Reppu selkään ja retkelle

Reppu selkään ja retkelle

Kesä ja syksy on suosituinta retkeilyaikaa. Osalle retket ovat tunnin piipahduksia luonnossa ja toisille viikkojen vaelluksia korpien keskellä. Yhdistävä tekijä retkeilijöillä on, että kaikki nauttivat luonnosta. Olennainen osa retkeilyä on sopiva reppu tai rinkka. Fjällräveniltä löytyy kantolaite jokaisen retkeilijän tarpeisiin. Alla esiteltynä päiväretkeilyyn sopivia vaihtoehtoja.

Fjällrävenin reput ovat tarjonneet mukavuutta ja liikkumisenvapautta jo vuodesta 1960. Noista päivistä päiväreppumallisto on tasaisesti kasvanut ja tullut tunnetuksi laadusta ja käytännöllisyydestä. Kunnianosoituksena alkuajoille ja pitkälle reppuhistorialleen Fjällräven esittelee syksyn 2019-mallistossaan uuden Vardag -reppuperheen. Tuotteissa on hyvin pelkistetty design ja ne kantavat klassista 70-luvun logoa. Toinen uutuus päiväreppumallistoon on Norrvåge – nämä tyylikkäät reput ja laukut on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä villasta. Ikoninen Kånken-tuoteperhe kasvaa jälleen. Kånken Art Essentials -varusteet juhlivat luontoa ja suojelevat sitä ArcticFox Initiative hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Kunnianosoitus 70-luvulle – uusi päiväreppusarja Vardag

Vardag on ruotsia ja tarkoittaa arkipäivää. Uusi päiväreppusarja Vardag pitää sisällään kevyet reput ja olkalaukun jokapäiväiseen käyttöön koulussa ja töissä. Varhaisten Fjällräven- vuosien kunniaksi tuotteissa on alkuperäinen 70-luvun logo. Vardag on valmistettu erittäin kestävästä G-1000 HeavyDuty EcoS -materiaalista (kierrätettyä polyesteriä ja luomupuuvillaa), joka suojaa kantamuksia ja antaa laukulle klassisen Fjällräven-lookin.

Urbaani Norrvåge tehdään kierrätetystä villasta

Uudet Norrvåge -tuotteet Fjällrävenin päiväreppukategoriassa ovat ajattomia ja ne soveltuvat hyvin myös arkikäyttöön. Ne on valmistettu laadukkaasta kierrätetystä (Re-Wool) villasta. Tämä kierrätetty villa tulee teollisuus- ja kuluttajakäyttöisistä lähteistä ympäri maailman, ja työstetään Fjällräveniä varten Italiassa. Käytännössä kierrätysvilla on vanhoja kierrätettyjä vaatteita tai ylijäämävillaa villantuotannosta. Villa lajitellaan värin mukaan, silputaan ja kehrätään uudelleen, minkä jälkeen siitä voidaan valmistaa uusia vaatteita, tai tässä tapauksessa reppuja ja laukkuja.
“Pyrimme käyttämään kierrätettyjä materiaaleja aina kuin vain voimme. Yksinkertaisesti siksi, että käyttämällä jo olemassaolevia materiaaleja uusien raaka-aineiden tuottamisen sijaan säästämme paljon energiaa ja resursseja. Villa on niin upea materiaali, että sitä ei kannata heittää hukkaan. Uskomme, että meidän Re-Wool on hyvä vaihtoehto uuden villan tuotannolle, koska käytämme materiaalia, joka muuten menisi jätteeksi.”, sanoo Fjällrävenin sustainability manager Christiane Dolva.

Uusi Norrvåge-tuotteiden sarja on tehty kierrätetystä villamateriaalista luonnonsävyisin nahkayksityiskohdin. Norrvåge Foldsack ja Norrvåge Briefpack sisältävät läppäritaskun, minkä ansiosta ne soveltuvat loistavasti työkäyttöön. Norrvåge Pocket on tuoteperheen pienin jäsen, jonka sisään saa mahdutettua kätevästi henkilökohtaiset tavarat kuten puhelimen, lompakon tai vaikkapa passin matkustaessa.

Kånken Art Essentials: luonnonsuojelua tukemassa Arctic Fox Initiativen kautta

Keväällä 2019 Fjällräven lanseerasi hankkeen nimeltä Arctic Fox Initiative. Lahjoittamalla prosenttiosuuden Kånken Art -tuotteiden myynnistä Fjällräven tukee hankkeita, jotka tekevät työtä luonnon hyväksi ja aktivoivat ihmisiä viettämään aikaa luonnossa, siitä nauttien. Kånken Art saa syksyllä seuraa viime kesän lopulla lanseeratun Kånken Art Essentials-malliston Art-versioista. Luontoa rakastavien graafisten suunnittelijoiden,Erik Olovssonin ja CeciliaHeikkilän suosiota saavuttaneet luomukset ovat saatavilla valikoiduissa tuotteissa.

Verkkokauppaan

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…