Helly Hansenin monikäyttöiset 3-in-1-parkatakit

Helly Hansenin monikäyttöiset 3-in-1-parkatakit

Helly Hansenin kaupunkiympäristöön suunnitellut 3-in-1-parkat ovat todellisia monikäyttötakkeja. Ne mukautuvat syksyn ja talven vaihteleviin keliolosuhteisiin irrotettavien, toisiinsa vetoketjuilla liitettävien sisätakkien ansiosta. Helsinki 3-in-1 -takin suunnittelussa inspiraatiota on haettu myös Etelä-Suomen tuulisista ja sateisista talvista.

Syksyllä ja talvella kelit vaihtelevat paljon, jopa saman päivän aikana. Tyylikkäiden Helly Hansenin 3-in-1-parkojen jokainen takki on oma kokonaisuutensa. Sitä voi käyttää joko sellaisenaan tai sen eri osia voi yhdistellä lämmön takaamiseksi.

– Monikäyttöisyys on ulkoilu- ja urheiluvaatteissa voimistuva trendi. Nyt monikäyttöisyys on saanut täysin uuden merkityksen 3-in-1-tuotteiden sekä käännettävien ja pakattavien vaatteiden kautta. Yhden tuotteen käyttökohteet lisääntyvät merkittävästi, ja käytettävyys laajenee jopa ympärivuotiseksi, kuvaa Helly Hansenin Chief Marketing Officer Tor Jenssen.

Tekniset ominaisuudet tärkeässä osassa

Naisten ja miesten Helsinki 3-in-1 -parkojen tyylikäs bomber-mallinen sisätakki on valmistettu lämpimästä Primaloft-eristekuiduista. Ulomman takin Helly Tech -materiaali suojaa sateelta ja tuulelta. Tyylikkäät kankaat viimeistelevät takin: Naisten päällysparka on valmistettu pehmeän mattapintaisesta materiaalista. Miesten malli on laadukasta vedenpitävää villaa.

365-in-1 Parka -takki puolestaan on ainutlaatuisen monikäyttöinen. Kolmesta erillisestä takista koostuvassa parkassa on useita Helly Hansenin huipputeknologioita, kuten Helly Tech Performance -materiaali, Primaloft-eristys, H2Flow-lämmönsäätely ja puhelimen akun kestoa pidentävä Life Pocket. Uloin takki on valmistettu lämpimästä untuvasta.
 

365-in-1 Parka

Miesten parkatakki on suunniteltu pitämään käyttäjänsä lämpimänä arktisimmissakin olosuhteissa. Sitä voi muunnella vapaasti kolmella toisiinsa yhdisteltävällä takilla. 365-in-1 Parka hyödyntää Helly Hansenin parhaita teknisiä ominaisuuksia:

Helly Tech Performance
Allied-untuvan alkuperä on selvitettävissä
Primaloft-eriste
CIS-mekanismi mahdollistaa takkien yhdistämisen
Puhelimen akun kestoa pidentävä Life Pocket
H2Flow-lämmönsäätelyjärjestelmä
Koot: S–2XL
Värit: musta, harmaa
Suositushinta 1000 €

Nettikauppaan

W Helsinki 3-in-1 Coat

Naisten monikäyttöinen parkatakki koostuu lämmittävästä sisätakista ja kuoritakista, joita vapaasti yhdistelemällä takki mukautuu lähes ympärivuotiseen käyttöön.

Helly Tech Protection
Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä
3-in-1 CIS -mekanismi mahdollistaa takkien yhdistämisen
Täysin teipatut saumat
DWR-käsitelty
Primaloft Black -eriste
Lämmin toppahuppu
Koot: XS–XL 
Värit: tummanvihreä, musta
Suositushinta 400 €

Nettikauppaan

Helsinki 3-in-1 Coat

Miesten monikäyttöinen parkatakki koostuu lämmittävästä sisätakista ja kuoritakista, joita vapaasti yhdistelemällä takki mukautuu lähes ympärivuotiseen käyttöön.

Helly Tech Protection
Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä
3-in-1 CIS -mekanismi mahdollistaa takkien yhdistämisen
Villa Melange -päällyskangas
Täysin teipatut saumat
DWR-käsitelty
Primaloft Black -eriste
Lämmin toppahuppu
Koot: S–2XL
Väri: harmaa
Suositushinta: 400 €

Nettikauppaan

Jussi Ovaskainen241 Artikkelia

  Lumilajit liikuttavat ympäri Suomen

  Lumilajit liikuttavat ympäri Suomen

  Lasten Lumipäivät on Suomen Hiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä kiertue, joka tarjoaa innostavaa ja monipuolista lumiliikuntaa alakouluille koulupäivien aikana sekä lapsille ja perheille iltaisin.   Kiertuepaikkakuntia on 25, tapahtumapäiviä yli 60 ja tavoitteena on liikuttaa 15 000 lasta, opettajaa ja…

  Säädettävä side helpottaa hiihtämistä

  Säädettävä side helpottaa hiihtämistä

  Rottefellan uusi Move on käänteen tekevä side perinteisen hiihtäjille. Move Switch -kääntimen ansiosta siteen voi kääntää neljään eri asentoon, yhteensä 36 mm eteen- tai taaksepäin. Sidettä eteenpäin siirtämällä suksen pito paranee ja taaksepäin siirto lisää luistoa. Siteen siirto-ominaisuus vähentää epäonnistuneen…

  Huolletuilla suksilla on mukava hiihtää

  Huolletuilla suksilla on mukava hiihtää

  Hiihtokausi on saatu käyntiin koko maassa ja laduilla onkin käynyt mukava kuhina. Olennainen osa hiihtonautintoa on hyvin toimivat sukset. Niiden hoitaminen on tehty yhä helpommaksi.   Nestemäiset voiteet ovat tehneet tuloaan jo muutaman vuoden. Alussa voiteet olivat pikavoiteita, mutta yhä useammin…