Haglöfs mukana Arctic Weekendillä

Haglöfs mukana Arctic Weekendillä

Arctic Weekend järjestetään Rovaniemellä 25.-27.10. Kaudenavausfestivaalissa on tarjolla on mm. vapaalaskuaiheisia työpajoja, luentoja, elokuvanäytöksiä, ruokaa ja iltatapahtumia. Viimeisten vuosien aikana ruotsalainen ulkoiluvaatevalmistaja Haglöfs on myös lisännyt huomattavasti panostustaan vapaalaskuun ja lumilautailuun. Tämän myötä yhteistyö rovaniemeläisen Arctic Weekend -tapahtuman kanssa on hyvin luonteva.

– Olemme erittäin innoissamme isosta yhteistyöstä Haglöfsin kanssa. Pitkäaikainen yhteistyösopimus antaa meille mahdollisuuden luoda tapahtumaa rauhassa ja pitkäjänteisesti, Arctic Weekendin perustaja Ville Puominen kertoo.

Kolmatta kertaa tänä syksynä järjestettävän Arctic Weekendin ytimessä on laskukulttuuri. Tapahtumaa tekevät ihmiset ovat laskulajien intohimoisia harrastajia ja ammattilaisia, joten heille lumilautailun ja freeskiin hyvinvointi on tärkeää.

– Ihmisten yhteen tuominen laskulajityylien eri puolilta on hieno mahdollisuus esitellä uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Meille on äärimmäisen tärkeää, että tapahtumakävijät saavat vaikutteita laaja-alaisesti, koska uskomme vahvasti siihen, että juuri tällä tavalla meillä on mahdollisuus kehittää kulttuuria entistä vahvemmaksi. Tapahtuma on meille tekijöille projekti, johon kulminoituu laskulajien kulttuurin hyvinvointi ja sen edistäminen. Yhteistyö Haglöfsin osoittaa meille, että tällaisia projekteja kannattaa todellakin tehdä, kertoo pitkän uran ammattilumilautailijana tehnyt, tapahtuman toinen perustaja sekä Haglöfs ambassador Antti Autti.

Haglöfs näyttävästi mukana

Haglöfsillä on tänä vuonna iso rooli Arctic Weekendin ohjelmistossa. Huippusuosittuun kamaworkshoppiin on muun muassa tulossa brändin päätoimistolta suunnittelijoita kertomaan tuotteista mielenkiintoisia yksityiskohtia ja hyödyllisiä vinkkejä. Haglöfs järjestää tapahtumassa myös luennon, joka käsittelee ulkoiluvaatetoimialan roolia kestävässä kehityksessä. Tämän lisäksi Haglöfs on mukana tapahtuman visuaalisen kokemuksen toteuttamisessa.

Tapahtumainfo, ohjelma ja pääsyliput.

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…