Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio edistyksellisestä Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu.

Polar Vantage V Titan -urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, joille pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen kevyimmän multisporturheilukellon. Se painaa ainoastaan 59 grammaa, mikä on 7 grammaa vähemmän kuin Polar Vantage V. Siinä on myös uudenlainen tekstiilimäinen kuvioitu kaksivärinen ranneke, mikä tekee kellosta titaanikuoren kanssa tyylikkään näköisen ja mukavan tuntuisen. 

Teknisiltä harjoitusominaisuuksiltaan Titan vastaa Polar Vantage V:tä. Siinä yhdistyvät huipputason rannesykkeenmittausteknologia Polar Precision Prime™, maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta sekä ainutlaatuiset harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan kehitetyt ominaisuudet Training Load Pro™ ja Recovery Pro™. Ultrapitkän akunkeston ja yli 130 lajiprofiilin ansiosta Polar Vantage V Titan sopii vaativiinkin harjoitusolosuhteisiin.

Polar Vantage V Titan on tilattavissa osoitteesta www.polar.com hintaan 599 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa hintaan 649 euroa.

Huippujääkiekkoilija Sebastian Aho luottaa Polariin 

Polar on solminut yhteistyösopimuksen ammattilaisjääkiekkoilija Sebastian Ahon kanssa.

Sebastian Aho käyttää Polarin uutta Polar Vantage V Titan -multisporturheilukelloa harjoittelussaan ja seuraa etenkin harjoitusten kuormittavuutta ja  palautumista.

– Minulle on tärkeää, että harjoitusvälineet, joita käytän ovat sopivia juuri minulle. Polar Vantage V Titan istuu ranteeseen huomaamattomasti ja se tarjoaa kaikki ne treeniominaisuudet, joita tarvitsen oheisharjoittelussa. Mittarin ja Polar Flow’n antama palaute treeneistä ja palautumisesta mahdollistavat sen, että kaikki harjoitukseni ovat kuormitukseltaan juuri sellaisia, kuin niiden on tarkoituskin olla ja mittari myös muistuttaa minua lepäämään riittävästi.

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…