Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Uuden Suunto 5:n älykkäiden virransäästötilojen ja jopa 40 tunnin akunkeston ansiosta seikkailijat voivat sporttailla pelkäämättä, että virta loppuisi kesken. Älykäs kello oppii käyttäjänsä harjoittelutottumukset esimerkiksi pitkien lenkkien ajankohdista ja lähettää latausmuistutuksia hyvissä ajoin ennen seuraavaa treeniä.

Kello kestää kaikki luonnon oikut: se on koottu ja testattu ankarissa pohjoismaisissa oloissa ja se jatkaa Suunnon vahvaa seikkailuvarusteiden perinnettä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1936. Kello on vedenkestävä 50 metriin saakka. Suunto 5 -mallisto valmistetaan Suomessa Vantaalla.

Kello on muotoilultaan kompakti ja se istuu napakasti ja mukavasti ranteeseen. Kellomalli on suunniteltu erityisesti tavoitteellisille urheilijoille, jotka tarvitsevat GPS-ominaisuutta sekä tietoa palautumisesta ja kuormituksesta.

Älykäs harjoittelukumppani

Kello seuraa sykevälivaihtelun perusteella arjen rasitusta, palautumista ja unta. Unesta kello antaa dataa muun muassa syvän unen määrästä ja unen kokonaislaadusta.

Kello myös tukee käyttäjää kuntotason ylläpitämisessä, parantamisessa tai tehostamisessa arvioimalla maksimaalisen hapenottokyvyn tasoa. Käyttäjän halutessa kello räätälöi kuntotason perusteella mukautuvan harjoitteluohjelman. Kuten valmentaja, se käskee urheilijan levätä, kun harjoittelu käy liian rankaksi ja jos käyttäjä ei treenaa, kello motivoi harjoittelemaan.

Yli 80 mukautettavan urheilutilan ansiosta käyttäjä saa hyödyllisiä tilastoja lajista riippumatta.

Suunto-sovellus antaa inspiraatiota ja dataa harjoituksista

Suunto-sovelluksesta löytyy harjoittelu- ja unipäiväkirjan lisäksi esimerkiksi harjoittelutilojen muokkaus ja reittien luonti. Sovelluksen kartat näyttävät missä ja millä reiteillä muut harjoittelevat, mikä innostaa kokeilemaan uusia haasteita ja tutkimaan ympäristöä ja on oiva apuri esimerkiksi lomamatkalla.

Harjoittelusaavutusten jakaminen verkossa ja sosiaalisessa mediassa on helppoa ja kuviin saa lisättyä dataa harjoituksesta. Suunto-sovellukseen on integroitu maailman suosituimpia urheilusovelluksia, kuten Strava, TrainingPeaks ja Relive, jotta käyttäjät voivat hyötyä harjoituksistaan entistäkin enemmän.

Saatavuus: Suunto 5 tulee myyntiin valikoituihin liikkeisiin 4. kesäkuuta 2019
Värit: All Black, White, Burgundy Copper ja Graphite Copper
VMH: 329 €
Lisätiedot: www.suunto.com/suunto5

Jussi Ovaskainen289 Artikkelia

  Halti Outdoor Weekend on luontoliikkumisen juhlaa

  Halti Outdoor Weekend on luontoliikkumisen juhlaa

  Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa 6.-8.9.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen kaiken tasoiset vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät maastopyörä -vaellus, koiravaellus, metsäjooga sekä pienten lasten…

  Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

  Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

  Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa.  Koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Mikäli mielii kisaamaan jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä tapahtumapäivänä info-teltalla. Aika: Su 18.8.2019 klo 10-18, kisat klo 12 ja 14 Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167 Matkat: miehet &…

  Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu

  Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu

  Elo- ja syyskuu ovat erittäin suosittuja retkeilykuukausia. Osa lähtee patikoimaan useiksi päiviksi Pohjois-Suomen kansallispuistoihin, osalle riittää muutaman tunnin retket lähimetsissä. Yousport.fi haluaa tietää, missä sinä mieluiten retkeilet? Kerro miksi paikka on suosikkisi. Samalla saamme jaettua hyviä vinkkejä mukavista retkeily kohteista.…