Shimanolta uusia sisäpyöräilykenkiä

Shimanolta uusia sisäpyöräilykenkiä

Shimanon uudet IC5 ja IC3 sisäpyöräilyjalkineet on suunniteltu esimerkiksi spinning-tunneille tai turbo-harjoituksiin. Sisäkäyttöön suunnitelluissa kengissä on etuna parempi tuuletus, jonka ansiosta jalat pysyvät viileämpinä.

Monet spinning-pyörät on varustettu SPD-poljinjärjestelmällä, joihin maantiepyöräilykenkien SPD-SL -klossit eivät sovi. Sisäpyöräilyyn tarkoitetuissa IC-luokan (Indoor Cycling) kengissä on pohjaan upotetut SPD-klossien kiinnitysmekanismit.

IC5-mallin päälinen on hyvin hengittävää verkkokangasta ja se kiristäminen tapahtuu tarkasti L6 BOA säätöpyörän avulla. Mallissa on ”Road Touring” -tyyppinen joustava pohja (jäykkyys 5/12), jossa on hyvä tasapaino jämäkän voimansiirron ja käyttömukavuuden välillä. Kenkä on suunniteltu naisille. Saatavilla olevat koot 36-44, kolmessa eri värissä.

IC3-mallin päälinen on hengittävää nahkaa ja verkkokangasta. Tässäkin mallissa on helppokäyttöinen ja jämäkkä BOA-kiristysmekanismi. Pohjan jäykkyys on 2/12, joten se on erittäin mukava kenkä pyöräillä.

Uudet IC-kenkämallit saapuvat myymälöihin syksyllä 2019. 
Lisätietoa

Ammattilainen suosittelee

Shimanon espanjalainen lähettiläs, spinning-ohjaaja Lorena Isasi suosittelee sisäpyöräilykenkien käyttöä.

 • Suurin osa tunneilleni osallistuvista ajajista tietää, että harjoitus on tehokkaampaa, kun kenkä on kytketty polkimeen. Kiinnitys pitää myös jalan suorana, ehkäisten loukkaantumisia. Itse pidän mukavista ja muodikkaista kengistä, joilla voi myös huoletta kävellä ympäri kuntosalia. Myös kenkien hyvä tuuletus lisää niiden käyttömukavuutta.

www.shimano.com

Jussi Ovaskainen311 Artikkelia

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Yli 100 000 ihmistä 160 eri maasta osallistui Hintsa Performancen hyvinvointikyselyyn Visit Finlandin Rent a Finn -sivustolla. Kyselyn perusteella riittämätön uni ja palautuminen näyttävät olevan globaaleja haasteita. Vastanneista jopa kolmasosa (33 %) nukkuu alle kuusi tuntia yössä ja puolet (51…

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Viikko sitten Helsingin Heikinlaaksoon, Vantaan Ikean välittömään läheisyyteen, avattiin Helsinki Outlet. Outlet-kylässä kaupataan varsinaisella sesongilla myymättä jääneitä tuotteita huomattavin alennuksin. Outlet-kylien vetonaulana ovat yleensä muotivaatteet, mutta Helsinki Outletista löytyy tarjontaa myös sportti- ja ulkoiluvaatteista. Myymälöitä on seuraavilla merkeillä: Björn Borg,…

  Tilaa YouSport-lehti tästä linkistä

  Tilaa YouSport-lehti     Tilaa uusi urheilukaupan ammattilehti tutustumishintaan 69 € + alv (norm. 75 € + alv).   Tilauksen sisältö: • YouSport-lehti neljästi vuodessa • YouSport – Urheilukaupan Käsikirja vuosittain • YouSport-verkkosivusto alan aktiiviseen viestintään Inspiroidu ja uudistu!  …