Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfsin uusi V Series Raw Anorak -takki yhdistää materiaali-innovaation ja huippudesignin. Tekninen kuoritakki on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Haglöfsin V Series -mallisto lanseerattiin vuonna 2017. Malliston tarkoitus on testata rajoja niin materiaalien käytössä kuin suunnittelussakin. Se on suunnattu teknisistä vaatteista ja designista pitäville ja muodikkuutta arvostaville ulkoilun aktiiviharrastajille. Takin suunnittelun lähtökohdat olivat selkeät: innovatiivisuus, yksinkertaisuus, suojaavuus sekä kestävyys.

Nyt Haglöfs esittelee V Series Raw Anorak -takin. Anorakissa on käytetty värjäämätöntä ja fluorihiilivapaata kolmikerrosmateriaalia, ja siinä on teipatut saumat. Takki on tehty käyttäen Haglöfsin omaa PROOF-materiaaliteknologiaa, joka takaa täyden tuulen- ja vedenpitävyyden rankoissakin ulkoiluolosuhteissa.

– V Series asettaa riman korkeimmalle tasolle ulkoiluvaatteiden suunnittelussa. Raw Anorakin huippuominaisuudet koskevat sen kestävyyttä ja suorituskykyä. Siksi se on tehty täysin kierrätetystä nylonkankaasta ja vahvistettu Vectran-materiaalilla, jota käytetään esimerkiksi syvänmeren tutkimusten kaapeleissa. Uskomaton materiaali on kevyt ja tyylikäs, ja se kestää käytössä vuosikymmenet, Jenny Kjellbom, Haglöfsin Senior Designer kertoo.

– Haglöfsin anorakki eroaa perinteisistä ulkoilutakeista. Materiaali on jätetty sen luonnolliseen valkoisen sävyyn, sillä ohittamalla värjäysprosessin säästimme uskomattoman määrän lämmintä vettä, Kjellbom jatkaa.

V Series Raw Anorak – tekniset tiedot

-Kolmikerroksinen, värjäämätön Proof Eco -kangas, 94 % kierrätettyä polyamidia, 6 % Vectran ripstop -neulosta, PU-kalvo ja trikoovuori.
-Kankaan paino 149 g/m²
-Vedenkestävyys > 20 000 mm
-Hengittävyys (inverted cup): > 10 000 g/m²/24 h
-Vectranila vahvistettu repeämätön ripstop-rakenne ja kierrätetty polyamidi tuovat poikkeuksellista lujuutta
-Fluorihiilivapaat DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
-Taitteet etukauluksessa ja helmassa suojaavat ja mahdollistavat rajoittamattoman liikkuvuuden
-Pitkä sivuvetoketju
-Napillinen hihan säätö, napit hupun takana ja vartalon sivuilla auttavat takin istuvuuden säädössä
-Iso vetoketjullinen etutasku
-Keskitakamitta 97 cm (miesten koko L)

V Series Raw Anorak myydään rajoitettuna eränä. Unisex-koot S–XL. Suomessa mallistoa myyvät haglöfs.fi ja Scandinavian Outdoor Forum Helsinki.

Hinta: 750 €

Jussi Ovaskainen276 Artikkelia

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Pyöräilijöitä on…

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on perinteisesti mökeillä kalastetettu mato-ongella, mutta maukas piikkiselkä tarttuu myös vaappuun. Ahvenen matalavesikalastus alle kolme metriä syvissä vesissä on yleistynyt nopeasti, koska se on usein aika tuloksekasta. Tässä kalastustyylissä heitetään 4-9 sentin pituisia vaappuja, 2-4 koon lippoja sekä pienehköjä…

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauki on todennäköisin se ensimmäinen suuremoi kala, joka Suomessa vieheeseen tarttuu. Haukea löytyy lähes jokaisesta vesistöstä, mereltä aina Lapin perukoille asti. Se on hyvä vastus siiman päässä. Hauki on oikein käsiteltynä erinomaista lähiruokaa ja parhaimmillaan itsepyydettynä. Itsepyydetyn kalan makua ei…