Puma tuo säihkettä liikuntaan

Puma tuo säihkettä liikuntaan

Naisellinen, hienostunut, viileä. Sanat kuvaavat täydellisesti Puman ja ruotsalaisen muotivaikuttaja Kenza Zouiten Subosicin neljättä yhteistyömallistoa. Siinä huippumuoti yhdistyy uskottavaan katumuotiin.

Puma X Kenza -mallisto tukee ja kohentaa vartaloa kaikissa tilanteissa. Malliston lähtöajatuksena on kerroksellisuus. Vaikka kaikki vaatekappaleet toimivat itsenäisesti, niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Kattava mallisto antaa sporttiselle ladylle mahdollisuuden naiselliseen pukeutumiseen ja tukee olemaan rohkeasti oma itsensä.

27-vuotias Kenza kertoo yhteistyöstä Puman kanssa:

– Olemme onnistuneet hyvin kiteyttämään siihen oman tyylini. Se on urheilullinen mutta seksikäs. Katu-uskottava mutta feminiininen. Haluan, että naiset tuntevat itsensä voimakkaiksi vaatteissani. Jo nuoruudestani lähtien Puma on ollut yksi lempibrändeistäni, ja yhteistyö Puman kanssa on unelmieni täyttymys. Olen valtavan iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan!

Mallistossa on vahvoja värejä: mustaa, karmiininpunaista ja violettia. Vaatteiden kuvioissa yhdistyvät niin feminiininen hienostuneisuus kuin viileä katumuoti. Lisäksi kookkaat, kullanväriset metalliyksityiskohdat ja moniväriset printit tekevät mallistosta näyttävän.

Puma Nordicin Team Head Commercial Marketing Manager Sanna Jakonen jakaa innostuksen yhteistyöstä:

”Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä. Kenza on yksi Puman menestyksekkäimpiä globaaleja naisvaikuttajia yhdessä Selena Gomezin ja uusimman tulokkaan, Adriana Liman, kanssa. Kenza edustaa täydellisesti Puma Women ”Do you” -sanomaamme eli saa olla oma itsensä. Lisäksi hän herättää naisissa rohkeutta. Olemme erittäin ylpeitä tästä kokoelmasta ja uskomme, että siinä kiteytyy täydellisesti Puman ja Kenzan oma tyyli.”

Uusi Puma X Kenza -mallisto on saatavilla Stockmann.com-sivustolta, Athlete’s Foot -liikkeestä Helsingistä ja Aleksi 13 -liikkeestä 1. marraskuuta 2018 alkaen.

Jussi Ovaskainen276 Artikkelia

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Pyöräilijöitä on…

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on perinteisesti mökeillä kalastetettu mato-ongella, mutta maukas piikkiselkä tarttuu myös vaappuun. Ahvenen matalavesikalastus alle kolme metriä syvissä vesissä on yleistynyt nopeasti, koska se on usein aika tuloksekasta. Tässä kalastustyylissä heitetään 4-9 sentin pituisia vaappuja, 2-4 koon lippoja sekä pienehköjä…

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauki on todennäköisin se ensimmäinen suuremoi kala, joka Suomessa vieheeseen tarttuu. Haukea löytyy lähes jokaisesta vesistöstä, mereltä aina Lapin perukoille asti. Se on hyvä vastus siiman päässä. Hauki on oikein käsiteltynä erinomaista lähiruokaa ja parhaimmillaan itsepyydettynä. Itsepyydetyn kalan makua ei…