Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs tekee makuupusseja ylijäämämateriaaleista

Haglöfs Leftover -makuupussi on värikkään erilainen. Se on valmistettu tuotannon ylijäämämateriaalista: tästä johtuen värit ovat satunnaiset. Sen huipputekniset materiaalit on hyödynnetty valmistamalla niistä laadukkaita makuupusseja.

Leftover-makuupussin värikkäät raidat kertovat siitä, miten makuupussi on valmistettu; materiaalista, joka muuten olisi tuotannon aikana leikattu, kerätty ja hävitetty. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeä osa Haglöfsin liiketoimintaa.

Toimii myös käytännössä

Ainutlaatuisen ulkoasunsa lisäksi Leftover-makuupussi on varustettu kaikilla seikkailuihin tarvittavilla ominaisuuksilla.

Se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, kuten kierrätetystä bluesign® -polyesteri- ja polyamidikuorikankaasta, joka on käsitelty fluorihiilivapaalla DWR:llä eristämään kosteutta. Pussi on eristetty Trifusion® Eco:lla, älykkäällä, monipuolisella ja joustavalla materiaalilla, joka pakkautuu helposti.

Makuupussin käyttömukavuus toimii erinomaisesti aina -11 °C:seen asti, eli se toimii parhaiten syys- ja kevätkaudella. Se on muotoilultaan muumiomainen. Tuote painaa noin 1700g ilman pakkauspussia.

The Leftover-makuupussi on saatavilla vain rajoitetun erän verran (105 kpl).
Tuote on saatavilla Haglöfs-myymälöissä ja verkkokaupassa sekä valikoitujen jälleenmyyjien kautta 23.5.2019.
Arvioitu ovh: 160€.

Lue lisää, miten Haglöfs pyrkii kohti kestävän ulkoiluteollisuuden tavoitetta, löydät kestävän kehityksen raportin täältä:

Jussi Ovaskainen276 Artikkelia

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby polkee hyvää

  Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä. Joukkueen toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Pyöräilijöitä on…

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on hauska kalastaa

  Ahventa on perinteisesti mökeillä kalastetettu mato-ongella, mutta maukas piikkiselkä tarttuu myös vaappuun. Ahvenen matalavesikalastus alle kolme metriä syvissä vesissä on yleistynyt nopeasti, koska se on usein aika tuloksekasta. Tässä kalastustyylissä heitetään 4-9 sentin pituisia vaappuja, 2-4 koon lippoja sekä pienehköjä…

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauen kalastusvinkkejä harrastajille

  Hauki on todennäköisin se ensimmäinen suuremoi kala, joka Suomessa vieheeseen tarttuu. Haukea löytyy lähes jokaisesta vesistöstä, mereltä aina Lapin perukoille asti. Se on hyvä vastus siiman päässä. Hauki on oikein käsiteltynä erinomaista lähiruokaa ja parhaimmillaan itsepyydettynä. Itsepyydetyn kalan makua ei…