Reppu selkään ja retkelle

Reppu selkään ja retkelle

Kesä ja syksy on suosituinta retkeilyaikaa. Osalle retket ovat tunnin piipahduksia luonnossa ja toisille viikkojen vaelluksia korpien keskellä. Yhdistävä tekijä retkeilijöillä on, että kaikki nauttivat luonnosta. Olennainen osa retkeilyä on sopiva reppu tai rinkka. Fjällräveniltä löytyy kantolaite jokaisen retkeilijän tarpeisiin. Alla esiteltynä päiväretkeilyyn sopivia vaihtoehtoja.

Fjällrävenin reput ovat tarjonneet mukavuutta ja liikkumisenvapautta jo vuodesta 1960. Noista päivistä päiväreppumallisto on tasaisesti kasvanut ja tullut tunnetuksi laadusta ja käytännöllisyydestä. Kunnianosoituksena alkuajoille ja pitkälle reppuhistorialleen Fjällräven esittelee syksyn 2019-mallistossaan uuden Vardag -reppuperheen. Tuotteissa on hyvin pelkistetty design ja ne kantavat klassista 70-luvun logoa. Toinen uutuus päiväreppumallistoon on Norrvåge – nämä tyylikkäät reput ja laukut on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä villasta. Ikoninen Kånken-tuoteperhe kasvaa jälleen. Kånken Art Essentials -varusteet juhlivat luontoa ja suojelevat sitä ArcticFox Initiative hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Kunnianosoitus 70-luvulle – uusi päiväreppusarja Vardag

Vardag on ruotsia ja tarkoittaa arkipäivää. Uusi päiväreppusarja Vardag pitää sisällään kevyet reput ja olkalaukun jokapäiväiseen käyttöön koulussa ja töissä. Varhaisten Fjällräven- vuosien kunniaksi tuotteissa on alkuperäinen 70-luvun logo. Vardag on valmistettu erittäin kestävästä G-1000 HeavyDuty EcoS -materiaalista (kierrätettyä polyesteriä ja luomupuuvillaa), joka suojaa kantamuksia ja antaa laukulle klassisen Fjällräven-lookin.

Urbaani Norrvåge tehdään kierrätetystä villasta

Uudet Norrvåge -tuotteet Fjällrävenin päiväreppukategoriassa ovat ajattomia ja ne soveltuvat hyvin myös arkikäyttöön. Ne on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä (Re-Wool) villasta. Tämä kierrätetty villa tulee teollisuus- ja kuluttajakäyttöisistä lähteistä ympäri maailman, ja työstetään Fjällräveniä varten Italiassa. Käytännössä kierrätysvilla on vanhoja kierrätettyjä vaatteita tai ylijäämävillaa villantuotannosta. Villa lajitellaan värin mukaan, silputaan ja kehrätään uudelleen, minkä jälkeen siitä voidaan valmistaa uusia vaatteita, tai tässä tapauksessa reppuja ja laukkuja.
“Pyrimme käyttämään kierrätettyjä materiaaleja aina kuin vain voimme. Yksinkertaisesti siksi, että käyttämällä jo olemassaolevia materiaaleja uusien raaka-aineiden tuottamisen sijaan säästämme paljon energiaa ja resursseja. Villa on niin upea materiaali, että sitä ei kannata heittää hukkaan. Uskomme, että meidän Re-Wool on hyvä vaihtoehto uuden villan tuotannolle, koska käytämme materiaalia, joka muuten menisi jätteeksi.”, sanoo Fjällrävenin sustainability manager Christiane Dolva.

Uusi Norrvåge-tuotteiden sarja on tehty kierrätetystä villamateriaalista luonnonsävyisin nahkayksityiskohdin. Norrvåge Foldsack ja Norrvåge Briefpack sisältävät läppäritaskun, minkä ansiosta ne soveltuvat loistavasti työkäyttöön. Norrvåge Pocket on tuoteperheen pienin jäsen, jonka sisään saa mahdutettua kätevästi henkilökohtaiset tavarat kuten puhelimen, lompakon tai vaikkapa passin matkustaessa.

Kånken Art Essentials: luonnonsuojelua tukemassa Arctic Fox Initiativen kautta

Keväällä 2019 Fjällräven lanseerasi hankkeen nimeltä Arctic Fox Initiative. Lahjoittamalla prosenttiosuuden Kånken Art -tuotteiden myynnistä Fjällräven tukee hankkeita, jotka tekevät työtä luonnon hyväksi ja aktivoivat ihmisiä viettämään aikaa luonnossa, siitä nauttien. Kånken Art saa syksyllä seuraa viime kesän lopulla lanseeratun Kånken Art Essentials-malliston Art-versioista. Luontoa rakastavien graafisten suunnittelijoiden,Erik Olovssonin ja CeciliaHeikkilän suosiota saavuttaneet luomukset ovat saatavilla valikoiduissa tuotteissa.

Verkkokauppaan

Jussi Ovaskainen276 Artikkelia

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Pyöräilijöitä on…

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on perinteisesti mökeillä kalastetettu mato-ongella, mutta maukas piikkiselkä tarttuu myös vaappuun. Ahvenen matalavesikalastus alle kolme metriä syvissä vesissä on yleistynyt nopeasti, koska se on usein aika tuloksekasta. Tässä kalastustyylissä heitetään 4-9 sentin pituisia vaappuja, 2-4 koon lippoja sekä pienehköjä…

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauki on todennäköisin se ensimmäinen suuremoi kala, joka Suomessa vieheeseen tarttuu. Haukea löytyy lähes jokaisesta vesistöstä, mereltä aina Lapin perukoille asti. Se on hyvä vastus siiman päässä. Hauki on oikein käsiteltynä erinomaista lähiruokaa ja parhaimmillaan itsepyydettynä. Itsepyydetyn kalan makua ei…