Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfsin uusi V Series Raw Anorak -takki yhdistää materiaali-innovaation ja huippudesignin. Tekninen kuoritakki on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Haglöfsin V Series -mallisto lanseerattiin vuonna 2017. Malliston tarkoitus on testata rajoja niin materiaalien käytössä kuin suunnittelussakin. Se on suunnattu teknisistä vaatteista ja designista pitäville ja muodikkuutta arvostaville ulkoilun aktiiviharrastajille. Takin suunnittelun lähtökohdat olivat selkeät: innovatiivisuus, yksinkertaisuus, suojaavuus sekä kestävyys.

Nyt Haglöfs esittelee V Series Raw Anorak -takin. Anorakissa on käytetty värjäämätöntä ja fluorihiilivapaata kolmikerrosmateriaalia, ja siinä on teipatut saumat. Takki on tehty käyttäen Haglöfsin omaa PROOF-materiaaliteknologiaa, joka takaa täyden tuulen- ja vedenpitävyyden rankoissakin ulkoiluolosuhteissa.

– V Series asettaa riman korkeimmalle tasolle ulkoiluvaatteiden suunnittelussa. Raw Anorakin huippuominaisuudet koskevat sen kestävyyttä ja suorituskykyä. Siksi se on tehty täysin kierrätetystä nylonkankaasta ja vahvistettu Vectran-materiaalilla, jota käytetään esimerkiksi syvänmeren tutkimusten kaapeleissa. Uskomaton materiaali on kevyt ja tyylikäs, ja se kestää käytössä vuosikymmenet, Jenny Kjellbom, Haglöfsin Senior Designer kertoo.

– Haglöfsin anorakki eroaa perinteisistä ulkoilutakeista. Materiaali on jätetty sen luonnolliseen valkoisen sävyyn, sillä ohittamalla värjäysprosessin säästimme uskomattoman määrän lämmintä vettä, Kjellbom jatkaa.

V Series Raw Anorak – tekniset tiedot

-Kolmikerroksinen, värjäämätön Proof Eco -kangas, 94 % kierrätettyä polyamidia, 6 % Vectran ripstop -neulosta, PU-kalvo ja trikoovuori.
-Kankaan paino 149 g/m²
-Vedenkestävyys > 20 000 mm
-Hengittävyys (inverted cup): > 10 000 g/m²/24 h
-Vectranila vahvistettu repeämätön ripstop-rakenne ja kierrätetty polyamidi tuovat poikkeuksellista lujuutta
-Fluorihiilivapaat DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
-Taitteet etukauluksessa ja helmassa suojaavat ja mahdollistavat rajoittamattoman liikkuvuuden
-Pitkä sivuvetoketju
-Napillinen hihan säätö, napit hupun takana ja vartalon sivuilla auttavat takin istuvuuden säädössä
-Iso vetoketjullinen etutasku
-Keskitakamitta 97 cm (miesten koko L)

V Series Raw Anorak myydään rajoitettuna eränä. Unisex-koot S–XL. Suomessa mallistoa myyvät haglöfs.fi ja Scandinavian Outdoor Forum Helsinki.

Hinta: 750 €

Jussi Ovaskainen258 Artikkelia

  UUSI HAGLÖFS GRYM EVO JACKET - KESTÄVÄ JA VASTUULLINEN

  UUSI HAGLÖFS GRYM EVO JACKET - KESTÄVÄ JA VASTUULLINEN

  Haglöfs Grym Evo Jacket on vaikeita sääolosuhteita kestävä 3-kerroksinen kuoritakki. joka on valmistettu tarkoin valikoiduista, vastuullisista materiaaleista. Siinä on käytetty Haglöfsin omaa PROOF™ ECO -teknologiaa, jossa kierrätetyistä materiaaleista saadaan hyvin säänkestäviä. Takin hitsatut saumat takaavat oivan suojan niin kosteudelta kuin…

  Helkama luottaa suomalaisuuteen

  Helkama luottaa suomalaisuuteen

  Jopo, Aino ja Oiva ovat Suomen tunnetuimpia polkupyörämalleja. Ne ovat kotimaisen, vuonna 1905 perustetun perheyritys Helkaman tuotemerkkejä. Yrityksellä on ollut jo vuodesta 1953 alkaen omaa pyörätuotantoa Hangossa, ja on edelleen. Helkaman tehtaalla valmistuu vuosittain noin 25 000 pyörää. Jopoja tehtaalta…

  Sähköpyörien testikiertueet käynnissä - kannattaa kokeilla

  Sähköpyörien testikiertueet käynnissä - kannattaa kokeilla

  Sähköpyöristä on kohistu parin viime kesän aikana aika paljon. Ja ihan syystäkin, sillä sähköpyörä on mainio liikuntaväline. Oikea termi on sähköavusteinenpyörä, joka on kansan suussa lyhentynyt sähköpyöräksi. Sähköpyörällä polkeminen on kevyttä ja matka etenee joutuisasti. Sähkömoottorin avustuksen määrää voi säätää…