Wilson lanseerasi uuden ekologisen Triniti-tennispallon

Wilson lanseerasi uuden ekologisen Triniti-tennispallon

Wilson Triniti on ensimmäinen tennispallo, jonka ydin on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Se on suorityskykyinen pallo, joka sopii niin amatöörien kuin ammattilaisten peleihin.

Ympäristöystävällisen pallon ydin on huipputeknistä materiaalia ja kestävä pintahuopa on toteutettu siten, että pallojen väliset laatuerot ovat minimaaliset. Trinitin pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista ja sen voi kierrättää pahvien kanssa.

”Näemme Trinitin suurena voittona pelaajille, teollisuudelle ja mikä tärkeintä, ympäristölle. Tennispallo ei ole juurikaan muuttunut yli 40 vuoden aikana ja sen vanha valmistusmalli on kuormittanut ympäristöä. Päätimme suunnitella pallon sisäpuolen uudelleen ympäristösyistä ilman, että tinkisimme sen suorituskyvystä. Päinvastoin, tämä pallo on entistäkin parempi pallo”, iloitsee Wilsonin mailapelien toimitusjohtaja Hans-Martin Reh.

Teknisiä oivalluksia

Triniti-tennispallo muodostuu kahdesta teknisestä osasta. Ensimmäinen on pallon ydin, joka on valmistettu perinteistä ydintä kevyemmästä plastomeerista. Se mahdollistaa ytimeen paksummat seinämät, joka tekee pallosta kestävän ja johdonmukaisen. Triniti säilyttää eloisuuden perinteisiin palloihin verrattuna jopa neljä kertaa pidempään.

Toinen osa on Wilsonin STR-huopa, joka on 50% joustavampaa kuin perinteisesti tennispalloissa käytettävä huopa. Huopa kiertyy napakammin ytimen ympärille, joten se joustaa myös tasaisemmin, antaen paremman pallokontrollin.

Tekee myös hyvää

Triniti-tennispalloja on saatavana 11.9. alkaen kolmen (6,50 €) ja neljän pallon (9 €) pakkauksissa. Viisi prosenttia Triniti-pallojen tuotosta ohjataan ympäristön hyväksi tehtävään työhön.

www.wilson.com

 

Jussi Ovaskainen297 Artikkelia

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän GoExpo Winterin (15.-17.11.2019) yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo yhteen alan uutuudet ja koko talviurheilun toimialan. Innovaatiokilpailu järjestetään GoExpo Winter -messuilla perjantaina 15.11. Messukeskuksessa. Innovations-kilpailu…

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien…

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Pyöräilyliikkeiden ketju Baiks lopettaa kaikki 12 myymäläänsä eri puolilla Suomea. Baiks nimellä ketju toimi kahden vuoden ajan, ennen tätä se toimi vuodesta 1994 nimellä Suomen Polkupyörätukku. Ketjun kotisivujen mukaan asiakkaita palvellaan jatkossakin verkkokaupassa. – Tulemme vahvistamaan polkupyöräliiketoimintaa kokonaisuutena etenkin verkko-…