Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfsin uusi V Series Raw Anorak -takki yhdistää materiaali-innovaation ja huippudesignin. Tekninen kuoritakki on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Haglöfsin V Series -mallisto lanseerattiin vuonna 2017. Malliston tarkoitus on testata rajoja niin materiaalien käytössä kuin suunnittelussakin. Se on suunnattu teknisistä vaatteista ja designista pitäville ja muodikkuutta arvostaville ulkoilun aktiiviharrastajille. Takin suunnittelun lähtökohdat olivat selkeät: innovatiivisuus, yksinkertaisuus, suojaavuus sekä kestävyys.

Nyt Haglöfs esittelee V Series Raw Anorak -takin. Anorakissa on käytetty värjäämätöntä ja fluorihiilivapaata kolmikerrosmateriaalia, ja siinä on teipatut saumat. Takki on tehty käyttäen Haglöfsin omaa PROOF-materiaaliteknologiaa, joka takaa täyden tuulen- ja vedenpitävyyden rankoissakin ulkoiluolosuhteissa.

– V Series asettaa riman korkeimmalle tasolle ulkoiluvaatteiden suunnittelussa. Raw Anorakin huippuominaisuudet koskevat sen kestävyyttä ja suorituskykyä. Siksi se on tehty täysin kierrätetystä nylonkankaasta ja vahvistettu Vectran-materiaalilla, jota käytetään esimerkiksi syvänmeren tutkimusten kaapeleissa. Uskomaton materiaali on kevyt ja tyylikäs, ja se kestää käytössä vuosikymmenet, Jenny Kjellbom, Haglöfsin Senior Designer kertoo.

– Haglöfsin anorakki eroaa perinteisistä ulkoilutakeista. Materiaali on jätetty sen luonnolliseen valkoisen sävyyn, sillä ohittamalla värjäysprosessin säästimme uskomattoman määrän lämmintä vettä, Kjellbom jatkaa.

V Series Raw Anorak – tekniset tiedot

-Kolmikerroksinen, värjäämätön Proof Eco -kangas, 94 % kierrätettyä polyamidia, 6 % Vectran ripstop -neulosta, PU-kalvo ja trikoovuori.
-Kankaan paino 149 g/m²
-Vedenkestävyys > 20 000 mm
-Hengittävyys (inverted cup): > 10 000 g/m²/24 h
-Vectranila vahvistettu repeämätön ripstop-rakenne ja kierrätetty polyamidi tuovat poikkeuksellista lujuutta
-Fluorihiilivapaat DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
-Taitteet etukauluksessa ja helmassa suojaavat ja mahdollistavat rajoittamattoman liikkuvuuden
-Pitkä sivuvetoketju
-Napillinen hihan säätö, napit hupun takana ja vartalon sivuilla auttavat takin istuvuuden säädössä
-Iso vetoketjullinen etutasku
-Keskitakamitta 97 cm (miesten koko L)

V Series Raw Anorak myydään rajoitettuna eränä. Unisex-koot S–XL. Suomessa mallistoa myyvät haglöfs.fi ja Scandinavian Outdoor Forum Helsinki.

Hinta: 750 €

Jussi Ovaskainen312 Artikkelia

  Helly Hansen ja Elämysmatkat laajaan yhteistyöhön

  Helly Hansen ja Elämysmatkat laajaan yhteistyöhön

  Teknisistä ammattilaisille ja huippu-urheilijoille suunnitelluista vaatteistaan tunnettu Helly Hansen sekä sporttisia matkoja ja tapahtumia järjestävä Elämys Group ovat sopineet laajasta yhteistyöstä. Elämys Groupin matkoille ja yritystapahtumiin osallistuvien tarpeet huomioidaan jatkossa myös vaatteiden osalta. Helly Hansenin tuotteet ovat ammattilaisten kehittämiä ja…

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Yli 100 000 ihmistä 160 eri maasta osallistui Hintsa Performancen hyvinvointikyselyyn Visit Finlandin Rent a Finn -sivustolla. Kyselyn perusteella riittämätön uni ja palautuminen näyttävät olevan globaaleja haasteita. Vastanneista jopa kolmasosa (33 %) nukkuu alle kuusi tuntia yössä ja puolet (51…

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Viikko sitten Helsingin Heikinlaaksoon, Vantaan Ikean välittömään läheisyyteen, avattiin Helsinki Outlet. Outlet-kylässä kaupataan varsinaisella sesongilla myymättä jääneitä tuotteita huomattavin alennuksin. Outlet-kylien vetonaulana ovat yleensä muotivaatteet, mutta Helsinki Outletista löytyy tarjontaa myös sportti- ja ulkoiluvaatteista. Myymälöitä on seuraavilla merkeillä: Björn Borg,…