Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfsin uusi V Series Raw Anorak -takki yhdistää materiaali-innovaation ja huippudesignin. Tekninen kuoritakki on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Haglöfsin V Series -mallisto lanseerattiin vuonna 2017. Malliston tarkoitus on testata rajoja niin materiaalien käytössä kuin suunnittelussakin. Se on suunnattu teknisistä vaatteista ja designista pitäville ja muodikkuutta arvostaville ulkoilun aktiiviharrastajille. Takin suunnittelun lähtökohdat olivat selkeät: innovatiivisuus, yksinkertaisuus, suojaavuus sekä kestävyys.

Nyt Haglöfs esittelee V Series Raw Anorak -takin. Anorakissa on käytetty värjäämätöntä ja fluorihiilivapaata kolmikerrosmateriaalia, ja siinä on teipatut saumat. Takki on tehty käyttäen Haglöfsin omaa PROOF-materiaaliteknologiaa, joka takaa täyden tuulen- ja vedenpitävyyden rankoissakin ulkoiluolosuhteissa.

– V Series asettaa riman korkeimmalle tasolle ulkoiluvaatteiden suunnittelussa. Raw Anorakin huippuominaisuudet koskevat sen kestävyyttä ja suorituskykyä. Siksi se on tehty täysin kierrätetystä nylonkankaasta ja vahvistettu Vectran-materiaalilla, jota käytetään esimerkiksi syvänmeren tutkimusten kaapeleissa. Uskomaton materiaali on kevyt ja tyylikäs, ja se kestää käytössä vuosikymmenet, Jenny Kjellbom, Haglöfsin Senior Designer kertoo.

– Haglöfsin anorakki eroaa perinteisistä ulkoilutakeista. Materiaali on jätetty sen luonnolliseen valkoisen sävyyn, sillä ohittamalla värjäysprosessin säästimme uskomattoman määrän lämmintä vettä, Kjellbom jatkaa.

V Series Raw Anorak – tekniset tiedot

-Kolmikerroksinen, värjäämätön Proof Eco -kangas, 94 % kierrätettyä polyamidia, 6 % Vectran ripstop -neulosta, PU-kalvo ja trikoovuori.
-Kankaan paino 149 g/m²
-Vedenkestävyys > 20 000 mm
-Hengittävyys (inverted cup): > 10 000 g/m²/24 h
-Vectranila vahvistettu repeämätön ripstop-rakenne ja kierrätetty polyamidi tuovat poikkeuksellista lujuutta
-Fluorihiilivapaat DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
-Taitteet etukauluksessa ja helmassa suojaavat ja mahdollistavat rajoittamattoman liikkuvuuden
-Pitkä sivuvetoketju
-Napillinen hihan säätö, napit hupun takana ja vartalon sivuilla auttavat takin istuvuuden säädössä
-Iso vetoketjullinen etutasku
-Keskitakamitta 97 cm (miesten koko L)

V Series Raw Anorak myydään rajoitettuna eränä. Unisex-koot S–XL. Suomessa mallistoa myyvät haglöfs.fi ja Scandinavian Outdoor Forum Helsinki.

Hinta: 750 €

Jussi Ovaskainen244 Artikkelia

  Karvapohjasuksien huoltaminen

  Karvapohjasuksien huoltaminen

  Tämän ja parin edeltävänkin talven talviurheilun hittituote on pitokarvasukset eli skin-sukset. Skinien suosion syy löytyy niiden helppokäyttöisyydestä. Jotta sukset toimivat optimaalisesti, niitä kannattaa myös putsailla. Skin-suksien ideana on, että pohjassa oleva karva liukuu myötäkarvaan ja pitää vastakarvaan. Jos karvoissa on…

  Skin-sukset testissä

  Skin-sukset testissä

  Viime kaudella maastohiihtäjien puheenaiheeksi nousi skin-sukset. Perinteisen tyylin suksien erikoisuus on pitovoidealueen kohdalle asennettu karva, joka ajaa pitovoiteen tehtävän. Helppokäyttöisyys on yksi tärkeä syy, miksi skin-sukset ovat nousseet myyntitilastojen kärkeen. Pitovoitelua ei siis tarvita, mutta skin-suksi vaatii normaalin luistovoitelun. Salomon…

  Säädettävällä siteellä lisäiloa ladulle

  Säädettävällä siteellä lisäiloa ladulle

  Maastohiihtosuksiin on viime vuosina tullut alppihiihtosuksista tuttuja siteiden asennuslevyjä. Asennuslevyn ansiosta siteen saa kiinni sukseen ilman poraamista, parhaimmillaan ilman työkaluja. Moderneimmat versiot mahdollistavat myös siteen sijainnin siirtämisen asennuslevyllä. Helppo säätää Siteen säätäminen tapahtuu käsin tai pienen työkalun avulla siteen kiinnityskielekettä kohottamalla…