Swix vaatettaa maastohiihtäjän

Swix vaatettaa maastohiihtäjän

Hiihto on intensiivistä, kokonaisvaltaista liikuntaa kylmissä olosuhteissa. Hiihtäjä ei saa läkähtyä hengittämättömien materiaalien takia, eikä ihoa vasten saa kertyä kosteutta. Siksi Swix on lähtenyt uudistamaan hiihtäjien pukeutumistapoja.

Uuden Swix Triac 3.0 -treenivaatesarjan suunnittelun lähtökohtana on pitää kehon lämpötila neutraalina (37 astetta) intensiivisessä liikunnassa. Näin elimistö ei joudu taistelemaan ylimääräistä lämpökuormaa, viimaa tai kylmyyttä vastaan.

Traic 3.0 -asuissa käytetään päämateriaalina kapillaari-ilmiötä hyödyntävää kangasta, joka siirtää kosteuden pois iholta. Tällöin materiaali ohuudestaan huolimatta tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä. Täysin tuulenpitävä ja lähestulkoon täysin vettä pitävä uuden sukupolven kalvo hengittää huimat 2,7 l/m²/s.

Triac 3.0 -kokonaisuus koostuu tuulenpitävästä, joustavasta liivistä, sen alle puettavasta hihoiltaan tuulenpitävästä ”kapillaarimateriaalista” valmistetusta paidasta ja istuvista housuista. Yhdistelmä tarjoaa perinteistä takki & housu -pukeutumista suorituskykyisemmän kokonaisuuden koviin harjoituksiin tai vaikka maratonhiihtoihin niille hiihtäjille, joille ajatus kisatrikoista on vähän liikaa.

Swix Triac 3.0 -liivi

Erittäin joustavan softshell-liivin etuosa on markkinoiden hengittävintä (2,7 l/m²/s) tuulenpitävää kalvoa. Pientavaroille on vetoketjullinen rintatasku.

Suositushinta 130 euroa

Swix Triac 3.0 ½ Zip

Swix Triac 3.0 ½ Zip yhdistää alusasun ja välikerroksen parhaat puolet (1,5-kerroksinen), mutta yhdessä Triac 3.0 -liivin kanssa se päihittää muiden takkien toiminnallisuuden. Ihoa vasten kangas on miellyttävää, ja siinä on markkinoiden paras kosteudensiirto. Hihat suojaavat tuulelta.

Suositushinta 90 euroa

Swix Triac 3.0 -housut

Uuden ilmaa läpäisevän ja tuulta pitävän materiaalin ansiosta housut ovat erittäin hengittävät ja niissä on hyvä kosteudensiirto. Housut ovat yhdistelmä trikoota ja softshelliä, ja niissä on istuvuutta parantava leikkaus. 

Suositushinta 130 euroa

Swix Menali Insulated Shorts 2.0

Uudistettu pidempi versio suositusta ”toppatikkishortsista”. Ilmava lämmöneristys pitää lämpimänä erittäin kylmissäkin olosuhteissa ja sopii kaikkiin talviaktiviteetteihin. Joustopaneelit, kevyt softshell-takaosa ja sivuilla olevat täyspitkät vetoketjut lisäävät käyttömukavuutta. Toppashortseissa on vetoketjullinen tasku.

Suositushinta 80 euroa

Swix Triac 3.0 -pipo

Swix Triac 3.0 Hat on ohut pipo koviin treeneihin ja kisoihin. Pipo on valmistettu kosteutta siirtävästä kapillaarimateriaalista, joka pitää pään kuivana kovassakin rasituksessa. Joustavan pipon sisäpinta on harjattu miellyttävän tuntuiseksi ja sen istuvuus on varmistettu laserleikkaamalla kangas pään muotoon.

Suositushinta 30 euroa

Swix Triac 3.0 SPPS -hiihtohanskat

Swix Triac 3.0 SPPS on hyvin istuva hanska niin huippuhiihtäjille sekä pitkän matkan hiihtäjille. Hanska on yhteensopiva SPPS-hiilikuiturannetuen kanssa, mutta toimii myös ilman tukea. SPPS-tuki ehkäisee väsymistä ja antaa hyvän sauvatuntuman. Laadukas 0,6 mm:n mokkanahkakämmen antaa hyvän pidon ja tuntuu erittäin miellyttävälle.

Suositushinta 60 euroa

Iivo The Champion -villapaita

Swix on olympiavoittaja Iivo Niskasen yhteistyökumppani. Iivo Niskasen 50 kilometrin olympiavoiton kunniaksi on suunniteltu suosittuun RAV-villapaitaan perustuva

100 % merinovillapaita (micron 23,5). Lämmin, joustava, kevyt ja pehmeä merinovillapaita on

monikäyttöinen. Korkea kaulus suojatulla vetoketjulla ja pitkät hihat peukaloaukoilla

ovat ominaisuuksia, joita itse mestarikin arvostaa!

Suositushinta 150 euroa

Jussi Ovaskainen276 Artikkelia

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Pyöräilijöitä on…

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on perinteisesti mökeillä kalastetettu mato-ongella, mutta maukas piikkiselkä tarttuu myös vaappuun. Ahvenen matalavesikalastus alle kolme metriä syvissä vesissä on yleistynyt nopeasti, koska se on usein aika tuloksekasta. Tässä kalastustyylissä heitetään 4-9 sentin pituisia vaappuja, 2-4 koon lippoja sekä pienehköjä…

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauki on todennäköisin se ensimmäinen suuremoi kala, joka Suomessa vieheeseen tarttuu. Haukea löytyy lähes jokaisesta vesistöstä, mereltä aina Lapin perukoille asti. Se on hyvä vastus siiman päässä. Hauki on oikein käsiteltynä erinomaista lähiruokaa ja parhaimmillaan itsepyydettynä. Itsepyydetyn kalan makua ei…