Puma tuo säihkettä liikuntaan

Puma tuo säihkettä liikuntaan

Naisellinen, hienostunut, viileä. Sanat kuvaavat täydellisesti Puman ja ruotsalaisen muotivaikuttaja Kenza Zouiten Subosicin neljättä yhteistyömallistoa. Siinä huippumuoti yhdistyy uskottavaan katumuotiin.

Puma X Kenza -mallisto tukee ja kohentaa vartaloa kaikissa tilanteissa. Malliston lähtöajatuksena on kerroksellisuus. Vaikka kaikki vaatekappaleet toimivat itsenäisesti, niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Kattava mallisto antaa sporttiselle ladylle mahdollisuuden naiselliseen pukeutumiseen ja tukee olemaan rohkeasti oma itsensä.

27-vuotias Kenza kertoo yhteistyöstä Puman kanssa:

– Olemme onnistuneet hyvin kiteyttämään siihen oman tyylini. Se on urheilullinen mutta seksikäs. Katu-uskottava mutta feminiininen. Haluan, että naiset tuntevat itsensä voimakkaiksi vaatteissani. Jo nuoruudestani lähtien Puma on ollut yksi lempibrändeistäni, ja yhteistyö Puman kanssa on unelmieni täyttymys. Olen valtavan iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan!

Mallistossa on vahvoja värejä: mustaa, karmiininpunaista ja violettia. Vaatteiden kuvioissa yhdistyvät niin feminiininen hienostuneisuus kuin viileä katumuoti. Lisäksi kookkaat, kullanväriset metalliyksityiskohdat ja moniväriset printit tekevät mallistosta näyttävän.

Puma Nordicin Team Head Commercial Marketing Manager Sanna Jakonen jakaa innostuksen yhteistyöstä:

”Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä. Kenza on yksi Puman menestyksekkäimpiä globaaleja naisvaikuttajia yhdessä Selena Gomezin ja uusimman tulokkaan, Adriana Liman, kanssa. Kenza edustaa täydellisesti Puma Women ”Do you” -sanomaamme eli saa olla oma itsensä. Lisäksi hän herättää naisissa rohkeutta. Olemme erittäin ylpeitä tästä kokoelmasta ja uskomme, että siinä kiteytyy täydellisesti Puman ja Kenzan oma tyyli.”

Uusi Puma X Kenza -mallisto on saatavilla Stockmann.com-sivustolta, Athlete’s Foot -liikkeestä Helsingistä ja Aleksi 13 -liikkeestä 1. marraskuuta 2018 alkaen.

Jussi Ovaskainen312 Artikkelia

  Helly Hansen ja Elämysmatkat laajaan yhteistyöhön

  Helly Hansen ja Elämysmatkat laajaan yhteistyöhön

  Teknisistä ammattilaisille ja huippu-urheilijoille suunnitelluista vaatteistaan tunnettu Helly Hansen sekä sporttisia matkoja ja tapahtumia järjestävä Elämys Group ovat sopineet laajasta yhteistyöstä. Elämys Groupin matkoille ja yritystapahtumiin osallistuvien tarpeet huomioidaan jatkossa myös vaatteiden osalta. Helly Hansenin tuotteet ovat ammattilaisten kehittämiä ja…

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Hyvinvointimatkailu suosiossa - Suomi näyttää esimerkkiä

  Yli 100 000 ihmistä 160 eri maasta osallistui Hintsa Performancen hyvinvointikyselyyn Visit Finlandin Rent a Finn -sivustolla. Kyselyn perusteella riittämätön uni ja palautuminen näyttävät olevan globaaleja haasteita. Vastanneista jopa kolmasosa (33 %) nukkuu alle kuusi tuntia yössä ja puolet (51…

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Helsinki Outletista sporttivaatteita sopuhintaan

  Viikko sitten Helsingin Heikinlaaksoon, Vantaan Ikean välittömään läheisyyteen, avattiin Helsinki Outlet. Outlet-kylässä kaupataan varsinaisella sesongilla myymättä jääneitä tuotteita huomattavin alennuksin. Outlet-kylien vetonaulana ovat yleensä muotivaatteet, mutta Helsinki Outletista löytyy tarjontaa myös sportti- ja ulkoiluvaatteista. Myymälöitä on seuraavilla merkeillä: Björn Borg,…