Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs Leftover -makuupussi on värikkään erilainen. Se on valmistettu tuotannon ylijäämämateriaalista: tästä johtuen värit ovat satunnaiset. Sen huipputekniset materiaalit on hyödynnetty valmistamalla niistä laadukkaita makuupusseja.

Leftover-makuupussin värikkäät raidat kertovat siitä, miten makuupussi on valmistettu; materiaalista, joka muuten olisi tuotannon aikana leikattu, kerätty ja hävitetty. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeä osa Haglöfsin liiketoimintaa.

Toimii myös käytännössä

Ainutlaatuisen ulkoasunsa lisäksi Leftover-makuupussi on varustettu kaikilla seikkailuihin tarvittavilla ominaisuuksilla.

Se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, kuten kierrätetystä bluesign® -polyesteri- ja polyamidikuorikankaasta, joka on käsitelty fluorihiilivapaalla DWR:llä eristämään kosteutta. Pussi on eristetty Trifusion® Eco:lla, älykkäällä, monipuolisella ja joustavalla materiaalilla, joka pakkautuu helposti.

Makuupussin käyttömukavuus toimii erinomaisesti aina -11 °C:seen asti, eli se toimii parhaiten syys- ja kevätkaudella. Se on muotoilultaan muumiomainen. Tuote painaa noin 1700g ilman pakkauspussia.

The Leftover-makuupussi on saatavilla vain rajoitetun erän verran (105 kpl).
Tuote on saatavilla Haglöfs-myymälöissä ja verkkokaupassa sekä valikoitujen jälleenmyyjien kautta 23.5.2019.
Arvioitu ovh: 160€.

Lue lisää, miten Haglöfs pyrkii kohti kestävän ulkoiluteollisuuden tavoitetta, löydät kestävän kehityksen raportin täältä:

Jussi Ovaskainen289 Artikkelia

  Halti Outdoor Weekend on luontoliikkumisen juhlaa

  Halti Outdoor Weekend on luontoliikkumisen juhlaa

  Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa 6.-8.9.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen kaiken tasoiset vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät maastopyörä -vaellus, koiravaellus, metsäjooga sekä pienten lasten…

  Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

  Valtteri Bottas Duathlon on koko perheen tapahtuma

  Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa.  Koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Mikäli mielii kisaamaan jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä tapahtumapäivänä info-teltalla. Aika: Su 18.8.2019 klo 10-18, kisat klo 12 ja 14 Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167 Matkat: miehet &…

  Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu

  Missä retkeilet mieluiten? – vastaa ja voita Fjällräven Kånken Art päiväreppu

  Elo- ja syyskuu ovat erittäin suosittuja retkeilykuukausia. Osa lähtee patikoimaan useiksi päiviksi Pohjois-Suomen kansallispuistoihin, osalle riittää muutaman tunnin retket lähimetsissä. Yousport.fi haluaa tietää, missä sinä mieluiten retkeilet? Kerro miksi paikka on suosikkisi. Samalla saamme jaettua hyviä vinkkejä mukavista retkeily kohteista.…