Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio edistyksellisestä Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu.

Polar Vantage V Titan -urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, joille pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen kevyimmän multisporturheilukellon. Se painaa ainoastaan 59 grammaa, mikä on 7 grammaa vähemmän kuin Polar Vantage V. Siinä on myös uudenlainen tekstiilimäinen kuvioitu kaksivärinen ranneke, mikä tekee kellosta titaanikuoren kanssa tyylikkään näköisen ja mukavan tuntuisen. 

Teknisiltä harjoitusominaisuuksiltaan Titan vastaa Polar Vantage V:tä. Siinä yhdistyvät huipputason rannesykkeenmittausteknologia Polar Precision Prime™, maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta sekä ainutlaatuiset harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan kehitetyt ominaisuudet Training Load Pro™ ja Recovery Pro™. Ultrapitkän akunkeston ja yli 130 lajiprofiilin ansiosta Polar Vantage V Titan sopii vaativiinkin harjoitusolosuhteisiin.

Polar Vantage V Titan on tilattavissa osoitteesta www.polar.com hintaan 599 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa hintaan 649 euroa.

Huippujääkiekkoilija Sebastian Aho luottaa Polariin 

Polar on solminut yhteistyösopimuksen ammattilaisjääkiekkoilija Sebastian Ahon kanssa.

Sebastian Aho käyttää Polarin uutta Polar Vantage V Titan -multisporturheilukelloa harjoittelussaan ja seuraa etenkin harjoitusten kuormittavuutta ja  palautumista.

– Minulle on tärkeää, että harjoitusvälineet, joita käytän ovat sopivia juuri minulle. Polar Vantage V Titan istuu ranteeseen huomaamattomasti ja se tarjoaa kaikki ne treeniominaisuudet, joita tarvitsen oheisharjoittelussa. Mittarin ja Polar Flow’n antama palaute treeneistä ja palautumisesta mahdollistavat sen, että kaikki harjoitukseni ovat kuormitukseltaan juuri sellaisia, kuin niiden on tarkoituskin olla ja mittari myös muistuttaa minua lepäämään riittävästi.

Jussi Ovaskainen297 Artikkelia

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän GoExpo Winterin (15.-17.11.2019) yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo yhteen alan uutuudet ja koko talviurheilun toimialan. Innovaatiokilpailu järjestetään GoExpo Winter -messuilla perjantaina 15.11. Messukeskuksessa. Innovations-kilpailu…

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien…

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Pyöräilyliikkeiden ketju Baiks lopettaa kaikki 12 myymäläänsä eri puolilla Suomea. Baiks nimellä ketju toimi kahden vuoden ajan, ennen tätä se toimi vuodesta 1994 nimellä Suomen Polkupyörätukku. Ketjun kotisivujen mukaan asiakkaita palvellaan jatkossakin verkkokaupassa. – Tulemme vahvistamaan polkupyöräliiketoimintaa kokonaisuutena etenkin verkko-…