Puma tuo säihkettä liikuntaan

Puma tuo säihkettä liikuntaan

Naisellinen, hienostunut, viileä. Sanat kuvaavat täydellisesti Puman ja ruotsalaisen muotivaikuttaja Kenza Zouiten Subosicin neljättä yhteistyömallistoa. Siinä huippumuoti yhdistyy uskottavaan katumuotiin.

Puma X Kenza -mallisto tukee ja kohentaa vartaloa kaikissa tilanteissa. Malliston lähtöajatuksena on kerroksellisuus. Vaikka kaikki vaatekappaleet toimivat itsenäisesti, niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Kattava mallisto antaa sporttiselle ladylle mahdollisuuden naiselliseen pukeutumiseen ja tukee olemaan rohkeasti oma itsensä.

27-vuotias Kenza kertoo yhteistyöstä Puman kanssa:

– Olemme onnistuneet hyvin kiteyttämään siihen oman tyylini. Se on urheilullinen mutta seksikäs. Katu-uskottava mutta feminiininen. Haluan, että naiset tuntevat itsensä voimakkaiksi vaatteissani. Jo nuoruudestani lähtien Puma on ollut yksi lempibrändeistäni, ja yhteistyö Puman kanssa on unelmieni täyttymys. Olen valtavan iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan!

Mallistossa on vahvoja värejä: mustaa, karmiininpunaista ja violettia. Vaatteiden kuvioissa yhdistyvät niin feminiininen hienostuneisuus kuin viileä katumuoti. Lisäksi kookkaat, kullanväriset metalliyksityiskohdat ja moniväriset printit tekevät mallistosta näyttävän.

Puma Nordicin Team Head Commercial Marketing Manager Sanna Jakonen jakaa innostuksen yhteistyöstä:

”Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä. Kenza on yksi Puman menestyksekkäimpiä globaaleja naisvaikuttajia yhdessä Selena Gomezin ja uusimman tulokkaan, Adriana Liman, kanssa. Kenza edustaa täydellisesti Puma Women ”Do you” -sanomaamme eli saa olla oma itsensä. Lisäksi hän herättää naisissa rohkeutta. Olemme erittäin ylpeitä tästä kokoelmasta ja uskomme, että siinä kiteytyy täydellisesti Puman ja Kenzan oma tyyli.”

Uusi Puma X Kenza -mallisto on saatavilla Stockmann.com-sivustolta, Athlete’s Foot -liikkeestä Helsingistä ja Aleksi 13 -liikkeestä 1. marraskuuta 2018 alkaen.

Jussi Ovaskainen231 Artikkelia

  Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

  Haglöfs V Series Raw Anorak – muodikasta toiminnallisuutta

  Haglöfsin uusi V Series Raw Anorak -takki yhdistää materiaali-innovaation ja huippudesignin. Tekninen kuoritakki on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Haglöfsin V Series -mallisto lanseerattiin vuonna 2017. Malliston tarkoitus on testata rajoja niin materiaalien käytössä kuin suunnittelussakin. Se on suunnattu teknisistä…

  Helly Hansenin laskuvaatteissa kiinnostavia yksityiskohtia

  Helly Hansenin laskuvaatteissa kiinnostavia yksityiskohtia

  Hoidettujen rinnealueiden ulkopuoliset alueet houkuttelevat yhä useampaa laskettelijaa. Pehmeän lumen kutsu houkuttelee niin vasta-alkajat kuin ammattilaskijat piirtämään omia kuvioita koskemattomaan lumeen. Helly Hansenin vapaalaskuvaatteiden suunnittelussa on ollut mukava joukko eturivin vapaalaskuammattilaisia. Alkavan talven Helly Hansenin vapaalaskuvaatemallisto hyödyntää yhtiön tunnettuja laadukkaita…

  GoExpo Winter -tapahtumassa oli talven tuntua

  GoExpo Winter -tapahtumassa oli talven tuntua

  Tämän vuotisilla, 2.–4.11. järjestetyillä GoExpo Winter -messuilla virittäydyttiin talvitunnelmaan. Kävijät tulivat tutustumaan uutuustuotteisiin ja saivat samalla ideoita talviliikuntaan. Messuilla vieraili kolmen päivän aikana 31 000 kävijää. GoExpo Winter tarjoili monenlaista inspiraatiota talviliikuntaan. Lajiliitot ja erilaisten talviaktiviteettien edustajat kertoivat omista lajeistaan, ja…