Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio edistyksellisestä Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu.

Polar Vantage V Titan -urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, joille pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen kevyimmän multisporturheilukellon. Se painaa ainoastaan 59 grammaa, mikä on 7 grammaa vähemmän kuin Polar Vantage V. Siinä on myös uudenlainen tekstiilimäinen kuvioitu kaksivärinen ranneke, mikä tekee kellosta titaanikuoren kanssa tyylikkään näköisen ja mukavan tuntuisen. 

Teknisiltä harjoitusominaisuuksiltaan Titan vastaa Polar Vantage V:tä. Siinä yhdistyvät huipputason rannesykkeenmittausteknologia Polar Precision Prime™, maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta sekä ainutlaatuiset harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan kehitetyt ominaisuudet Training Load Pro™ ja Recovery Pro™. Ultrapitkän akunkeston ja yli 130 lajiprofiilin ansiosta Polar Vantage V Titan sopii vaativiinkin harjoitusolosuhteisiin.

Polar Vantage V Titan on tilattavissa osoitteesta www.polar.com hintaan 599 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa hintaan 649 euroa.

Huippujääkiekkoilija Sebastian Aho luottaa Polariin 

Polar on solminut yhteistyösopimuksen ammattilaisjääkiekkoilija Sebastian Ahon kanssa.

Sebastian Aho käyttää Polarin uutta Polar Vantage V Titan -multisporturheilukelloa harjoittelussaan ja seuraa etenkin harjoitusten kuormittavuutta ja  palautumista.

– Minulle on tärkeää, että harjoitusvälineet, joita käytän ovat sopivia juuri minulle. Polar Vantage V Titan istuu ranteeseen huomaamattomasti ja se tarjoaa kaikki ne treeniominaisuudet, joita tarvitsen oheisharjoittelussa. Mittarin ja Polar Flow’n antama palaute treeneistä ja palautumisesta mahdollistavat sen, että kaikki harjoitukseni ovat kuormitukseltaan juuri sellaisia, kuin niiden on tarkoituskin olla ja mittari myös muistuttaa minua lepäämään riittävästi.

Jussi Ovaskainen266 Artikkelia

  Shimano panostaa soralla ajoon

  Shimano panostaa soralla ajoon

  Shimano on julkaissut uuden GRX komponenttisarjan. Se on maailman ensimmäinen polkupyörien gravel/adventure –komponenttisarjan, joka on suunniteltu soralla ja muilla irtonaisilla pinnoilla tapahtuvaan ajoon. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut kattava tutkimus, laaja testaus ja pitkä kehitystyö. Palautetta tuotteista on kerätty kaiken…

  Työmatka pyörällä Yousportin tapaan

  Työmatka pyörällä Yousportin tapaan

  Nyt vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa. Yhtenä viikon teemana on työmatkapyöräilyyn kannustaminen. Yousportin sisältöjä tehdään pitkälti kotikonttorilla, joten pisimillään työmatka on muutaman kymmenen metriä. Kun on mahdollisuus päästä pihalle työpäivän aikana, se on käytettävä hyväksi. Olen lähdössä talven viimeiselle hiihtoreissulle Riksgränsenille loppuviikosta.…

  Merrell Gridway - tyylikästä ja vastuullista

  Merrell Gridway - tyylikästä ja vastuullista

  Merrell on tuonut markkinoille erittäin ekologiset kangaskengät. Gridway-kenkien päälimateriaali on 100% kierrätysmateriaalista, kuten muovipulloista, tehtyä kudottua mikrokuitua. Myös kengännauhat ovat 100% kierrätysmateriaalia. EVA-välipohja on 40% ja pohjallinen on 50% kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Vibram EcoDura -ulkopohja on valmistettu 30% kierrätysmateriaaleista. Pohjamateriaalit voisivat…