Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Uuden Suunto 5:n älykkäiden virransäästötilojen ja jopa 40 tunnin akunkeston ansiosta seikkailijat voivat sporttailla pelkäämättä, että virta loppuisi kesken. Älykäs kello oppii käyttäjänsä harjoittelutottumukset esimerkiksi pitkien lenkkien ajankohdista ja lähettää latausmuistutuksia hyvissä ajoin ennen seuraavaa treeniä.

Kello kestää kaikki luonnon oikut: se on koottu ja testattu ankarissa pohjoismaisissa oloissa ja se jatkaa Suunnon vahvaa seikkailuvarusteiden perinnettä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1936. Kello on vedenkestävä 50 metriin saakka. Suunto 5 -mallisto valmistetaan Suomessa Vantaalla.

Kello on muotoilultaan kompakti ja se istuu napakasti ja mukavasti ranteeseen. Kellomalli on suunniteltu erityisesti tavoitteellisille urheilijoille, jotka tarvitsevat GPS-ominaisuutta sekä tietoa palautumisesta ja kuormituksesta.

Älykäs harjoittelukumppani

Kello seuraa sykevälivaihtelun perusteella arjen rasitusta, palautumista ja unta. Unesta kello antaa dataa muun muassa syvän unen määrästä ja unen kokonaislaadusta.

Kello myös tukee käyttäjää kuntotason ylläpitämisessä, parantamisessa tai tehostamisessa arvioimalla maksimaalisen hapenottokyvyn tasoa. Käyttäjän halutessa kello räätälöi kuntotason perusteella mukautuvan harjoitteluohjelman. Kuten valmentaja, se käskee urheilijan levätä, kun harjoittelu käy liian rankaksi ja jos käyttäjä ei treenaa, kello motivoi harjoittelemaan.

Yli 80 mukautettavan urheilutilan ansiosta käyttäjä saa hyödyllisiä tilastoja lajista riippumatta.

Suunto-sovellus antaa inspiraatiota ja dataa harjoituksista

Suunto-sovelluksesta löytyy harjoittelu- ja unipäiväkirjan lisäksi esimerkiksi harjoittelutilojen muokkaus ja reittien luonti. Sovelluksen kartat näyttävät missä ja millä reiteillä muut harjoittelevat, mikä innostaa kokeilemaan uusia haasteita ja tutkimaan ympäristöä ja on oiva apuri esimerkiksi lomamatkalla.

Harjoittelusaavutusten jakaminen verkossa ja sosiaalisessa mediassa on helppoa ja kuviin saa lisättyä dataa harjoituksesta. Suunto-sovellukseen on integroitu maailman suosituimpia urheilusovelluksia, kuten Strava, TrainingPeaks ja Relive, jotta käyttäjät voivat hyötyä harjoituksistaan entistäkin enemmän.

Saatavuus: Suunto 5 tulee myyntiin valikoituihin liikkeisiin 4. kesäkuuta 2019
Värit: All Black, White, Burgundy Copper ja Graphite Copper
VMH: 329 €
Lisätiedot: www.suunto.com/suunto5

Jussi Ovaskainen276 Artikkelia

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Pyöräilijöitä on…

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on perinteisesti mökeillä kalastetettu mato-ongella, mutta maukas piikkiselkä tarttuu myös vaappuun. Ahvenen matalavesikalastus alle kolme metriä syvissä vesissä on yleistynyt nopeasti, koska se on usein aika tuloksekasta. Tässä kalastustyylissä heitetään 4-9 sentin pituisia vaappuja, 2-4 koon lippoja sekä pienehköjä…

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauki on todennäköisin se ensimmäinen suuremoi kala, joka Suomessa vieheeseen tarttuu. Haukea löytyy lähes jokaisesta vesistöstä, mereltä aina Lapin perukoille asti. Se on hyvä vastus siiman päässä. Hauki on oikein käsiteltynä erinomaista lähiruokaa ja parhaimmillaan itsepyydettynä. Itsepyydetyn kalan makua ei…