Team Rynkeby polkee hyvää

Team Rynkeby polkee hyvää

Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta.

Pyöräilijöitä on noin 2 100 ja huoltohenkilöitä 500. Suomesta projektiin osallistuu lähes 350 ihmistä. Joukkueiden toimintakausi alkaa vuosittain 1.10. ja huipentuu Pariisiin pyöräilyyn heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Kauden aikana jäsenet sitoutuvat varainhankintaan, yhdessä tekemiseen ja fyysiseen harjoitteluun. Team Rynkeby – God Morgonin osallistujat maksavat itse omat osallistumiskulunsa.

Rynkeby Foods A/S, God Morgon ja hohes C huolehtivat projektin keskeisistä kuluista, mikä tarkoittaa, että kaikki kerätyt rahat lahjoitetaan lyhentämättöminä Team Rynkebyn tukemille organisaatioille. Siitä lähtien kun Team Rynkeby säätiö perustettiin 2002 Tanskassa, se on kerännyt yli 46 milj. euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Lisätietoa lahjoituksista.

Vahvaa toimintaa Suomessa

Suomessa keräyskohteina ovat Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö ja Sylva ry. Suomessa viime kauden lähes vuoden kestänyt varainhankinta päättyi ennätyslukemiin syyskuussa 2018. Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti yhteensä 886 372 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle sekä Sylva ry:lle. Lahjoituksesta 70% (620 460 euroa) ohjataan lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen Aamu Säätiön kautta sekä 30% (265 912 euroa) syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä psykososiaaliseen tukemiseen Sylva ry:n kautta. Vuodesta 2013 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueet ovat Suomessa keränneet yhteensä 2 215 930 euroa.

Lisätietoa: https://www.team-rynkeby.fi

Kuva: Team Rynkeby - God Morgon
Kuva: Team Rynkeby - God Morgon
Kuva: Aino Maaranta
Kuva: Aino Maaranta

Lähtötilaisuus Helsingissä Töölönlahden puistossa

Tervetuloa Team Rynkeby – God Morgon Finlandin lähtötilaisuuteen Töölönlahden puistoon perjantaina 28.6.2019. Paikalle kokoontuu TR–GM Helsinki yhdessä Espoon, Turun, Tampereen, Oulun, Vaasan ja Jyväskylä-Kuopion tiimien kanssa.

Viikon mittainen matka pyörällä Pariisiin syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi alkaa!

Tapahtuman aikataulu:

11:30 Tiimit saapuvat Töölönlahden puistoon
12:00 ”Hyvää matkaa!” toivottaa kansanedustaja Sari Sarkomaa, Koulujuoksutapahtuman suojelija ja eduskunnan syöpäverkoston puheenjohtaja
13:00 Tiimit polkaisevat Vuosaareen satamaan poliisisaattueessa

Tilaisuuden musiikista vastaa Ben Huuri (alias Ville Huuri), joka itsekin on osallistunut Team Rynkeby -toimintaan kahtena kautena. Tule saattamaan hyvällä asialla polkevat tyypit huoltojoukkoineen ikimuistoiselle matkalle!

Joukkueiden paikkakuntakohtaiset lähtötilaisuudet:

Oulu 24.6. klo 11-12 Rotuaarin aukio

Kuopio 25.6 klo 9.30-10.30 Kuopion tori

Jyväskylä 26.6. klo 10-11 Suuri Kompassi

Vaasa 25.6 klo 9-10, Vaasan kauppatori

Turku 27.6. klo 8.30-10. Turun Tuomiokirkkotori

Tampere 27.6. klo 9-10 Laukontori

Kuva: Valtteri Kantanen
Kuva: Valtteri Kantanen

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…