Kevät on pilkkijän unelma-aikaa

Kevät on pilkkijän unelma-aikaa

Vaikka talvi on ollut keleiltään haastava, pilkkijäät ovat useimmissa paikoissa kalastuskelpoisessa kunnossa. Kevät on pilkkijän parasta aikaa, kun aurinko lämmittää ja valaisee kalastajan kehoa ja mieltä. Osa pilkkijän kalaonnesta ja mukavuudesta on varusteista kiinni. Alla listattuna hyväksi havaittuja kalastusvarusteita. 

Rapala Sportsman’s 30 Chair Pack

Rapalan reppujakkarassa on taitettava istuin, 30 litran päätasku, sekä tilavat etu- ja sivutaskut. Taskujen käyttäminen on helppoa myös hanskat kädessä, sillä ne kiinnittyvät joko tarroilla tai kookkailla soljilla. Istuimessa on tekoturkispehmuste lämmittämässä.  

Lisätietoa

Blue Fox Ice Skimmer -sohjokauha

Suomessa valmistettu, kokoontaittuva Blue Fox Ice Skimmer -sohjokauha on helppo kuljettaa ja käyttää. Sen avulla tyhjentää kairatun reiän rivakasti sohjosta. 

Lisätietoa

Rapalan kalastusvalmiit pilkkisarjat

Pilkkimisen alkuun pääsee helposti valmiilla pilkintäsarjalla. Pilkin kanssa samassa paketissa on uistinrasia, jossa on mukana yksi pilkki. 

Kuvassa: 

Rapala Mästarspö Mormyska Combo ja Classic GL50 Ahven Combo -kalastusvalmiit pilkintäsarjat. 

Lisätietoa

Rapala Strech Half Finger -kynsikkäissä on lämmin 3M-eriste. Selkämys on vettä imemätöntä fleece-kangasta. Kämmenpuolen pitoa on parannettu silikonikuviolla. Kynsikkäiden avulla on helppo käsitellä pilkkitavaroita ja saaliskaloja. 

Lisätietoa

Rapala ProGuide Ice Claws -jäänaskalit

Suomessa valmistetut CE-hyväksytyt jäänaskalit kuuluvat jokaisen jäällä liikkuvan perusvarustukseen. Joustavalla niskahihnalla ja pikalukolla varustetut naskalit puetaan kauluksen päälle ”rusetiksi”, jolloin ne pysyvät tukevasti ja huomaamattomasti paikallaan. 

Kaksoiskomponenttirakenteessa kova ja kestävä runko yhdistyy pehmeisiin, hyvän pidon mahdollistaviin pintoihin. Tämän rakenteen ansiosta naskaleista saa pitävän otteen myös kohmeisin käsin.

Lisätietoa

Rapala UR Steel Foldable -taittojääkaira

Kaira pakkautuu pieneen tilaan, joten se on helppo kuljettaa. Taittokairan kuljetuspituus on vain 76 cm. Kairassa on irrotettavat terät, joten ne on helppo terottaa. 

Lisätietoa

 Rapala Ice Lure Pouch -pilkkikukkaro

Kuljeta ja säilytä kaikki talvivieheesi (pilkit, värikoukut ja morrit) kätevässä ja kestävässä pilkkikukkarossa. Vetoketjulla suljettava kuori, sisäpuolella vaahtomuovi, johon koukut on helppo kiinnittää. Sisäpuolella välijakaja, joka ehkäisee vieheiden takertumista toisiinsa. Pilkkikukkaroita on kahta kokoa. Lisätietoa

Talvikalastusvieheistä lisätietoa. 

Sufix Ice Magic monofiilisiima

Siimassa on pieni muisti eli se oikenee helposti kelan puolalta kelautuessaan. Hyvän siiman tunnusmerkkejä ovat myös pehmeys ja hyvä tuntuma vieheeseen.

Lisätietoa

Jussi Ovaskainen311 Artikkelia

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Yli 100 000 ihmistä 160 eri maasta osallistui Hintsa Performancen hyvinvointikyselyyn Visit Finlandin Rent a Finn -sivustolla. Kyselyn perusteella riittämätön uni ja palautuminen näyttävät olevan globaaleja haasteita. Vastanneista jopa kolmasosa (33 %) nukkuu alle kuusi tuntia yössä ja puolet (51…

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Viikko sitten Helsingin Heikinlaaksoon, Vantaan Ikean välittömään läheisyyteen, avattiin Helsinki Outlet. Outlet-kylässä kaupataan varsinaisella sesongilla myymättä jääneitä tuotteita huomattavin alennuksin. Outlet-kylien vetonaulana ovat yleensä muotivaatteet, mutta Helsinki Outletista löytyy tarjontaa myös sportti- ja ulkoiluvaatteista. Myymälöitä on seuraavilla merkeillä: Björn Borg,…

  Tilaa YouSport-lehti tästä linkistä

  Tilaa YouSport-lehti     Tilaa uusi urheilukaupan ammattilehti tutustumishintaan 69 € + alv (norm. 75 € + alv).   Tilauksen sisältö: • YouSport-lehti neljästi vuodessa • YouSport – Urheilukaupan Käsikirja vuosittain • YouSport-verkkosivusto alan aktiiviseen viestintään Inspiroidu ja uudistu!  …