Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri pääkaupunkia

Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri pääkaupunkia

Tällä viikolla Helsingin urheilukentillä ja kaduilla käy kuhina kun juniorijalkapalloturnaus Helsinki Cup kerää kaupunkiin yli 20 000 nuorta futaria eri puolilta Suomea ja 20 muusta maasta.

Vuodesta 1976 lähtien järjestetty tapahtuma on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista junioriturnauksista. Alkujaan vain pojille järjestetty tapahtuma on viime vuosina panostanut myös tyttöihin ja tyttöjoukkueiden määrä onkin ollut huimassa kasvussa. Helsinki Cup kertookin verkkosivuilla olevansa suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.

Pelaajien mukana Helsinkiin saapuu myös valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Itse urheilun lisäksi Helsinki Cup onkin yhteisöllinen kaupunkitapahtuma, joka välittää liikunnan ja yhdessä tekemisen iloa ympäri Helsinkiä. Turnausviikko sisältää muun muassa avajaistapahtuman kulkueineen, Helsinki Cup Summer Partyn sekä tapahtumatori Love the Ball Centerin monipuolisen ohjelman.

Yksi Helsinki Cupin pääyhteistyökumppaneista tänäkin vuonna on Umbro, joka on tehnyt turnauksen viralliset edustuspaidat. Brändin juuret ovat vahvasti jalkapallossa, joten Umbroa edustava Sultrade on kokenut luontevana olla mukana tukemassa tätä tunnelmaltaan ainutlaatuista juniorijalkapalloturnausta ja näin tukea suomalaista juniorijalkapalloa.

Käpylän urheilupuistossa sijaitsevassa Love the Ball Centerissä, jossa tapahtuman yhteistyökumppanit ovat esillä, sijaitsee myös Intersport-tapahtumakauppa. Turnauksen ajan auki olevassa myymälässä on tarjolla laaja valikoima jalkapallotuotteita sekä turnaukseen suunnitellut Helsinki Cup -tapahtumatuotteet.

Lisätietoa; 

Helsinki Cup https://helsinkicup.fi/ 

Umbro  https://www.umbro.com/en-ww/

Intersport Helsinki Cupissa  https://helsinkicup.fi/turnausinfo/kumppanit/intersport-2/

 

 

Hanna-Liisa Erkheikki17 Artikkelia

  Fjällräven Classic juhlistaa outdoor -elämäntapaa ja laajenee entisestään

  Fjällräven Classic juhlistaa outdoor -elämäntapaa ja laajenee entisestään

  Vuodesta 2005 Pohjois-Ruotsin Kungsledenin maisemissa järjestetty Fjällräven Classic on elämyksellinen vaellustapahtuma, joka juhlistaa outdoor elämäntapaa ja joka on suunniteltu niin että kokemattomammatkin vaeltajat voivat sille osallistua. Vaelluksen reitin varrelta saa ruokaa ja polttoainetta retkikeittimeen sekä tarvittaessa myös hyviä nevoja ja…

  Team Rynkeby – God Morgon Helsinki saapui onnellisesti Pariisiin!

  Team Rynkeby – God Morgon Helsinki saapui onnellisesti Pariisiin!

  Reilu viikko sitten Helsingistä alkanut Team Rynkeby – God morgon hyväntekeväisyyspyöräily, 1200km taival pyörillä Pariisiin #pientenpuolesta päättyi lauantaina aurinkoisissa tunnelmissa, paikallisten kannustaessa juhlavasti kunniakujassa. Viimeisen päivän leki oli lyhyin kaikista vain 100km, mutta suurkaupunki Pariisin sokkeloisille kaduille, vilkkaaseen liikenteeseen ja…

  Team Rynkeby - God Morgon halkoo helteistä Pohjois-Eurooppaa ja yli puolet matkasta jo takana

  Team Rynkeby - God Morgon halkoo helteistä Pohjois-Eurooppaa ja yli puolet matkasta jo takana

  Neljä ajopäivää ja yli 700 kilometriä takana ja Team Rynkeby – God Morgon Helsinki on perillä aikataulun mukaisesti Liegessä Belgiassa. Matka on taittunut ensimmäisten päivien helteiden ja vastatuulen jälkeen hyvin rullaten. Muutama harhaan ajo ja tietyö on lisännyt entisestäänkin pitkien…