Wilson lanseerasi uuden ekologisen Triniti-tennispallon

Wilson lanseerasi uuden ekologisen Triniti-tennispallon

Wilson Triniti on ensimmäinen tennispallo, jonka ydin on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Se on suorityskykyinen pallo, joka sopii niin amatöörien kuin ammattilaisten peleihin.

Ympäristöystävällisen pallon ydin on huipputeknistä materiaalia ja kestävä pintahuopa on toteutettu siten, että pallojen väliset laatuerot ovat minimaaliset. Trinitin pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista ja sen voi kierrättää pahvien kanssa.

”Näemme Trinitin suurena voittona pelaajille, teollisuudelle ja mikä tärkeintä, ympäristölle. Tennispallo ei ole juurikaan muuttunut yli 40 vuoden aikana ja sen vanha valmistusmalli on kuormittanut ympäristöä. Päätimme suunnitella pallon sisäpuolen uudelleen ympäristösyistä ilman, että tinkisimme sen suorituskyvystä. Päinvastoin, tämä pallo on entistäkin parempi pallo”, iloitsee Wilsonin mailapelien toimitusjohtaja Hans-Martin Reh.

Teknisiä oivalluksia

Triniti-tennispallo muodostuu kahdesta teknisestä osasta. Ensimmäinen on pallon ydin, joka on valmistettu perinteistä ydintä kevyemmästä plastomeerista. Se mahdollistaa ytimeen paksummat seinämät, joka tekee pallosta kestävän ja johdonmukaisen. Triniti säilyttää eloisuuden perinteisiin palloihin verrattuna jopa neljä kertaa pidempään.

Toinen osa on Wilsonin STR-huopa, joka on 50% joustavampaa kuin perinteisesti tennispalloissa käytettävä huopa. Huopa kiertyy napakammin ytimen ympärille, joten se joustaa myös tasaisemmin, antaen paremman pallokontrollin.

Tekee myös hyvää

Triniti-tennispalloja on saatavana 11.9. alkaen kolmen (6,50 €) ja neljän pallon (9 €) pakkauksissa. Viisi prosenttia Triniti-pallojen tuotosta ohjataan ympäristön hyväksi tehtävään työhön.

www.wilson.com

 

Jussi Ovaskainen311 Artikkelia

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Yli 100 000 ihmistä 160 eri maasta osallistui Hintsa Performancen hyvinvointikyselyyn Visit Finlandin Rent a Finn -sivustolla. Kyselyn perusteella riittämätön uni ja palautuminen näyttävät olevan globaaleja haasteita. Vastanneista jopa kolmasosa (33 %) nukkuu alle kuusi tuntia yössä ja puolet (51…

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Viikko sitten Helsingin Heikinlaaksoon, Vantaan Ikean välittömään läheisyyteen, avattiin Helsinki Outlet. Outlet-kylässä kaupataan varsinaisella sesongilla myymättä jääneitä tuotteita huomattavin alennuksin. Outlet-kylien vetonaulana ovat yleensä muotivaatteet, mutta Helsinki Outletista löytyy tarjontaa myös sportti- ja ulkoiluvaatteista. Myymälöitä on seuraavilla merkeillä: Björn Borg,…

  Tilaa YouSport-lehti tästä linkistä

  Tilaa YouSport-lehti     Tilaa uusi urheilukaupan ammattilehti tutustumishintaan 69 € + alv (norm. 75 € + alv).   Tilauksen sisältö: • YouSport-lehti neljästi vuodessa • YouSport – Urheilukaupan Käsikirja vuosittain • YouSport-verkkosivusto alan aktiiviseen viestintään Inspiroidu ja uudistu!  …