Helly Hansen yhdistää retrodesignin vastuullisiin materiaaleihin – uusi mallisto ympäristötietoisille kaupunkilaisille

11.10.2019

Ammattilaisten suosimista huipputeknisistä vaatteistaan tunnetun Helly Hansenin ikoniset ylisuuret takit valloittivat kadut 90-luvulla. Nyt ysäritrendi on taas täällä, ja uuden Protect & Connect -malliston tuotteissa Helly Hansen yhdistää trendin ympäristön kuormitusta keventäviin valintoihin. Protect & Connect koostuu katu-uskottavista puffereista, anorakeista ja housuista, joiden kankaat on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Muut materiaalit, kuten vanutäyte ja vetoketjut, ovat 100 % kierrätettyjä ja vegaanisia.

Protect & Connect -malliston tuotteissa on käytetty kaikkiaan 75 % vähemmän vettä tavalliseen tuotantoprosessiin verrattuna. Vedenkulutusta on vähennetty värjäämällä kankaat Solution Dye -tekniikalla, jossa väri lisätään jo kuitutasolla. Näin Protect & Connect -takit säilyttävät räväkät värinsä haalistumattomina pesukerrasta toiseen. Myös 100 % kierrätetyn vanun käyttäminen vähentää tuotantoprosessin vesimäärää merkittävästi. Jokaisen Protect & Connect -tuotteen vuoreen on painettu QR-koodi, joka johdattaa tutustumaan malliston tuotteisiin ja teknologioihin.

Haluamme tarjota nuoremmille kuluttajillemme trendikkäitä ja visuaalisesti näyttäviä tuotteita. Samalla pitäydymme tavoitteessamme kehittää käytännöllisiä teknisiä tuotteita yhä ympäristöystävällisemmin ja vastuullisemmin, Kristoffer Ulriksen, Managing Director for Urban Category, kiteyttää.

Malliston parhaat palat yhdistyvät naisten P&C Puffer Parka sekä miesten P&C Quilted Anorak -takeissa. Helly Tech® -kalvo suojaa sateelta ja tuulelta, samalla kun 100 % kierrätetty vanu lämmittää ja tuo talveen toivottua muhkeutta. Vedenkestävä LifepocketTM-tasku suojaa puhelinta kylmällä säällä ja pidentää akun kestoa jopa kolminkertaiseksi tavalliseen taskuun verraten.

LISÄTIEDOT 
Kai Kantanen, Helly Hansen Suomen ja Baltian myyntijohtaja, puh. 0400 687 336,

TUOTELAINA-, TESTI- JA KUVAPYYNNÖT
Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli, puh. 044 5546 599,

 

HELLY HANSEN LYHYESTI

Vuonna 1877 perustettu Helly Hansen on tunnettu taidostaan yhdistää tekniset ominaisuudet ja ulkonäkö tuotteiksi, jotka vastaavat olosuhteiden haasteisiin eri puolilla maapalloa vuonojen rinteiltä merille. He jatkavat kehitystyötään, jonka ansiosta ammattilaiset voivat sekä säilyä hengissä että tuntea elävänsä täysillä!

Helly Hansen kehitti ensimmäisenä fleece-kankaan 1960-luvulla, ensimmäisen teknisen kerrastomateriaalin Lifa® Stay Dryn 1970-luvulla ja hiljattain palkitun sekä patentoidun H2Flow-teknologian, joka säätää lämpöä. Helly Hansen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja purjehdusvaatteissa ja heidän lasketteluvaatteitaan käyttää yli 55 000 ammattilaista yli 200 hiihtokeskuksessa. Lisäksi Helly Hansen tekee yhteistyötä vuoristo-oppaiden kanssa ja vaatettaa hiihtolajien maajoukkueita ja olympiatason urheilijoita.  Helly Hansenin vaatteita ja kenkiä myydään yli 40 maassa. Helly Hansen on myös Suomen alppimaajoukkueen virallinen vaatettaja kaudella 2017–2021. Lisätietoa www.hellyhansen.com.