Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Uuden Suunto 5:n älykkäiden virransäästötilojen ja jopa 40 tunnin akunkeston ansiosta seikkailijat voivat sporttailla pelkäämättä, että virta loppuisi kesken. Älykäs kello oppii käyttäjänsä harjoittelutottumukset esimerkiksi pitkien lenkkien ajankohdista ja lähettää latausmuistutuksia hyvissä ajoin ennen seuraavaa treeniä.

Kello kestää kaikki luonnon oikut: se on koottu ja testattu ankarissa pohjoismaisissa oloissa ja se jatkaa Suunnon vahvaa seikkailuvarusteiden perinnettä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1936. Kello on vedenkestävä 50 metriin saakka. Suunto 5 -mallisto valmistetaan Suomessa Vantaalla.

Kello on muotoilultaan kompakti ja se istuu napakasti ja mukavasti ranteeseen. Kellomalli on suunniteltu erityisesti tavoitteellisille urheilijoille, jotka tarvitsevat GPS-ominaisuutta sekä tietoa palautumisesta ja kuormituksesta.

Älykäs harjoittelukumppani

Kello seuraa sykevälivaihtelun perusteella arjen rasitusta, palautumista ja unta. Unesta kello antaa dataa muun muassa syvän unen määrästä ja unen kokonaislaadusta.

Kello myös tukee käyttäjää kuntotason ylläpitämisessä, parantamisessa tai tehostamisessa arvioimalla maksimaalisen hapenottokyvyn tasoa. Käyttäjän halutessa kello räätälöi kuntotason perusteella mukautuvan harjoitteluohjelman. Kuten valmentaja, se käskee urheilijan levätä, kun harjoittelu käy liian rankaksi ja jos käyttäjä ei treenaa, kello motivoi harjoittelemaan.

Yli 80 mukautettavan urheilutilan ansiosta käyttäjä saa hyödyllisiä tilastoja lajista riippumatta.

Suunto-sovellus antaa inspiraatiota ja dataa harjoituksista

Suunto-sovelluksesta löytyy harjoittelu- ja unipäiväkirjan lisäksi esimerkiksi harjoittelutilojen muokkaus ja reittien luonti. Sovelluksen kartat näyttävät missä ja millä reiteillä muut harjoittelevat, mikä innostaa kokeilemaan uusia haasteita ja tutkimaan ympäristöä ja on oiva apuri esimerkiksi lomamatkalla.

Harjoittelusaavutusten jakaminen verkossa ja sosiaalisessa mediassa on helppoa ja kuviin saa lisättyä dataa harjoituksesta. Suunto-sovellukseen on integroitu maailman suosituimpia urheilusovelluksia, kuten Strava, TrainingPeaks ja Relive, jotta käyttäjät voivat hyötyä harjoituksistaan entistäkin enemmän.

Saatavuus: Suunto 5 tulee myyntiin valikoituihin liikkeisiin 4. kesäkuuta 2019
Värit: All Black, White, Burgundy Copper ja Graphite Copper
VMH: 329 €
Lisätiedot: www.suunto.com/suunto5

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…