Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto. Reput toimivat niin luontoon kuin kaupunkibaanallekin.

Olipa kyse sitten luontopoluilla samoilusta tai kaupungin katujen tallaamisesta, on Fjällrävenin tuotteiden tarkoitus aina ollut tehdä ulkona liikkumisesta helpompaa ja mukavampaa. Tämä koskee niin teknisimpiä vaellushousuja ja rinkkoja, ylävuoristomalliston tuotteita kuin ajattomia klassikoita ja jokaisen arkea helpottavia reppuja. Jokaista hetkeä tulee vaalita. Ja retki voi alkaa lähempää, kuin olisit osannut odottaa.

Uusi päiväreppumallisto

Päivärepulta vaaditaan yleensä paljon. Toisin kuin vaellusrinkan tai -repun, jolla on hyvin spesifi toiminto ja tarkoitus, päivärepun tulee olla toiminnallinen ja monipuolinen. Sen pitää näyttää hyvältä, kantaa mukanaan kaikki retkellä tarvittava, olla riittävän tilava salikamppeille tai picniceväille – tai molemmille. Juuri siksi Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto.

Tuotteet saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä sekä www.fjallraven.fi

Ulvö 23

Erittäin monipuolinen Ulvö 23 -päiväreppu sisältää topatun läppäritaskun, taskut vesipulloille, verkkokankaisen selkäpaneelin, rintaremmin, kaksi tilavaa osiota tavaroille sekä useita taskuja. Sopii retkille luontoon, töihin kulkemiseen ja muuhun urbaanin menoon.

Suositushinta 139 euroa. 

Ulvö Rolltop 23

Fjällrävenin uusi vedenpitävä Bergshell -materiaali ja teipatut saumat tekevät tästä repusta luottokaverin kovimmassakin rankkasateessa. Rolltop- sulkumekanismi pitää kosteuden ulkopuolella ja topattu sisätasku suojaa läppärisi kolhuilta. Etupuolella on pieni lenkki esim. pyörälampulle. 
Logo on heijastava.

Suositushinta 159 euroa. 

Ulvö Hip Pack / Hip Pack Large

Ulvö Hip Pack tarjoaa kätevästi säilytystilaa kompaktissa muodossa silloin kun haluat kulkea mahdollisimman keveillä kantamuksilla. Päälokeron lisäksi siinä on ulkoinen turvatasku vartaloa vasten. Erinomainen lyhyille retkille ja matkustukseen.

Suositushinta 54,95 euroa. 

Jussi Ovaskainen281 Artikkelia

  Alamäkipyöräily kasvattaa suosiotaan

  Alamäkipyöräily kasvattaa suosiotaan

  Extreme-lajiksi mielletty alamäkipyöräily on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan viimevuosina. Yhtenä syynä on rinnekeskuksien aloittelijoille suunnitellut toimenpiteen. Aloittelijoille löytyy sopivia ja turvallisia reittejä sekä halutessa myös opastusta lajin pariin. Suomessa noin 15 hiihtokeskusta pyörittää hissejä kesällä alamäkipyöräilijöiden iloksi. Alamäkipyöräilyssä asiakas ostaa hissilipun,…

  Fjällräven vaatettaa metsästäjän

  Fjällräven vaatettaa metsästäjän

  Conscious Hunting eli vastuullinen metsästys tarkoittaaFjällrävenillä tasapainoa. Se ei ole palkintojen keräystä, taidoilla kehumista tai urheilusuoritus. Mikään ei ole turhaa, vaan yksinkertaista ja vuorovaikutteista villin luonnon kanssa. Fjällräven on ollut arvostettu brändi metsästäjien keskuudessa jo yli 50 vuotta. Tämän päivän…

  Kuhan kalastuksesta

  Kuhan kalastuksesta

  Herkullinen kuha on toivottu saalis ja vieras ruokapöytään. Kuhaa on yleinen kala aina Etelä-Lapin korkeudelle saakka. Kuha on käy ahnaasti uistimiin. Kevytvetouistelu on yleisin mökkikalastajan kuhan saanti tapa. Kevytvetouistelua voi tehdä helposti pienveneellä soutaen tai moottorin avustamana muutamaa vapaa käyttäen.…