Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. 

Koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Mikäli mielii kisaamaan jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä tapahtumapäivänä info-teltalla.

Aika: Su 18.8.2019 klo 10-18, kisat klo 12 ja 14
Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167
Matkat: miehet & naiset & joukkueet 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
Perheduathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu
Mini Valtteri Bottas Duathlon: 200 metriä, alle 7-vuotiaille, klo 11.25
Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä: 85 € naiset & miehet, perheduathlon 30 € ja joukkueduathlon 250 €. Maksu käteisellä tai kortilla info-teltalla.

Katso kisainfo 2019 kisatiedot info-osiosta.

Tapahtumassa Voi koeajaa Tunturi-, Nishiki-, Winora- ja Haibike-sähköpyöriä Ebike Brothersien opastuksella Tunturin testiradalla. Tunturi lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio -keräykseen 2 euroa jokaisesta paikan päällä sähköpyörällä ajetusta koeajokilometrista. Varat menevät ilmastonmuutoksen vastaiseen hyväntekeväisyyteen.

Tunturilla on esillä vuoden 2020 upouutta pyörämallistoa. Arvomme päivän lopuksi vuoden 2020 uutuusmallin Tunturi DRT7 26″ -maastopyörän kaikkien kisaan ja Tunturin ständillä arvontaan osallistuneiden kesken.

Tapahtuman aikataulu

klo 10.00 Kumppanitori aukeaa
klo 10.15 Maastosähköpyörälähtö powered by Tunturi // Kisaajina Mikko Leppilampi, Niklas Bäckström, Niko Kapanen ja Ari Vallin.
klo 10.30 Taikuutta ja liikettä lavalta, Ladycrone
klo 11.00 Ilpo Kaikkonen
klo 11.25 Mini Valtteri Bottas Duathlon
klo 11.40 Alkuverryttelyt
klo 12.00 Perheduathlon
klo 13.00 Ilpo Kaikkonen
klo 13.40 Alkuverryttelyt
klo 14.00 Naisten, miesten ja joukkuesarjan startti
klo 14.30 Jättisaippuakuplaesitys, Ladycrone 
n. klo 16.00 Palkintojen jako
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

Tapahtumassa on mukana myös Angry Birds 2 -elokuvasta tuttu RED.

Lisätietoa

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…