Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu - kilpailu on päättynyt

Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu – kilpailu on päättynyt

Vastauksia kertyi lähes 600 kpl! Vastauksien perusteella suomalaiset arvostavat lähiretkeilyä, sillä asuinpaikan lähellä olevat kohteet saivat paljon kannatusta. Pieni yhteenveto kyselyn tuloksista löytyy täältä.

Kyselyn palkintona olleen Fjällräven Kånken Art  repun voitti jyväskyläläinen Essi. Hänen suosikki on Kuhmon Sininen polku.  

Onnea Essi ja kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! 

Mukavia retkiä kaikille. 

 

 

Elo- ja syyskuu ovat erittäin suosittuja retkeilykuukausia. Osa lähtee patikoimaan useiksi päiviksi Pohjois-Suomen kansallispuistoihin, osalle riittää muutaman tunnin retket lähimetsissä.

Yousport.fi haluaa tietää, missä sinä mieluiten retkeilet? Kerro miksi paikka on suosikkisi. Samalla saamme jaettua hyviä vinkkejä mukavista retkeily kohteista.

Kaikkien suosikkikohteensa kertoneiden kesken arvotaan mainio päiväretkeilyyn sopiva reppu Fjällräven Kånken Art. Arvonta suoritetaan perjantaina 23.8.2019.

Fjällräven Kånken Art

Kånken Art on tulos siitä, kun taitelijoita pyydetään ilmaisemaan suhdettaan luontoon käyttämällä tätä klassista reppua maalauspohjanaan. Tämä erikoisversio on valmistettu G-1000 HeavyDuty Eco S -materiaalista, ja siinä on ainutlaatuinen graafinen printti. Kuten kaikissa Kånken-repuissa, tässäkin on irrotettava istuintyyny, etutasku, taipuisat olkahihnat ja päällä kahvat. Osa Fjällrävenin Arctic Fox Initiative -ohjelmaa, jonka puitteissa osa tuotoista menee ympäristö- ja ilmastoprojekteihin.

Suositushinta 99,95 euroa

Lisätietoa ja nettikauppaan

Tuotetiedot

Paino: 400 g
Materiaali: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Tilavuus: 16 l
Leveys: 27 cm
Korkeus: 38 cm
Syvyys: 13 cm
Sukupuoli: Unisex
Tuoteperhe: Kånken
Ympäristötiedot: Luomupuuvilla|Kierrätetty|Save The Arctic Fox

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…