Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio edistyksellisestä Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu.

Polar Vantage V Titan -urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, joille pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen kevyimmän multisporturheilukellon. Se painaa ainoastaan 59 grammaa, mikä on 7 grammaa vähemmän kuin Polar Vantage V. Siinä on myös uudenlainen tekstiilimäinen kuvioitu kaksivärinen ranneke, mikä tekee kellosta titaanikuoren kanssa tyylikkään näköisen ja mukavan tuntuisen. 

Teknisiltä harjoitusominaisuuksiltaan Titan vastaa Polar Vantage V:tä. Siinä yhdistyvät huipputason rannesykkeenmittausteknologia Polar Precision Prime™, maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta sekä ainutlaatuiset harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan kehitetyt ominaisuudet Training Load Pro™ ja Recovery Pro™. Ultrapitkän akunkeston ja yli 130 lajiprofiilin ansiosta Polar Vantage V Titan sopii vaativiinkin harjoitusolosuhteisiin.

Polar Vantage V Titan on tilattavissa osoitteesta www.polar.com hintaan 599 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa hintaan 649 euroa.

Huippujääkiekkoilija Sebastian Aho luottaa Polariin 

Polar on solminut yhteistyösopimuksen ammattilaisjääkiekkoilija Sebastian Ahon kanssa.

Sebastian Aho käyttää Polarin uutta Polar Vantage V Titan -multisporturheilukelloa harjoittelussaan ja seuraa etenkin harjoitusten kuormittavuutta ja  palautumista.

– Minulle on tärkeää, että harjoitusvälineet, joita käytän ovat sopivia juuri minulle. Polar Vantage V Titan istuu ranteeseen huomaamattomasti ja se tarjoaa kaikki ne treeniominaisuudet, joita tarvitsen oheisharjoittelussa. Mittarin ja Polar Flow’n antama palaute treeneistä ja palautumisesta mahdollistavat sen, että kaikki harjoitukseni ovat kuormitukseltaan juuri sellaisia, kuin niiden on tarkoituskin olla ja mittari myös muistuttaa minua lepäämään riittävästi.

Jussi Ovaskainen281 Artikkelia

  Alamäkipyöräily kasvattaa suosiotaan

  Alamäkipyöräily kasvattaa suosiotaan

  Extreme-lajiksi mielletty alamäkipyöräily on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan viimevuosina. Yhtenä syynä on rinnekeskuksien aloittelijoille suunnitellut toimenpiteen. Aloittelijoille löytyy sopivia ja turvallisia reittejä sekä halutessa myös opastusta lajin pariin. Suomessa noin 15 hiihtokeskusta pyörittää hissejä kesällä alamäkipyöräilijöiden iloksi. Alamäkipyöräilyssä asiakas ostaa hissilipun,…

  Fjällräven vaatettaa metsästäjän

  Fjällräven vaatettaa metsästäjän

  Conscious Hunting eli vastuullinen metsästys tarkoittaaFjällrävenillä tasapainoa. Se ei ole palkintojen keräystä, taidoilla kehumista tai urheilusuoritus. Mikään ei ole turhaa, vaan yksinkertaista ja vuorovaikutteista villin luonnon kanssa. Fjällräven on ollut arvostettu brändi metsästäjien keskuudessa jo yli 50 vuotta. Tämän päivän…

  Kuhan kalastuksesta

  Kuhan kalastuksesta

  Herkullinen kuha on toivottu saalis ja vieras ruokapöytään. Kuhaa on yleinen kala aina Etelä-Lapin korkeudelle saakka. Kuha on käy ahnaasti uistimiin. Kevytvetouistelu on yleisin mökkikalastajan kuhan saanti tapa. Kevytvetouistelua voi tehdä helposti pienveneellä soutaen tai moottorin avustamana muutamaa vapaa käyttäen.…