Reppu selkään ja retkelle

Reppu selkään ja retkelle

Kesä ja syksy on suosituinta retkeilyaikaa. Osalle retket ovat tunnin piipahduksia luonnossa ja toisille viikkojen vaelluksia korpien keskellä. Yhdistävä tekijä retkeilijöillä on, että kaikki nauttivat luonnosta. Olennainen osa retkeilyä on sopiva reppu tai rinkka. Fjällräveniltä löytyy kantolaite jokaisen retkeilijän tarpeisiin. Alla esiteltynä päiväretkeilyyn sopivia vaihtoehtoja.

Fjällrävenin reput ovat tarjonneet mukavuutta ja liikkumisenvapautta jo vuodesta 1960. Noista päivistä päiväreppumallisto on tasaisesti kasvanut ja tullut tunnetuksi laadusta ja käytännöllisyydestä. Kunnianosoituksena alkuajoille ja pitkälle reppuhistorialleen Fjällräven esittelee syksyn 2019-mallistossaan uuden Vardag -reppuperheen. Tuotteissa on hyvin pelkistetty design ja ne kantavat klassista 70-luvun logoa. Toinen uutuus päiväreppumallistoon on Norrvåge – nämä tyylikkäät reput ja laukut on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä villasta. Ikoninen Kånken-tuoteperhe kasvaa jälleen. Kånken Art Essentials -varusteet juhlivat luontoa ja suojelevat sitä ArcticFox Initiative hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Kunnianosoitus 70-luvulle – uusi päiväreppusarja Vardag

Vardag on ruotsia ja tarkoittaa arkipäivää. Uusi päiväreppusarja Vardag pitää sisällään kevyet reput ja olkalaukun jokapäiväiseen käyttöön koulussa ja töissä. Varhaisten Fjällräven- vuosien kunniaksi tuotteissa on alkuperäinen 70-luvun logo. Vardag on valmistettu erittäin kestävästä G-1000 HeavyDuty EcoS -materiaalista (kierrätettyä polyesteriä ja luomupuuvillaa), joka suojaa kantamuksia ja antaa laukulle klassisen Fjällräven-lookin.

Urbaani Norrvåge tehdään kierrätetystä villasta

Uudet Norrvåge -tuotteet Fjällrävenin päiväreppukategoriassa ovat ajattomia ja ne soveltuvat hyvin myös arkikäyttöön. Ne on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä (Re-Wool) villasta. Tämä kierrätetty villa tulee teollisuus- ja kuluttajakäyttöisistä lähteistä ympäri maailman, ja työstetään Fjällräveniä varten Italiassa. Käytännössä kierrätysvilla on vanhoja kierrätettyjä vaatteita tai ylijäämävillaa villantuotannosta. Villa lajitellaan värin mukaan, silputaan ja kehrätään uudelleen, minkä jälkeen siitä voidaan valmistaa uusia vaatteita, tai tässä tapauksessa reppuja ja laukkuja.
“Pyrimme käyttämään kierrätettyjä materiaaleja aina kuin vain voimme. Yksinkertaisesti siksi, että käyttämällä jo olemassaolevia materiaaleja uusien raaka-aineiden tuottamisen sijaan säästämme paljon energiaa ja resursseja. Villa on niin upea materiaali, että sitä ei kannata heittää hukkaan. Uskomme, että meidän Re-Wool on hyvä vaihtoehto uuden villan tuotannolle, koska käytämme materiaalia, joka muuten menisi jätteeksi.”, sanoo Fjällrävenin sustainability manager Christiane Dolva.

Uusi Norrvåge-tuotteiden sarja on tehty kierrätetystä villamateriaalista luonnonsävyisin nahkayksityiskohdin. Norrvåge Foldsack ja Norrvåge Briefpack sisältävät läppäritaskun, minkä ansiosta ne soveltuvat loistavasti työkäyttöön. Norrvåge Pocket on tuoteperheen pienin jäsen, jonka sisään saa mahdutettua kätevästi henkilökohtaiset tavarat kuten puhelimen, lompakon tai vaikkapa passin matkustaessa.

Kånken Art Essentials: luonnonsuojelua tukemassa Arctic Fox Initiativen kautta

Keväällä 2019 Fjällräven lanseerasi hankkeen nimeltä Arctic Fox Initiative. Lahjoittamalla prosenttiosuuden Kånken Art -tuotteiden myynnistä Fjällräven tukee hankkeita, jotka tekevät työtä luonnon hyväksi ja aktivoivat ihmisiä viettämään aikaa luonnossa, siitä nauttien. Kånken Art saa syksyllä seuraa viime kesän lopulla lanseeratun Kånken Art Essentials-malliston Art-versioista. Luontoa rakastavien graafisten suunnittelijoiden,Erik Olovssonin ja CeciliaHeikkilän suosiota saavuttaneet luomukset ovat saatavilla valikoiduissa tuotteissa.

Verkkokauppaan

Jussi Ovaskainen289 Artikkelia

  Halti Outdoor Weekend on luontoliikkumisen juhlaa

  Halti Outdoor Weekend on luontoliikkumisen juhlaa

  Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa 6.-8.9.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen kaiken tasoiset vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät maastopyörä -vaellus, koiravaellus, metsäjooga sekä pienten lasten…

  Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

  Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

  Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa.  Koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Mikäli mielii kisaamaan jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä tapahtumapäivänä info-teltalla. Aika: Su 18.8.2019 klo 10-18, kisat klo 12 ja 14 Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167 Matkat: miehet &…

  Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu

  Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu

  Elo- ja syyskuu ovat erittäin suosittuja retkeilykuukausia. Osa lähtee patikoimaan useiksi päiviksi Pohjois-Suomen kansallispuistoihin, osalle riittää muutaman tunnin retket lähimetsissä. Yousport.fi haluaa tietää, missä sinä mieluiten retkeilet? Kerro miksi paikka on suosikkisi. Samalla saamme jaettua hyviä vinkkejä mukavista retkeily kohteista.…