Fiskarsin Bikes, Burgers & Beers oli maastopyöräilyn juhlaa

Fiskarsin Bikes, Burgers & Beers oli maastopyöräilyn juhlaa

Fiskars Village Trail Centerin huippusuosittu tapahtuma Bikes, Burgers & Beers järjestettiin neljättä kertaa lauantaina 28.9.2019. Tänä vuonna tapahtuma keskittyi entistä enemmän ensi kesän kaluston esittelyyn.

-Kysyntä kalustojen esittelystä ja pyörien kokeilemisestä ns. ”oikeassa maastossa” on suurta, sekä asiakkaiden että myyjien puolelta, jonka vuoksi myös BBB tapahtuma on luonnollisesti kehittynyt enemmän messujen ja demotapahtuman suuntaan, kertoo Fiskars Village Trail Centerin Marko Halttunen

Paikallinen ruoka ja juoma fokuksessa

Kuten nimi Bikes, Burgers & Beers kertoo, on katuruoka ja paikallinen juoma suuressa roolissa tapahtuman aikana. Fiskarsin Panimo oli tietenkin paikalla, ja paikallisten ravintoloiden lisäksi myös kourallinen muita ruokamyyjiä pitivät kävijät kylläisenä.

Veitsitehtaan pihalta, Panimon edestä Puimalaan siirtynyt tapahtuma täytti tänä vuonna n. 1000 neliön sisätilan ja ulkoalueita Puimalan edustalta.

Tärkeässä osassa tapahtumaa on lähimetsään tehdyt maksuttomat koeajolenkit, joissa sai kokeille ensi kesän pyörämalleja jo etukäteen.

Fiskarsisssa ensi keväänä Suomen suurin messu- ja demotapahtuma

Lauantaina 9.5.2020 Fiskarsissa klo 11-17 järjestetään Suomen suurin fillarialan messu- ja demotapahtuma.

Fiskarsin Ruukin uniikki miljöö ja sekä maastopyöräreittien ja palveluiden läheisyys tekee Bike Exposta erityislaatuisen tapahtuman Suomessa. Alusta alkaen Fiskars Village Trail Center on tapahtumissaan panostanut demopyöriin ja hyviin testiolosuhteisiin, jonka vuoksi juuri tämä tapahtuma on noussut monen kuluttajan suosioon.

Jälleenmyyjät ovat löytäneet Fiskarsin

-Tämä tapahtuma katsotaan olevan Suomen paras pyörätapahtuma nykyään. Kaikki parhaat merkit ovat paikalla, ja kohderyhmä on juuri se oikea, kertoo Canyon -pyörämerkin maajohtaja Miika Enroos. Myyjäpaikkoja messuilla on yli 60 ja demopyörille on tapahtumassa oma reitti, jossa pyöriä pääsee testaamaan oikeasti.

Jussi Ovaskainen316 Artikkelia

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Maailman suurimmassa talviurheilualan messutapahtumassa, Saksan Münchenissä tällä viikolla järjestetetyssä ISPO:ssa palkittiin ulkoiluvaruste ja -vaatealan toimijoita. Suomalaiset Sasta, Spinnova ja Reima kahmivat kaikkiaan puolet arvostetuista Scandinavian Outdoor Award -palkinnoista. Scandinavian Outdoor Award -kilpailun vaatekategorian voittoon nousi 51-vuotias suomalainen  Sasta, jonka Kaarna-sarkahousut…

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…