Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien rannekkeet on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista. Polar Ignite on saatavilla uutuusvärien lisäksi myös mustahopeana, valkohopeana ja keltamustana.

Uuden sukupolven fitnesskello

Polar Ignite on uuden sukupolven fitnesskello, joka hoitaa suunnittelun käyttäjän puolesta: se mittaa yön aikana automaattisesti palautumista, seuraa unen vaiheita ja tarjoaa valikoiman valmiita treenejä, jotka sopivat käyttäjän sen hetkiseen valmiustilaan.

 • Sleep Plus Stages™ seuraa automaattisesti unesi määrää, laatua ja vaiheita (kevyt, syvä, REM) ja näyttää, kuinka kauan eri univaiheet kestivät. Se kokoaa uniaikasi ja unen laadusta kertovat tekijät yhdellä silmäyksellä tarkasteltavaksi unitulokseksi. 
 • Nightly Recharge™ on yön aikainen automaattinen palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. 
 • Fitspark™ -treeniopas tarjoaa päivittäin valmiiksi suunniteltuja treenejä suoraan kelloosi. Treenit on laadittu vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge ‑tilan pohjalta. Ehdotuksissa on treenejä kardio-, voima- tai huoltava-treenikategorioista
 • Serene™ on ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rentouttamaan kehosi ja mielesi sekä hallitsemaan stressiä. Hengitysharjoituksen aikana kello auttaa pitämään yllä hidasta ja säännöllistä hengitysrytmiä kellon näytössä näkyvän animaation ja värinähälytyksen avulla. 
 • Sisäänrakennettu GPS seuraa tarkasti nopeutta, kuljettua matkaa, reittiä sekä korkeutta.
 • Precision Prime™ -rannesykkeenmittaus mittaa sykkeen tarkasti haastavissakin olosuhteissa. Optisen sykkeenmittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden tunnistamalla ja poistamalla liikehäiriöiden aiheuttamat virheet sykesignaalista.

Hinta 229 euroa 

Lisätietoa ja nettikauppa

Polar Ignitea voi muokata uusilla vaihtorannekkeilla

Uusien tuotevärien lisäksi Polar Ignite -mallisto on kasvanut neljällä vaihtorannekkeella. Turkoosi, mustameleerattu sekä valkoinen tekstiiliranneke on valmistettu kierrätetystä PET-langasta. Kokomusta ranneke on nahkaa. Tekstiilirannekkeet ovat saatavilla S/M-kokoisina ja nahkaranneke M/L-kokoisena. Rannekkeet ovat leveydeltään 20mm ja niissä on strandardipikalukitus. Rannekkeisiin on lisätty joustokappale, jonka ansiosta ne istuvat hyvin ranteeseen ja sykkeenmittaus pysyy tarkkana.

Tekstiilirannekkeiden suositushinta on 34,90€ ja nahkarannekkeen suositushinta on 39,90€.

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…