Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Suunto julkaisi uuden 5 -GPS-sporttikellon

Uuden Suunto 5:n älykkäiden virransäästötilojen ja jopa 40 tunnin akunkeston ansiosta seikkailijat voivat sporttailla pelkäämättä, että virta loppuisi kesken. Älykäs kello oppii käyttäjänsä harjoittelutottumukset esimerkiksi pitkien lenkkien ajankohdista ja lähettää latausmuistutuksia hyvissä ajoin ennen seuraavaa treeniä.

Kello kestää kaikki luonnon oikut: se on koottu ja testattu ankarissa pohjoismaisissa oloissa ja se jatkaa Suunnon vahvaa seikkailuvarusteiden perinnettä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1936. Kello on vedenkestävä 50 metriin saakka. Suunto 5 -mallisto valmistetaan Suomessa Vantaalla.

Kello on muotoilultaan kompakti ja se istuu napakasti ja mukavasti ranteeseen. Kellomalli on suunniteltu erityisesti tavoitteellisille urheilijoille, jotka tarvitsevat GPS-ominaisuutta sekä tietoa palautumisesta ja kuormituksesta.

Älykäs harjoittelukumppani

Kello seuraa sykevälivaihtelun perusteella arjen rasitusta, palautumista ja unta. Unesta kello antaa dataa muun muassa syvän unen määrästä ja unen kokonaislaadusta.

Kello myös tukee käyttäjää kuntotason ylläpitämisessä, parantamisessa tai tehostamisessa arvioimalla maksimaalisen hapenottokyvyn tasoa. Käyttäjän halutessa kello räätälöi kuntotason perusteella mukautuvan harjoitteluohjelman. Kuten valmentaja, se käskee urheilijan levätä, kun harjoittelu käy liian rankaksi ja jos käyttäjä ei treenaa, kello motivoi harjoittelemaan.

Yli 80 mukautettavan urheilutilan ansiosta käyttäjä saa hyödyllisiä tilastoja lajista riippumatta.

Suunto-sovellus antaa inspiraatiota ja dataa harjoituksista

Suunto-sovelluksesta löytyy harjoittelu- ja unipäiväkirjan lisäksi esimerkiksi harjoittelutilojen muokkaus ja reittien luonti. Sovelluksen kartat näyttävät missä ja millä reiteillä muut harjoittelevat, mikä innostaa kokeilemaan uusia haasteita ja tutkimaan ympäristöä ja on oiva apuri esimerkiksi lomamatkalla.

Harjoittelusaavutusten jakaminen verkossa ja sosiaalisessa mediassa on helppoa ja kuviin saa lisättyä dataa harjoituksesta. Suunto-sovellukseen on integroitu maailman suosituimpia urheilusovelluksia, kuten Strava, TrainingPeaks ja Relive, jotta käyttäjät voivat hyötyä harjoituksistaan entistäkin enemmän.

Saatavuus: Suunto 5 tulee myyntiin valikoituihin liikkeisiin 4. kesäkuuta 2019
Värit: All Black, White, Burgundy Copper ja Graphite Copper
VMH: 329 €
Lisätiedot: www.suunto.com/suunto5

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…