Swix vaatettaa maastohiihtäjän

Swix vaatettaa maastohiihtäjän

Hiihto on intensiivistä, kokonaisvaltaista liikuntaa kylmissä olosuhteissa. Hiihtäjä ei saa läkähtyä hengittämättömien materiaalien takia, eikä ihoa vasten saa kertyä kosteutta. Siksi Swix on lähtenyt uudistamaan hiihtäjien pukeutumistapoja.

Uuden Swix Triac 3.0 -treenivaatesarjan suunnittelun lähtökohtana on pitää kehon lämpötila neutraalina (37 astetta) intensiivisessä liikunnassa. Näin elimistö ei joudu taistelemaan ylimääräistä lämpökuormaa, viimaa tai kylmyyttä vastaan.

Traic 3.0 -asuissa käytetään päämateriaalina kapillaari-ilmiötä hyödyntävää kangasta, joka siirtää kosteuden pois iholta. Tällöin materiaali ohuudestaan huolimatta tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä. Täysin tuulenpitävä ja lähestulkoon täysin vettä pitävä uuden sukupolven kalvo hengittää huimat 2,7 l/m²/s.

Triac 3.0 -kokonaisuus koostuu tuulenpitävästä, joustavasta liivistä, sen alle puettavasta hihoiltaan tuulenpitävästä ”kapillaarimateriaalista” valmistetusta paidasta ja istuvista housuista. Yhdistelmä tarjoaa perinteistä takki & housu -pukeutumista suorituskykyisemmän kokonaisuuden koviin harjoituksiin tai vaikka maratonhiihtoihin niille hiihtäjille, joille ajatus kisatrikoista on vähän liikaa.

Swix Triac 3.0 -liivi

Erittäin joustavan softshell-liivin etuosa on markkinoiden hengittävintä (2,7 l/m²/s) tuulenpitävää kalvoa. Pientavaroille on vetoketjullinen rintatasku.

Suositushinta 130 euroa

Swix Triac 3.0 ½ Zip

Swix Triac 3.0 ½ Zip yhdistää alusasun ja välikerroksen parhaat puolet (1,5-kerroksinen), mutta yhdessä Triac 3.0 -liivin kanssa se päihittää muiden takkien toiminnallisuuden. Ihoa vasten kangas on miellyttävää, ja siinä on markkinoiden paras kosteudensiirto. Hihat suojaavat tuulelta.

Suositushinta 90 euroa

Swix Triac 3.0 -housut

Uuden ilmaa läpäisevän ja tuulta pitävän materiaalin ansiosta housut ovat erittäin hengittävät ja niissä on hyvä kosteudensiirto. Housut ovat yhdistelmä trikoota ja softshelliä, ja niissä on istuvuutta parantava leikkaus. 

Suositushinta 130 euroa

Swix Menali Insulated Shorts 2.0

Uudistettu pidempi versio suositusta ”toppatikkishortsista”. Ilmava lämmöneristys pitää lämpimänä erittäin kylmissäkin olosuhteissa ja sopii kaikkiin talviaktiviteetteihin. Joustopaneelit, kevyt softshell-takaosa ja sivuilla olevat täyspitkät vetoketjut lisäävät käyttömukavuutta. Toppashortseissa on vetoketjullinen tasku.

Suositushinta 80 euroa

Swix Triac 3.0 -pipo

Swix Triac 3.0 Hat on ohut pipo koviin treeneihin ja kisoihin. Pipo on valmistettu kosteutta siirtävästä kapillaarimateriaalista, joka pitää pään kuivana kovassakin rasituksessa. Joustavan pipon sisäpinta on harjattu miellyttävän tuntuiseksi ja sen istuvuus on varmistettu laserleikkaamalla kangas pään muotoon.

Suositushinta 30 euroa

Swix Triac 3.0 SPPS -hiihtohanskat

Swix Triac 3.0 SPPS on hyvin istuva hanska niin huippuhiihtäjille sekä pitkän matkan hiihtäjille. Hanska on yhteensopiva SPPS-hiilikuiturannetuen kanssa, mutta toimii myös ilman tukea. SPPS-tuki ehkäisee väsymistä ja antaa hyvän sauvatuntuman. Laadukas 0,6 mm:n mokkanahkakämmen antaa hyvän pidon ja tuntuu erittäin miellyttävälle.

Suositushinta 60 euroa

Iivo The Champion -villapaita

Swix on olympiavoittaja Iivo Niskasen yhteistyökumppani. Iivo Niskasen 50 kilometrin olympiavoiton kunniaksi on suunniteltu suosittuun RAV-villapaitaan perustuva

100 % merinovillapaita (micron 23,5). Lämmin, joustava, kevyt ja pehmeä merinovillapaita on

monikäyttöinen. Korkea kaulus suojatulla vetoketjulla ja pitkät hihat peukaloaukoilla

ovat ominaisuuksia, joita itse mestarikin arvostaa!

Suositushinta 150 euroa

Jussi Ovaskainen254 Artikkelia

  Testi - Salomon Force-laskettelusukset

  Testi - Salomon Force-laskettelusukset

  Salomon Force edustaa ensi kaudelle tulevia leveämpirunkoisia wide body -suksia. Leveärunkosuksia tulee markkinoille ensi kaudelle käytännössä jokaiselta suksimerkiltä. Ne tarjoavat nautinnollista rinnelaskua osaaville laskijoille. Salomonin uusi Force-sarja edustaa wide body -suksien jämäkämpää suuntausta. Kisasuksista tuttu runkorakenne ja materiaalit vastaavat osaavan…

  Polar päivitti uimareiden sykesensoreita

  Polar päivitti uimareiden sykesensoreita

  Polar on julkistanut uudistetun Polar OH1 -sensorin. Se on päivitetty ANT+-yhteydellä sekä uintiin tarkoitetulla uimalasikiinnikkeellä. Kiinnikkeen avulla sensorin saa tukevasti ohimoa vasten ja käyttäjä saa tarkkaa sykedataa, ilman sykevyötä, myös uidessa. Polarin sykemittareiden lisäksi Polar OH1 on yhdistettävissä kuntosalilaitteisiin sekä ANT+-yhteyttä…

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  Shift on uuden sukupolven side, jossa yhdistyvät alppisiteen suorituskyky ja touring-ominaisuudet, eli siinä on kaksi sidemallia yhdessä tuotteessa.  Kevyt side mahdollista miellyttävän touring-hiihtämisen hoitamattomien rinteiden huipuille, ja nautinnollisen laskun aika side on perinteisen alppisiteen kaltainen. Tämä onnistuu, kun yhdistetään pin-siteiden liikkuvuus…