Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. 

Koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Mikäli mielii kisaamaan jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä tapahtumapäivänä info-teltalla.

Aika: Su 18.8.2019 klo 10-18, kisat klo 12 ja 14
Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167
Matkat: miehet & naiset & joukkueet 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
Perheduathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu
Mini Valtteri Bottas Duathlon: 200 metriä, alle 7-vuotiaille, klo 11.25
Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä: 85 € naiset & miehet, perheduathlon 30 € ja joukkueduathlon 250 €. Maksu käteisellä tai kortilla info-teltalla.

Katso kisainfo 2019 kisatiedot info-osiosta.

Tapahtumassa Voi koeajaa Tunturi-, Nishiki-, Winora- ja Haibike-sähköpyöriä Ebike Brothersien opastuksella Tunturin testiradalla. Tunturi lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio -keräykseen 2 euroa jokaisesta paikan päällä sähköpyörällä ajetusta koeajokilometrista. Varat menevät ilmastonmuutoksen vastaiseen hyväntekeväisyyteen.

Tunturilla on esillä vuoden 2020 upouutta pyörämallistoa. Arvomme päivän lopuksi vuoden 2020 uutuusmallin Tunturi DRT7 26″ -maastopyörän kaikkien kisaan ja Tunturin ständillä arvontaan osallistuneiden kesken.

Tapahtuman aikataulu

klo 10.00 Kumppanitori aukeaa
klo 10.15 Maastosähköpyörälähtö powered by Tunturi // Kisaajina Mikko Leppilampi, Niklas Bäckström, Niko Kapanen ja Ari Vallin.
klo 10.30 Taikuutta ja liikettä lavalta, Ladycrone
klo 11.00 Ilpo Kaikkonen
klo 11.25 Mini Valtteri Bottas Duathlon
klo 11.40 Alkuverryttelyt
klo 12.00 Perheduathlon
klo 13.00 Ilpo Kaikkonen
klo 13.40 Alkuverryttelyt
klo 14.00 Naisten, miesten ja joukkuesarjan startti
klo 14.30 Jättisaippuakuplaesitys, Ladycrone 
n. klo 16.00 Palkintojen jako
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

Tapahtumassa on mukana myös Angry Birds 2 -elokuvasta tuttu RED.

Lisätietoa

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…