Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien rannekkeet on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista. Polar Ignite on saatavilla uutuusvärien lisäksi myös mustahopeana, valkohopeana ja keltamustana.

Uuden sukupolven fitnesskello

Polar Ignite on uuden sukupolven fitnesskello, joka hoitaa suunnittelun käyttäjän puolesta: se mittaa yön aikana automaattisesti palautumista, seuraa unen vaiheita ja tarjoaa valikoiman valmiita treenejä, jotka sopivat käyttäjän sen hetkiseen valmiustilaan.

 • Sleep Plus Stages™ seuraa automaattisesti unesi määrää, laatua ja vaiheita (kevyt, syvä, REM) ja näyttää, kuinka kauan eri univaiheet kestivät. Se kokoaa uniaikasi ja unen laadusta kertovat tekijät yhdellä silmäyksellä tarkasteltavaksi unitulokseksi. 
 • Nightly Recharge™ on yön aikainen automaattinen palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. 
 • Fitspark™ -treeniopas tarjoaa päivittäin valmiiksi suunniteltuja treenejä suoraan kelloosi. Treenit on laadittu vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge ‑tilan pohjalta. Ehdotuksissa on treenejä kardio-, voima- tai huoltava-treenikategorioista
 • Serene™ on ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rentouttamaan kehosi ja mielesi sekä hallitsemaan stressiä. Hengitysharjoituksen aikana kello auttaa pitämään yllä hidasta ja säännöllistä hengitysrytmiä kellon näytössä näkyvän animaation ja värinähälytyksen avulla. 
 • Sisäänrakennettu GPS seuraa tarkasti nopeutta, kuljettua matkaa, reittiä sekä korkeutta.
 • Precision Prime™ -rannesykkeenmittaus mittaa sykkeen tarkasti haastavissakin olosuhteissa. Optisen sykkeenmittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden tunnistamalla ja poistamalla liikehäiriöiden aiheuttamat virheet sykesignaalista.

Hinta 229 euroa 

Lisätietoa ja nettikauppa

Polar Ignitea voi muokata uusilla vaihtorannekkeilla

Uusien tuotevärien lisäksi Polar Ignite -mallisto on kasvanut neljällä vaihtorannekkeella. Turkoosi, mustameleerattu sekä valkoinen tekstiiliranneke on valmistettu kierrätetystä PET-langasta. Kokomusta ranneke on nahkaa. Tekstiilirannekkeet ovat saatavilla S/M-kokoisina ja nahkaranneke M/L-kokoisena. Rannekkeet ovat leveydeltään 20mm ja niissä on strandardipikalukitus. Rannekkeisiin on lisätty joustokappale, jonka ansiosta ne istuvat hyvin ranteeseen ja sykkeenmittaus pysyy tarkkana.

Tekstiilirannekkeiden suositushinta on 34,90€ ja nahkarannekkeen suositushinta on 39,90€.

Jussi Ovaskainen316 Artikkelia

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Maailman suurimmassa talviurheilualan messutapahtumassa, Saksan Münchenissä tällä viikolla järjestetetyssä ISPO:ssa palkittiin ulkoiluvaruste ja -vaatealan toimijoita. Suomalaiset Sasta, Spinnova ja Reima kahmivat kaikkiaan puolet arvostetuista Scandinavian Outdoor Award -palkinnoista. Scandinavian Outdoor Award -kilpailun vaatekategorian voittoon nousi 51-vuotias suomalainen  Sasta, jonka Kaarna-sarkahousut…

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…