Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs Leftover -makuupussi on värikkään erilainen. Se on valmistettu tuotannon ylijäämämateriaalista: tästä johtuen värit ovat satunnaiset. Sen huipputekniset materiaalit on hyödynnetty valmistamalla niistä laadukkaita makuupusseja.

Leftover-makuupussin värikkäät raidat kertovat siitä, miten makuupussi on valmistettu; materiaalista, joka muuten olisi tuotannon aikana leikattu, kerätty ja hävitetty. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeä osa Haglöfsin liiketoimintaa.

Toimii myös käytännössä

Ainutlaatuisen ulkoasunsa lisäksi Leftover-makuupussi on varustettu kaikilla seikkailuihin tarvittavilla ominaisuuksilla.

Se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, kuten kierrätetystä bluesign® -polyesteri- ja polyamidikuorikankaasta, joka on käsitelty fluorihiilivapaalla DWR:llä eristämään kosteutta. Pussi on eristetty Trifusion® Eco:lla, älykkäällä, monipuolisella ja joustavalla materiaalilla, joka pakkautuu helposti.

Makuupussin käyttömukavuus toimii erinomaisesti aina -11 °C:seen asti, eli se toimii parhaiten syys- ja kevätkaudella. Se on muotoilultaan muumiomainen. Tuote painaa noin 1700g ilman pakkauspussia.

The Leftover-makuupussi on saatavilla vain rajoitetun erän verran (105 kpl).
Tuote on saatavilla Haglöfs-myymälöissä ja verkkokaupassa sekä valikoitujen jälleenmyyjien kautta 23.5.2019.
Arvioitu ovh: 160€.

Lue lisää, miten Haglöfs pyrkii kohti kestävän ulkoiluteollisuuden tavoitetta, löydät kestävän kehityksen raportin täältä:

Jussi Ovaskainen316 Artikkelia

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Suomalaiset vaatebrändit menestyivät ISPO:ssa

  Maailman suurimmassa talviurheilualan messutapahtumassa, Saksan Münchenissä tällä viikolla järjestetetyssä ISPO:ssa palkittiin ulkoiluvaruste ja -vaatealan toimijoita. Suomalaiset Sasta, Spinnova ja Reima kahmivat kaikkiaan puolet arvostetuista Scandinavian Outdoor Award -palkinnoista. Scandinavian Outdoor Award -kilpailun vaatekategorian voittoon nousi 51-vuotias suomalainen  Sasta, jonka Kaarna-sarkahousut…

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…