Puma tuo säihkettä liikuntaan

Puma tuo säihkettä liikuntaan

Naisellinen, hienostunut, viileä. Sanat kuvaavat täydellisesti Puman ja ruotsalaisen muotivaikuttaja Kenza Zouiten Subosicin neljättä yhteistyömallistoa. Siinä huippumuoti yhdistyy uskottavaan katumuotiin.

Puma X Kenza -mallisto tukee ja kohentaa vartaloa kaikissa tilanteissa. Malliston lähtöajatuksena on kerroksellisuus. Vaikka kaikki vaatekappaleet toimivat itsenäisesti, niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Kattava mallisto antaa sporttiselle ladylle mahdollisuuden naiselliseen pukeutumiseen ja tukee olemaan rohkeasti oma itsensä.

27-vuotias Kenza kertoo yhteistyöstä Puman kanssa:

– Olemme onnistuneet hyvin kiteyttämään siihen oman tyylini. Se on urheilullinen mutta seksikäs. Katu-uskottava mutta feminiininen. Haluan, että naiset tuntevat itsensä voimakkaiksi vaatteissani. Jo nuoruudestani lähtien Puma on ollut yksi lempibrändeistäni, ja yhteistyö Puman kanssa on unelmieni täyttymys. Olen valtavan iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan!

Mallistossa on vahvoja värejä: mustaa, karmiininpunaista ja violettia. Vaatteiden kuvioissa yhdistyvät niin feminiininen hienostuneisuus kuin viileä katumuoti. Lisäksi kookkaat, kullanväriset metalliyksityiskohdat ja moniväriset printit tekevät mallistosta näyttävän.

Puma Nordicin Team Head Commercial Marketing Manager Sanna Jakonen jakaa innostuksen yhteistyöstä:

”Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä. Kenza on yksi Puman menestyksekkäimpiä globaaleja naisvaikuttajia yhdessä Selena Gomezin ja uusimman tulokkaan, Adriana Liman, kanssa. Kenza edustaa täydellisesti Puma Women ”Do you” -sanomaamme eli saa olla oma itsensä. Lisäksi hän herättää naisissa rohkeutta. Olemme erittäin ylpeitä tästä kokoelmasta ja uskomme, että siinä kiteytyy täydellisesti Puman ja Kenzan oma tyyli.”

Uusi Puma X Kenza -mallisto on saatavilla Stockmann.com-sivustolta, Athlete’s Foot -liikkeestä Helsingistä ja Aleksi 13 -liikkeestä 1. marraskuuta 2018 alkaen.

Jussi Ovaskainen254 Artikkelia

  Testi - Salomon Force-laskettelusukset

  Testi - Salomon Force-laskettelusukset

  Salomon Force edustaa ensi kaudelle tulevia leveämpirunkoisia wide body -suksia. Leveärunkosuksia tulee markkinoille ensi kaudelle käytännössä jokaiselta suksimerkiltä. Ne tarjoavat nautinnollista rinnelaskua osaaville laskijoille. Salomonin uusi Force-sarja edustaa wide body -suksien jämäkämpää suuntausta. Kisasuksista tuttu runkorakenne ja materiaalit vastaavat osaavan…

  Polar päivitti uimareiden sykesensoreita

  Polar päivitti uimareiden sykesensoreita

  Polar on julkistanut uudistetun Polar OH1 -sensorin. Se on päivitetty ANT+-yhteydellä sekä uintiin tarkoitetulla uimalasikiinnikkeellä. Kiinnikkeen avulla sensorin saa tukevasti ohimoa vasten ja käyttäjä saa tarkkaa sykedataa, ilman sykevyötä, myös uidessa. Polarin sykemittareiden lisäksi Polar OH1 on yhdistettävissä kuntosalilaitteisiin sekä ANT+-yhteyttä…

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  Shift on uuden sukupolven side, jossa yhdistyvät alppisiteen suorituskyky ja touring-ominaisuudet, eli siinä on kaksi sidemallia yhdessä tuotteessa.  Kevyt side mahdollista miellyttävän touring-hiihtämisen hoitamattomien rinteiden huipuille, ja nautinnollisen laskun aika side on perinteisen alppisiteen kaltainen. Tämä onnistuu, kun yhdistetään pin-siteiden liikkuvuus…