Shimanolta uusia sisäpyöräilykenkiä

Shimanolta uusia sisäpyöräilykenkiä

Shimanon uudet IC5 ja IC3 sisäpyöräilyjalkineet on suunniteltu esimerkiksi spinning-tunneille tai turbo-harjoituksiin. Sisäkäyttöön suunnitelluissa kengissä on etuna parempi tuuletus, jonka ansiosta jalat pysyvät viileämpinä.

Monet spinning-pyörät on varustettu SPD-poljinjärjestelmällä, joihin maantiepyöräilykenkien SPD-SL -klossit eivät sovi. Sisäpyöräilyyn tarkoitetuissa IC-luokan (Indoor Cycling) kengissä on pohjaan upotetut SPD-klossien kiinnitysmekanismit.

IC5-mallin päälinen on hyvin hengittävää verkkokangasta ja se kiristäminen tapahtuu tarkasti L6 BOA säätöpyörän avulla. Mallissa on ”Road Touring” -tyyppinen joustava pohja (jäykkyys 5/12), jossa on hyvä tasapaino jämäkän voimansiirron ja käyttömukavuuden välillä. Kenkä on suunniteltu naisille. Saatavilla olevat koot 36-44, kolmessa eri värissä.

IC3-mallin päälinen on hengittävää nahkaa ja verkkokangasta. Tässäkin mallissa on helppokäyttöinen ja jämäkkä BOA-kiristysmekanismi. Pohjan jäykkyys on 2/12, joten se on erittäin mukava kenkä pyöräillä.

Uudet IC-kenkämallit saapuvat myymälöihin syksyllä 2019. 
Lisätietoa

Ammattilainen suosittelee

Shimanon espanjalainen lähettiläs, spinning-ohjaaja Lorena Isasi suosittelee sisäpyöräilykenkien käyttöä.

 • Suurin osa tunneilleni osallistuvista ajajista tietää, että harjoitus on tehokkaampaa, kun kenkä on kytketty polkimeen. Kiinnitys pitää myös jalan suorana, ehkäisten loukkaantumisia. Itse pidän mukavista ja muodikkaista kengistä, joilla voi myös huoletta kävellä ympäri kuntosalia. Myös kenkien hyvä tuuletus lisää niiden käyttömukavuutta.

www.shimano.com

Jussi Ovaskainen297 Artikkelia

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän GoExpo Winterin (15.-17.11.2019) yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo yhteen alan uutuudet ja koko talviurheilun toimialan. Innovaatiokilpailu järjestetään GoExpo Winter -messuilla perjantaina 15.11. Messukeskuksessa. Innovations-kilpailu…

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien…

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Pyöräilyliikkeiden ketju Baiks lopettaa kaikki 12 myymäläänsä eri puolilla Suomea. Baiks nimellä ketju toimi kahden vuoden ajan, ennen tätä se toimi vuodesta 1994 nimellä Suomen Polkupyörätukku. Ketjun kotisivujen mukaan asiakkaita palvellaan jatkossakin verkkokaupassa. – Tulemme vahvistamaan polkupyöräliiketoimintaa kokonaisuutena etenkin verkko-…