Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto. Reput toimivat niin luontoon kuin kaupunkibaanallekin.

Olipa kyse sitten luontopoluilla samoilusta tai kaupungin katujen tallaamisesta, on Fjällrävenin tuotteiden tarkoitus aina ollut tehdä ulkona liikkumisesta helpompaa ja mukavampaa. Tämä koskee niin teknisimpiä vaellushousuja ja rinkkoja, ylävuoristomalliston tuotteita kuin ajattomia klassikoita ja jokaisen arkea helpottavia reppuja. Jokaista hetkeä tulee vaalita. Ja retki voi alkaa lähempää, kuin olisit osannut odottaa.

Uusi päiväreppumallisto

Päivärepulta vaaditaan yleensä paljon. Toisin kuin vaellusrinkan tai -repun, jolla on hyvin spesifi toiminto ja tarkoitus, päivärepun tulee olla toiminnallinen ja monipuolinen. Sen pitää näyttää hyvältä, kantaa mukanaan kaikki retkellä tarvittava, olla riittävän tilava salikamppeille tai picniceväille – tai molemmille. Juuri siksi Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto.

Tuotteet saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä sekä www.fjallraven.fi

Ulvö 23

Erittäin monipuolinen Ulvö 23 -päiväreppu sisältää topatun läppäritaskun, taskut vesipulloille, verkkokankaisen selkäpaneelin, rintaremmin, kaksi tilavaa osiota tavaroille sekä useita taskuja. Sopii retkille luontoon, töihin kulkemiseen ja muuhun urbaanin menoon.

Suositushinta 139 euroa. 

Ulvö Rolltop 23

Fjällrävenin uusi vedenpitävä Bergshell -materiaali ja teipatut saumat tekevät tästä repusta luottokaverin kovimmassakin rankkasateessa. Rolltop- sulkumekanismi pitää kosteuden ulkopuolella ja topattu sisätasku suojaa läppärisi kolhuilta. Etupuolella on pieni lenkki esim. pyörälampulle. 
Logo on heijastava.

Suositushinta 159 euroa. 

Ulvö Hip Pack / Hip Pack Large

Ulvö Hip Pack tarjoaa kätevästi säilytystilaa kompaktissa muodossa silloin kun haluat kulkea mahdollisimman keveillä kantamuksilla. Päälokeron lisäksi siinä on ulkoinen turvatasku vartaloa vasten. Erinomainen lyhyille retkille ja matkustukseen.

Suositushinta 54,95 euroa. 

Jussi Ovaskainen297 Artikkelia

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän GoExpo Winterin (15.-17.11.2019) yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo yhteen alan uutuudet ja koko talviurheilun toimialan. Innovaatiokilpailu järjestetään GoExpo Winter -messuilla perjantaina 15.11. Messukeskuksessa. Innovations-kilpailu…

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien…

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Pyöräilyliikkeiden ketju Baiks lopettaa kaikki 12 myymäläänsä eri puolilla Suomea. Baiks nimellä ketju toimi kahden vuoden ajan, ennen tätä se toimi vuodesta 1994 nimellä Suomen Polkupyörätukku. Ketjun kotisivujen mukaan asiakkaita palvellaan jatkossakin verkkokaupassa. – Tulemme vahvistamaan polkupyöräliiketoimintaa kokonaisuutena etenkin verkko-…