Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri pääkaupunkia

Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri pääkaupunkia

Tällä viikolla Helsingin urheilukentillä ja kaduilla käy kuhina kun juniorijalkapalloturnaus Helsinki Cup kerää kaupunkiin yli 20 000 nuorta futaria eri puolilta Suomea ja 20 muusta maasta.

Vuodesta 1976 lähtien järjestetty tapahtuma on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista junioriturnauksista. Alkujaan vain pojille järjestetty tapahtuma on viime vuosina panostanut myös tyttöihin ja tyttöjoukkueiden määrä onkin ollut huimassa kasvussa. Helsinki Cup kertookin verkkosivuilla olevansa suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.

Pelaajien mukana Helsinkiin saapuu myös valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Itse urheilun lisäksi Helsinki Cup onkin yhteisöllinen kaupunkitapahtuma, joka välittää liikunnan ja yhdessä tekemisen iloa ympäri Helsinkiä. Turnausviikko sisältää muun muassa avajaistapahtuman kulkueineen, Helsinki Cup Summer Partyn sekä tapahtumatori Love the Ball Centerin monipuolisen ohjelman.

Yksi Helsinki Cupin pääyhteistyökumppaneista tänäkin vuonna on Umbro, joka on tehnyt turnauksen viralliset edustuspaidat. Brändin juuret ovat vahvasti jalkapallossa, joten Umbroa edustava Sultrade on kokenut luontevana olla mukana tukemassa tätä tunnelmaltaan ainutlaatuista juniorijalkapalloturnausta ja näin tukea suomalaista juniorijalkapalloa.

Käpylän urheilupuistossa sijaitsevassa Love the Ball Centerissä, jossa tapahtuman yhteistyökumppanit ovat esillä, sijaitsee myös Intersport-tapahtumakauppa. Turnauksen ajan auki olevassa myymälässä on tarjolla laaja valikoima jalkapallotuotteita sekä turnaukseen suunnitellut Helsinki Cup -tapahtumatuotteet.

Lisätietoa; 

Helsinki Cup https://helsinkicup.fi/ 

Umbro  https://www.umbro.com/en-ww/

Intersport Helsinki Cupissa  https://helsinkicup.fi/turnausinfo/kumppanit/intersport-2/

 

 

Hanna-Liisa Erkheikki19 Artikkelia

  VARAA PAIKKASI UUDESSA URHEILUKAUPAN KÄSIKIRJASSA

  VARAA PAIKKASI UUDESSA URHEILUKAUPAN KÄSIKIRJASSA

  Pidetty urheilukaupan käsikirja tekee toivotun paluun. Käsikirja listaa alan toimijat ja yhteystiedot yksiin kansiin ja on tärkeä urheilukaupan apuväline myymälöissä. Tästä et halua jäädä pois!   YouSport – Urheilukaupan käsikirja lähetetään median tilaajille seuraavan lehden mukana helmikuussa. Varmista paikkasi; Täällä

  UUDENLAINEN SPORT- & OUTDOORALAN MEDIAPÄIVÄ KOKOAA YHTEEN BRÄNDIT, TOIMITTAJAT JA VAIKUTTAJAT

  UUDENLAINEN SPORT- & OUTDOORALAN MEDIAPÄIVÄ KOKOAA YHTEEN BRÄNDIT, TOIMITTAJAT JA VAIKUTTAJAT

  YouSport for Media toteutetaan ensimmäisen kerran Helsingissä 14. toukokuuta, 2020. Pop-up showroom kokoaa yhteen sport- ja outdooralan brändit, toimittajat ja vaikuttajat. Älä missaa mahdollisuutta näkyä ja luoda suhteita suoraan toimittajiin ja influencereihin!  Miksi brändisi kannattaa tulla mukaan? Näyttävä, näkyvä ja…

  Fjällräven Classic juhlistaa outdoor -elämäntapaa ja laajenee entisestään

  Fjällräven Classic juhlistaa outdoor -elämäntapaa ja laajenee entisestään

  Vuodesta 2005 Pohjois-Ruotsin Kungsledenin maisemissa järjestetty Fjällräven Classic on elämyksellinen vaellustapahtuma, joka juhlistaa outdoor elämäntapaa ja joka on suunniteltu niin että kokemattomammatkin vaeltajat voivat sille osallistua. Vaelluksen reitin varrelta saa ruokaa ja polttoainetta retkikeittimeen sekä tarvittaessa myös hyviä nevoja ja…