Reppu selkään ja retkelle

Reppu selkään ja retkelle

Kesä ja syksy on suosituinta retkeilyaikaa. Osalle retket ovat tunnin piipahduksia luonnossa ja toisille viikkojen vaelluksia korpien keskellä. Yhdistävä tekijä retkeilijöillä on, että kaikki nauttivat luonnosta. Olennainen osa retkeilyä on sopiva reppu tai rinkka. Fjällräveniltä löytyy kantolaite jokaisen retkeilijän tarpeisiin. Alla esiteltynä päiväretkeilyyn sopivia vaihtoehtoja.

Fjällrävenin reput ovat tarjonneet mukavuutta ja liikkumisenvapautta jo vuodesta 1960. Noista päivistä päiväreppumallisto on tasaisesti kasvanut ja tullut tunnetuksi laadusta ja käytännöllisyydestä. Kunnianosoituksena alkuajoille ja pitkälle reppuhistorialleen Fjällräven esittelee syksyn 2019-mallistossaan uuden Vardag -reppuperheen. Tuotteissa on hyvin pelkistetty design ja ne kantavat klassista 70-luvun logoa. Toinen uutuus päiväreppumallistoon on Norrvåge – nämä tyylikkäät reput ja laukut on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä villasta. Ikoninen Kånken-tuoteperhe kasvaa jälleen. Kånken Art Essentials -varusteet juhlivat luontoa ja suojelevat sitä ArcticFox Initiative hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Kunnianosoitus 70-luvulle – uusi päiväreppusarja Vardag

Vardag on ruotsia ja tarkoittaa arkipäivää. Uusi päiväreppusarja Vardag pitää sisällään kevyet reput ja olkalaukun jokapäiväiseen käyttöön koulussa ja töissä. Varhaisten Fjällräven- vuosien kunniaksi tuotteissa on alkuperäinen 70-luvun logo. Vardag on valmistettu erittäin kestävästä G-1000 HeavyDuty EcoS -materiaalista (kierrätettyä polyesteriä ja luomupuuvillaa), joka suojaa kantamuksia ja antaa laukulle klassisen Fjällräven-lookin.

Urbaani Norrvåge tehdään kierrätetystä villasta

Uudet Norrvåge -tuotteet Fjällrävenin päiväreppukategoriassa ovat ajattomia ja ne soveltuvat hyvin myös arkikäyttöön. Ne on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä (Re-Wool) villasta. Tämä kierrätetty villa tulee teollisuus- ja kuluttajakäyttöisistä lähteistä ympäri maailman, ja työstetään Fjällräveniä varten Italiassa. Käytännössä kierrätysvilla on vanhoja kierrätettyjä vaatteita tai ylijäämävillaa villantuotannosta. Villa lajitellaan värin mukaan, silputaan ja kehrätään uudelleen, minkä jälkeen siitä voidaan valmistaa uusia vaatteita, tai tässä tapauksessa reppuja ja laukkuja.
“Pyrimme käyttämään kierrätettyjä materiaaleja aina kuin vain voimme. Yksinkertaisesti siksi, että käyttämällä jo olemassaolevia materiaaleja uusien raaka-aineiden tuottamisen sijaan säästämme paljon energiaa ja resursseja. Villa on niin upea materiaali, että sitä ei kannata heittää hukkaan. Uskomme, että meidän Re-Wool on hyvä vaihtoehto uuden villan tuotannolle, koska käytämme materiaalia, joka muuten menisi jätteeksi.”, sanoo Fjällrävenin sustainability manager Christiane Dolva.

Uusi Norrvåge-tuotteiden sarja on tehty kierrätetystä villamateriaalista luonnonsävyisin nahkayksityiskohdin. Norrvåge Foldsack ja Norrvåge Briefpack sisältävät läppäritaskun, minkä ansiosta ne soveltuvat loistavasti työkäyttöön. Norrvåge Pocket on tuoteperheen pienin jäsen, jonka sisään saa mahdutettua kätevästi henkilökohtaiset tavarat kuten puhelimen, lompakon tai vaikkapa passin matkustaessa.

Kånken Art Essentials: luonnonsuojelua tukemassa Arctic Fox Initiativen kautta

Keväällä 2019 Fjällräven lanseerasi hankkeen nimeltä Arctic Fox Initiative. Lahjoittamalla prosenttiosuuden Kånken Art -tuotteiden myynnistä Fjällräven tukee hankkeita, jotka tekevät työtä luonnon hyväksi ja aktivoivat ihmisiä viettämään aikaa luonnossa, siitä nauttien. Kånken Art saa syksyllä seuraa viime kesän lopulla lanseeratun Kånken Art Essentials-malliston Art-versioista. Luontoa rakastavien graafisten suunnittelijoiden,Erik Olovssonin ja CeciliaHeikkilän suosiota saavuttaneet luomukset ovat saatavilla valikoiduissa tuotteissa.

Verkkokauppaan

Jussi Ovaskainen316 Artikkelia

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Maailman suurimmassa talviurheilualan messutapahtumassa, Saksan Münchenissä tällä viikolla järjestetetyssä ISPO:ssa palkittiin ulkoiluvaruste ja -vaatealan toimijoita. Suomalaiset Sasta, Spinnova ja Reima kahmivat kaikkiaan puolet arvostetuista Scandinavian Outdoor Award -palkinnoista. Scandinavian Outdoor Award -kilpailun vaatekategorian voittoon nousi 51-vuotias suomalainen  Sasta, jonka Kaarna-sarkahousut…

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…