kiitosta ansainneelle esitykselle. 

ILMOITTAUDU MUKAAN

OHJELMA

11.00 Ilmoittautuminen ja lounas

11.45 Kaupan tulevaisuus, Honkapohja ja Reynolds

13.45 Kahvi- ja verkostoitumistauko

14.15 MUOTI JA URHEILU 2018
16.30 Tilaisuus päättyy

MUOTI JA URHEILU 2018 -seminaarissa elävistä kaupunkikeskustoista, saavutettavuudesta, kauppakeskuksista ja kaupunkisuunnittelusta ovat puhumassa Amsterdamin ammattikorkeakoulun professori Jesse Weltevreden, Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki ja Stockmann Oyj:n toimitusjohtaja Björn Teir. Muodin ja urheilun verkkokauppa muista EU-maista Suomeen kasvoi viime vuonna peräti 25 %. Intersportin toimitusjohtaja Jussi Mikkola kertoo urheilukaupan haasteista muuttuvassa ympäristössä. Googlelta Jaakko Pihlaja tietää myös sen, mitä hakukonekäyttäytymisestä voi päätellä muoti- ja urheilukaupan tulevaisuudesta.

OSALLISTUMISMAKSU
Jäseniltä 100 € (ei-jäseniltä 150 €). 

Osallistumismaksu kattaa jaettavan materiaalin sekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Ei ryhmäalennuksia.

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään seitsemän päivää ennen seminaarin alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50% osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta seminaarista pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalla voi ilman lisäkustannuksia osallistua toinen henkilö.

Lisätietoja: Hanna Heikkilä, +358 50 5363 379,