Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs Leftover -makuupussi on värikkään erilainen. Se on valmistettu tuotannon ylijäämämateriaalista: tästä johtuen värit ovat satunnaiset. Sen huipputekniset materiaalit on hyödynnetty valmistamalla niistä laadukkaita makuupusseja.

Leftover-makuupussin värikkäät raidat kertovat siitä, miten makuupussi on valmistettu; materiaalista, joka muuten olisi tuotannon aikana leikattu, kerätty ja hävitetty. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeä osa Haglöfsin liiketoimintaa.

Toimii myös käytännössä

Ainutlaatuisen ulkoasunsa lisäksi Leftover-makuupussi on varustettu kaikilla seikkailuihin tarvittavilla ominaisuuksilla.

Se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, kuten kierrätetystä bluesign® -polyesteri- ja polyamidikuorikankaasta, joka on käsitelty fluorihiilivapaalla DWR:llä eristämään kosteutta. Pussi on eristetty Trifusion® Eco:lla, älykkäällä, monipuolisella ja joustavalla materiaalilla, joka pakkautuu helposti.

Makuupussin käyttömukavuus toimii erinomaisesti aina -11 °C:seen asti, eli se toimii parhaiten syys- ja kevätkaudella. Se on muotoilultaan muumiomainen. Tuote painaa noin 1700g ilman pakkauspussia.

The Leftover-makuupussi on saatavilla vain rajoitetun erän verran (105 kpl).
Tuote on saatavilla Haglöfs-myymälöissä ja verkkokaupassa sekä valikoitujen jälleenmyyjien kautta 23.5.2019.
Arvioitu ovh: 160€.

Lue lisää, miten Haglöfs pyrkii kohti kestävän ulkoiluteollisuuden tavoitetta, löydät kestävän kehityksen raportin täältä:

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…