Puma tuo säihkettä liikuntaan

Puma tuo säihkettä liikuntaan

Naisellinen, hienostunut, viileä. Sanat kuvaavat täydellisesti Puman ja ruotsalaisen muotivaikuttaja Kenza Zouiten Subosicin neljättä yhteistyömallistoa. Siinä huippumuoti yhdistyy uskottavaan katumuotiin.

Puma X Kenza -mallisto tukee ja kohentaa vartaloa kaikissa tilanteissa. Malliston lähtöajatuksena on kerroksellisuus. Vaikka kaikki vaatekappaleet toimivat itsenäisesti, niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Kattava mallisto antaa sporttiselle ladylle mahdollisuuden naiselliseen pukeutumiseen ja tukee olemaan rohkeasti oma itsensä.

27-vuotias Kenza kertoo yhteistyöstä Puman kanssa:

– Olemme onnistuneet hyvin kiteyttämään siihen oman tyylini. Se on urheilullinen mutta seksikäs. Katu-uskottava mutta feminiininen. Haluan, että naiset tuntevat itsensä voimakkaiksi vaatteissani. Jo nuoruudestani lähtien Puma on ollut yksi lempibrändeistäni, ja yhteistyö Puman kanssa on unelmieni täyttymys. Olen valtavan iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan!

Mallistossa on vahvoja värejä: mustaa, karmiininpunaista ja violettia. Vaatteiden kuvioissa yhdistyvät niin feminiininen hienostuneisuus kuin viileä katumuoti. Lisäksi kookkaat, kullanväriset metalliyksityiskohdat ja moniväriset printit tekevät mallistosta näyttävän.

Puma Nordicin Team Head Commercial Marketing Manager Sanna Jakonen jakaa innostuksen yhteistyöstä:

”Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä. Kenza on yksi Puman menestyksekkäimpiä globaaleja naisvaikuttajia yhdessä Selena Gomezin ja uusimman tulokkaan, Adriana Liman, kanssa. Kenza edustaa täydellisesti Puma Women ”Do you” -sanomaamme eli saa olla oma itsensä. Lisäksi hän herättää naisissa rohkeutta. Olemme erittäin ylpeitä tästä kokoelmasta ja uskomme, että siinä kiteytyy täydellisesti Puman ja Kenzan oma tyyli.”

Uusi Puma X Kenza -mallisto on saatavilla Stockmann.com-sivustolta, Athlete’s Foot -liikkeestä Helsingistä ja Aleksi 13 -liikkeestä 1. marraskuuta 2018 alkaen.

Jussi Ovaskainen241 Artikkelia

  Lumilajit liikuttavat ympäri Suomen

  Lumilajit liikuttavat ympäri Suomen

  Lasten Lumipäivät on Suomen Hiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä kiertue, joka tarjoaa innostavaa ja monipuolista lumiliikuntaa alakouluille koulupäivien aikana sekä lapsille ja perheille iltaisin.   Kiertuepaikkakuntia on 25, tapahtumapäiviä yli 60 ja tavoitteena on liikuttaa 15 000 lasta, opettajaa ja…

  Säädettävä side helpottaa hiihtämistä

  Säädettävä side helpottaa hiihtämistä

  Rottefellan uusi Move on käänteen tekevä side perinteisen hiihtäjille. Move Switch -kääntimen ansiosta siteen voi kääntää neljään eri asentoon, yhteensä 36 mm eteen- tai taaksepäin. Sidettä eteenpäin siirtämällä suksen pito paranee ja taaksepäin siirto lisää luistoa. Siteen siirto-ominaisuus vähentää epäonnistuneen…

  Huolletuilla suksilla on mukava hiihtää

  Huolletuilla suksilla on mukava hiihtää

  Hiihtokausi on saatu käyntiin koko maassa ja laduilla onkin käynyt mukava kuhina. Olennainen osa hiihtonautintoa on hyvin toimivat sukset. Niiden hoitaminen on tehty yhä helpommaksi.   Nestemäiset voiteet ovat tehneet tuloaan jo muutaman vuoden. Alussa voiteet olivat pikavoiteita, mutta yhä useammin…