Shimanolta uusia sisäpyöräilykenkiä

Shimanolta uusia sisäpyöräilykenkiä

Shimanon uudet IC5 ja IC3 sisäpyöräilyjalkineet on suunniteltu esimerkiksi spinning-tunneille tai turbo-harjoituksiin. Sisäkäyttöön suunnitelluissa kengissä on etuna parempi tuuletus, jonka ansiosta jalat pysyvät viileämpinä.

Monet spinning-pyörät on varustettu SPD-poljinjärjestelmällä, joihin maantiepyöräilykenkien SPD-SL -klossit eivät sovi. Sisäpyöräilyyn tarkoitetuissa IC-luokan (Indoor Cycling) kengissä on pohjaan upotetut SPD-klossien kiinnitysmekanismit.

IC5-mallin päälinen on hyvin hengittävää verkkokangasta ja se kiristäminen tapahtuu tarkasti L6 BOA säätöpyörän avulla. Mallissa on ”Road Touring” -tyyppinen joustava pohja (jäykkyys 5/12), jossa on hyvä tasapaino jämäkän voimansiirron ja käyttömukavuuden välillä. Kenkä on suunniteltu naisille. Saatavilla olevat koot 36-44, kolmessa eri värissä.

IC3-mallin päälinen on hengittävää nahkaa ja verkkokangasta. Tässäkin mallissa on helppokäyttöinen ja jämäkkä BOA-kiristysmekanismi. Pohjan jäykkyys on 2/12, joten se on erittäin mukava kenkä pyöräillä.

Uudet IC-kenkämallit saapuvat myymälöihin syksyllä 2019. 
Lisätietoa

Ammattilainen suosittelee

Shimanon espanjalainen lähettiläs, spinning-ohjaaja Lorena Isasi suosittelee sisäpyöräilykenkien käyttöä.

 • Suurin osa tunneilleni osallistuvista ajajista tietää, että harjoitus on tehokkaampaa, kun kenkä on kytketty polkimeen. Kiinnitys pitää myös jalan suorana, ehkäisten loukkaantumisia. Itse pidän mukavista ja muodikkaista kengistä, joilla voi myös huoletta kävellä ympäri kuntosalia. Myös kenkien hyvä tuuletus lisää niiden käyttömukavuutta.

www.shimano.com

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…