Haglöfs mukana Arctic Weekendillä

Haglöfs mukana Arctic Weekendillä

Arctic Weekend järjestetään Rovaniemellä 25.-27.10. Kaudenavausfestivaalissa on tarjolla on mm. vapaalaskuaiheisia työpajoja, luentoja, elokuvanäytöksiä, ruokaa ja iltatapahtumia. Viimeisten vuosien aikana ruotsalainen ulkoiluvaatevalmistaja Haglöfs on myös lisännyt huomattavasti panostustaan vapaalaskuun ja lumilautailuun. Tämän myötä yhteistyö rovaniemeläisen Arctic Weekend -tapahtuman kanssa on hyvin luonteva.

– Olemme erittäin innoissamme isosta yhteistyöstä Haglöfsin kanssa. Pitkäaikainen yhteistyösopimus antaa meille mahdollisuuden luoda tapahtumaa rauhassa ja pitkäjänteisesti, Arctic Weekendin perustaja Ville Puominen kertoo.

Kolmatta kertaa tänä syksynä järjestettävän Arctic Weekendin ytimessä on laskukulttuuri. Tapahtumaa tekevät ihmiset ovat laskulajien intohimoisia harrastajia ja ammattilaisia, joten heille lumilautailun ja freeskiin hyvinvointi on tärkeää.

– Ihmisten yhteen tuominen laskulajityylien eri puolilta on hieno mahdollisuus esitellä uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Meille on äärimmäisen tärkeää, että tapahtumakävijät saavat vaikutteita laaja-alaisesti, koska uskomme vahvasti siihen, että juuri tällä tavalla meillä on mahdollisuus kehittää kulttuuria entistä vahvemmaksi. Tapahtuma on meille tekijöille projekti, johon kulminoituu laskulajien kulttuurin hyvinvointi ja sen edistäminen. Yhteistyö Haglöfsin osoittaa meille, että tällaisia projekteja kannattaa todellakin tehdä, kertoo pitkän uran ammattilumilautailijana tehnyt, tapahtuman toinen perustaja sekä Haglöfs ambassador Antti Autti.

Haglöfs näyttävästi mukana

Haglöfsillä on tänä vuonna iso rooli Arctic Weekendin ohjelmistossa. Huippusuosittuun kamaworkshoppiin on muun muassa tulossa brändin päätoimistolta suunnittelijoita kertomaan tuotteista mielenkiintoisia yksityiskohtia ja hyödyllisiä vinkkejä. Haglöfs järjestää tapahtumassa myös luennon, joka käsittelee ulkoiluvaatetoimialan roolia kestävässä kehityksessä. Tämän lisäksi Haglöfs on mukana tapahtuman visuaalisen kokemuksen toteuttamisessa.

Tapahtumainfo, ohjelma ja pääsyliput.

Jussi Ovaskainen304 Artikkelia

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Halti esitteli hiihtomaajoukkueen uudet kisa-asut

  Marraskuun lopussa alkavalla maailmancup-kaudella hiihtomaajoukkue kilpailee  upeassa sinivalkoisessa kisa-asussa. ”Liekki” -nimeä kantava kilpailuasu on yhdistelmä teknisiä, sekä liikkuvuutta ja hengittävyyttä lisääviä yksityiskohtia. Ominaisuudet takaavat urheilijoille maksimaalisen tuen itse suoritukseen. Halti on Suomen Hiihtoliiton pääyhteistyökumppani ja vaatettaa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn…

  Haglöfs muistaa juurensa

  Haglöfs muistaa juurensa

  Ruotsin Taalainmaailta kotoisin olevalla Haglöfsilla arvostetaan yhtiön pitkää historiaa. Uusi mallisto on rakennettu pitkälti taalainmaalaisen kurbit-kuvion ympärille. Printti on nimetty Dalarnaksi, jossa yhdistyy rohkeat värit sekä modernit kukkakuviot. Lämmittää märkänäkin Skandinavisessa ulkoilmassa on vaikea välttyä kelien vaihteluilta. Syksyllä ja talvella…

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Sasta juhlii juurevasti 50 vuotista taivaltaan

  Luonnonystäviä jo puolen vuosisadan ajan pukenut suomalainen Sasta juhlistaa merkkipäiviään tekemällä yhteistyötä muiden, samat kestävät arvot jakavien kotimaisia laatumerkkien kanssa. Sastan juhlavuosijulkistusten tavoitteena on muistuttaa kuluttajia kotimaisen suunnittelun ja osaamisen jatkuvuuden tärkeydestä sekä tukea vastuullisia suomalaisia toimijoita. Vuoden kolmas kumppanijulkistus…