Kevät on pilkkijän unelma-aikaa

Kevät on pilkkijän unelma-aikaa

Vaikka talvi on ollut keleiltään haastava, pilkkijäät ovat useimmissa paikoissa kalastuskelpoisessa kunnossa. Kevät on pilkkijän parasta aikaa, kun aurinko lämmittää ja valaisee kalastajan kehoa ja mieltä. Osa pilkkijän kalaonnesta ja mukavuudesta on varusteista kiinni. Alla listattuna hyväksi havaittuja kalastusvarusteita. 

Rapala Sportsman’s 30 Chair Pack

Rapalan reppujakkarassa on taitettava istuin, 30 litran päätasku, sekä tilavat etu- ja sivutaskut. Taskujen käyttäminen on helppoa myös hanskat kädessä, sillä ne kiinnittyvät joko tarroilla tai kookkailla soljilla. Istuimessa on tekoturkispehmuste lämmittämässä.  

Lisätietoa

Blue Fox Ice Skimmer -sohjokauha

Suomessa valmistettu, kokoontaittuva Blue Fox Ice Skimmer -sohjokauha on helppo kuljettaa ja käyttää. Sen avulla tyhjentää kairatun reiän rivakasti sohjosta. 

Lisätietoa

Rapalan kalastusvalmiit pilkkisarjat

Pilkkimisen alkuun pääsee helposti valmiilla pilkintäsarjalla. Pilkin kanssa samassa paketissa on uistinrasia, jossa on mukana yksi pilkki. 

Kuvassa: 

Rapala Mästarspö Mormyska Combo ja Classic GL50 Ahven Combo -kalastusvalmiit pilkintäsarjat. 

Lisätietoa

Rapala Strech Half Finger -kynsikkäissä on lämmin 3M-eriste. Selkämys on vettä imemätöntä fleece-kangasta. Kämmenpuolen pitoa on parannettu silikonikuviolla. Kynsikkäiden avulla on helppo käsitellä pilkkitavaroita ja saaliskaloja. 

Lisätietoa

Rapala ProGuide Ice Claws -jäänaskalit

Suomessa valmistetut CE-hyväksytyt jäänaskalit kuuluvat jokaisen jäällä liikkuvan perusvarustukseen. Joustavalla niskahihnalla ja pikalukolla varustetut naskalit puetaan kauluksen päälle ”rusetiksi”, jolloin ne pysyvät tukevasti ja huomaamattomasti paikallaan. 

Kaksoiskomponenttirakenteessa kova ja kestävä runko yhdistyy pehmeisiin, hyvän pidon mahdollistaviin pintoihin. Tämän rakenteen ansiosta naskaleista saa pitävän otteen myös kohmeisin käsin.

Lisätietoa

Rapala UR Steel Foldable -taittojääkaira

Kaira pakkautuu pieneen tilaan, joten se on helppo kuljettaa. Taittokairan kuljetuspituus on vain 76 cm. Kairassa on irrotettavat terät, joten ne on helppo terottaa. 

Lisätietoa

 Rapala Ice Lure Pouch -pilkkikukkaro

Kuljeta ja säilytä kaikki talvivieheesi (pilkit, värikoukut ja morrit) kätevässä ja kestävässä pilkkikukkarossa. Vetoketjulla suljettava kuori, sisäpuolella vaahtomuovi, johon koukut on helppo kiinnittää. Sisäpuolella välijakaja, joka ehkäisee vieheiden takertumista toisiinsa. Pilkkikukkaroita on kahta kokoa. Lisätietoa

Talvikalastusvieheistä lisätietoa. 

Sufix Ice Magic monofiilisiima

Siimassa on pieni muisti eli se oikenee helposti kelan puolalta kelautuessaan. Hyvän siiman tunnusmerkkejä ovat myös pehmeys ja hyvä tuntuma vieheeseen.

Lisätietoa

Jussi Ovaskainen252 Artikkelia

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  Shift on uuden sukupolven side, jossa yhdistyvät alppisiteen suorituskyky ja touring-ominaisuudet, eli siinä on kaksi sidemallia yhdessä tuotteessa.  Kevyt side mahdollista miellyttävän touring-hiihtämisen hoitamattomien rinteiden huipuille, ja nautinnollisen laskun aika side on perinteisen alppisiteen kaltainen. Tämä onnistuu, kun yhdistetään pin-siteiden liikkuvuus…

  GoExpo on kevään sporttisin tapahtuma

  GoExpo on kevään sporttisin tapahtuma

  GoExpo käynnisti kevään liikuntakauden Helsingin Messukeskuksessa. Messukeskus on viikonlopun ajan tulvillaan treenivinkkejä, välineitä ja lajikokeiluja. Messuilla on helppo testata uusia lajeja, ja innostua esimerkiksi sup-lautailusta tai seinäkiipeilystä. Fillarin testiradalla voi testata kymmeniä erilaisia pyöriä maantiepyöristä läskipyöriin ja tavarapyöriin, sähköavusteisena tai…

  Voita liput GoExpo messuille!

  Voita liput GoExpo messuille!

  – KILPAILU ON PÄÄTTYNYT-  Voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Tervetuloa messuille!  GoExpo messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.3.2019. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua kymmeniin eri lajeihin kalastuksesta tanssiin ja hevosurheilusta palloilulajeihin. Messuilla on lukuisia tietoiskuja ja näytöksiä, jotka valaisevat eri lajien syvempää olemusta. Kymmenillä…