Wilson lanseerasi uuden ekologisen Triniti-tennispallon

Wilson lanseerasi uuden ekologisen Triniti-tennispallon

Wilson Triniti on ensimmäinen tennispallo, jonka ydin on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Se on suorityskykyinen pallo, joka sopii niin amatöörien kuin ammattilaisten peleihin.

Ympäristöystävällisen pallon ydin on huipputeknistä materiaalia ja kestävä pintahuopa on toteutettu siten, että pallojen väliset laatuerot ovat minimaaliset. Trinitin pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista ja sen voi kierrättää pahvien kanssa.

”Näemme Trinitin suurena voittona pelaajille, teollisuudelle ja mikä tärkeintä, ympäristölle. Tennispallo ei ole juurikaan muuttunut yli 40 vuoden aikana ja sen vanha valmistusmalli on kuormittanut ympäristöä. Päätimme suunnitella pallon sisäpuolen uudelleen ympäristösyistä ilman, että tinkisimme sen suorituskyvystä. Päinvastoin, tämä pallo on entistäkin parempi pallo”, iloitsee Wilsonin mailapelien toimitusjohtaja Hans-Martin Reh.

Teknisiä oivalluksia

Triniti-tennispallo muodostuu kahdesta teknisestä osasta. Ensimmäinen on pallon ydin, joka on valmistettu perinteistä ydintä kevyemmästä plastomeerista. Se mahdollistaa ytimeen paksummat seinämät, joka tekee pallosta kestävän ja johdonmukaisen. Triniti säilyttää eloisuuden perinteisiin palloihin verrattuna jopa neljä kertaa pidempään.

Toinen osa on Wilsonin STR-huopa, joka on 50% joustavampaa kuin perinteisesti tennispalloissa käytettävä huopa. Huopa kiertyy napakammin ytimen ympärille, joten se joustaa myös tasaisemmin, antaen paremman pallokontrollin.

Tekee myös hyvää

Triniti-tennispalloja on saatavana 11.9. alkaen kolmen (6,50 €) ja neljän pallon (9 €) pakkauksissa. Viisi prosenttia Triniti-pallojen tuotosta ohjataan ympäristön hyväksi tehtävään työhön.

www.wilson.com

 

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…