Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

Haglöfsin uusi V Series Raw Anorak -takki yhdistää materiaali-innovaation ja huippudesignin. Tekninen kuoritakki on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Haglöfsin V Series -mallisto lanseerattiin vuonna 2017. Malliston tarkoitus on testata rajoja niin materiaalien käytössä kuin suunnittelussakin. Se on suunnattu teknisistä vaatteista ja designista pitäville ja muodikkuutta arvostaville ulkoilun aktiiviharrastajille. Takin suunnittelun lähtökohdat olivat selkeät: innovatiivisuus, yksinkertaisuus, suojaavuus sekä kestävyys.

Nyt Haglöfs esittelee V Series Raw Anorak -takin. Anorakissa on käytetty värjäämätöntä ja fluorihiilivapaata kolmikerrosmateriaalia, ja siinä on teipatut saumat. Takki on tehty käyttäen Haglöfsin omaa PROOF-materiaaliteknologiaa, joka takaa täyden tuulen- ja vedenpitävyyden rankoissakin ulkoiluolosuhteissa.

– V Series asettaa riman korkeimmalle tasolle ulkoiluvaatteiden suunnittelussa. Raw Anorakin huippuominaisuudet koskevat sen kestävyyttä ja suorituskykyä. Siksi se on tehty täysin kierrätetystä nylonkankaasta ja vahvistettu Vectran-materiaalilla, jota käytetään esimerkiksi syvänmeren tutkimusten kaapeleissa. Uskomaton materiaali on kevyt ja tyylikäs, ja se kestää käytössä vuosikymmenet, Jenny Kjellbom, Haglöfsin Senior Designer kertoo.

– Haglöfsin anorakki eroaa perinteisistä ulkoilutakeista. Materiaali on jätetty sen luonnolliseen valkoisen sävyyn, sillä ohittamalla värjäysprosessin säästimme uskomattoman määrän lämmintä vettä, Kjellbom jatkaa.

V Series Raw Anorak – tekniset tiedot

-Kolmikerroksinen, värjäämätön Proof Eco -kangas, 94 % kierrätettyä polyamidia, 6 % Vectran ripstop -neulosta, PU-kalvo ja trikoovuori.
-Kankaan paino 149 g/m²
-Vedenkestävyys > 20 000 mm
-Hengittävyys (inverted cup): > 10 000 g/m²/24 h
-Vectranila vahvistettu repeämätön ripstop-rakenne ja kierrätetty polyamidi tuovat poikkeuksellista lujuutta
-Fluorihiilivapaat DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
-Taitteet etukauluksessa ja helmassa suojaavat ja mahdollistavat rajoittamattoman liikkuvuuden
-Pitkä sivuvetoketju
-Napillinen hihan säätö, napit hupun takana ja vartalon sivuilla auttavat takin istuvuuden säädössä
-Iso vetoketjullinen etutasku
-Keskitakamitta 97 cm (miesten koko L)

V Series Raw Anorak myydään rajoitettuna eränä. Unisex-koot S–XL. Suomessa mallistoa myyvät haglöfs.fi ja Scandinavian Outdoor Forum Helsinki.

Hinta: 750 €

Jussi Ovaskainen237 Artikkelia

  Fahrer-sähköpyörätarvikkeet tuovat lisää virtaa sähköpyörään

  Fahrer-sähköpyörätarvikkeet tuovat lisää virtaa sähköpyörään

  Fahrer on polkupyörien lisävarusteisiin erikoistunut tuotemerkki. Nyt yhtiö on lanseerannut sähköpyörien tarvikesarjan, joka kiinnostaa eritoten talvipyöräilijöitä. Useimmiten kyse on 4,5 mm:n neopreenistä tehdyistä sähköosien suojista, joissa on tarrakiinnitys. Suojia on saatavana akuille, näytöille, akkukiinnikkeille sekä moottorille. Akkusuojia lukuun ottamatta muut…

  Testissä Fahrer-akkusuoja sähköpyörälle

  Testissä Fahrer-akkusuoja sähköpyörälle

  Fahrer on löytänyt mainion markkinaraon sähköpyörien lisävarusteista. Eritoten Suomessa suurta kiinnostusta herättää akkusuojat, joiden kerrotaan kohentavan akun kestoa kylmissä olosuhteissa. Yousport.fi:n testiin saapui yleismallin runkoakkusuoja, joka asennettiin aiemmin testikäytössä olleeseen Tunturi E-Max -sähköfatbikeen. Pyörä oli ulkoasultaan liki uuden veroinen, mitä…

  Testissä Helly Hansenin Lifaloft-hybridtakki

  Testissä Helly Hansenin Lifaloft-hybridtakki

  Ulkoiluvaateteollisuutta on ohjannut viime vuodet keveys, mukavuus ja monikäyttöisyys. Eristävissä vaatteissa käytetään untuvaa yhä vähemmän, sillä sen maailmanmarkkinahinta on noussut huomattavasti. Keinokuituja on alettu kehittää untuvan kaltaisiksi, paljon ilmataskuja sisältäviksi materiaaleiksi. Kehitystyön uusimpia tuloksia on Helly Hansenin kangas- ja eristevalmistaja…