Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto. Reput toimivat niin luontoon kuin kaupunkibaanallekin.

Olipa kyse sitten luontopoluilla samoilusta tai kaupungin katujen tallaamisesta, on Fjällrävenin tuotteiden tarkoitus aina ollut tehdä ulkona liikkumisesta helpompaa ja mukavampaa. Tämä koskee niin teknisimpiä vaellushousuja ja rinkkoja, ylävuoristomalliston tuotteita kuin ajattomia klassikoita ja jokaisen arkea helpottavia reppuja. Jokaista hetkeä tulee vaalita. Ja retki voi alkaa lähempää, kuin olisit osannut odottaa.

Uusi päiväreppumallisto

Päivärepulta vaaditaan yleensä paljon. Toisin kuin vaellusrinkan tai -repun, jolla on hyvin spesifi toiminto ja tarkoitus, päivärepun tulee olla toiminnallinen ja monipuolinen. Sen pitää näyttää hyvältä, kantaa mukanaan kaikki retkellä tarvittava, olla riittävän tilava salikamppeille tai picniceväille – tai molemmille. Juuri siksi Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto.

Tuotteet saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä sekä www.fjallraven.fi

Ulvö 23

Erittäin monipuolinen Ulvö 23 -päiväreppu sisältää topatun läppäritaskun, taskut vesipulloille, verkkokankaisen selkäpaneelin, rintaremmin, kaksi tilavaa osiota tavaroille sekä useita taskuja. Sopii retkille luontoon, töihin kulkemiseen ja muuhun urbaanin menoon.

Suositushinta 139 euroa. 

Ulvö Rolltop 23

Fjällrävenin uusi vedenpitävä Bergshell -materiaali ja teipatut saumat tekevät tästä repusta luottokaverin kovimmassakin rankkasateessa. Rolltop- sulkumekanismi pitää kosteuden ulkopuolella ja topattu sisätasku suojaa läppärisi kolhuilta. Etupuolella on pieni lenkki esim. pyörälampulle. 
Logo on heijastava.

Suositushinta 159 euroa. 

Ulvö Hip Pack / Hip Pack Large

Ulvö Hip Pack tarjoaa kätevästi säilytystilaa kompaktissa muodossa silloin kun haluat kulkea mahdollisimman keveillä kantamuksilla. Päälokeron lisäksi siinä on ulkoinen turvatasku vartaloa vasten. Erinomainen lyhyille retkille ja matkustukseen.

Suositushinta 54,95 euroa. 

Jussi Ovaskainen315 Artikkelia

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Polar Ignite -fitnesskello on tietoturvallinen valinta

  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin. Merkki on kehitetty Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen pilottiprojektina yhdessä Cozify Oy:n, DNA Oyj:n ja Polar Electro Oy:n kanssa. Ensimmäiset Tietoturvamerkit on nyt myönnetty Cozifyn Hub -älykotisovellukselle, DNA:n Wattinen -älylämmityspalvelulle ja Polar Ignite -fitnessälykellolle. Tietoturvamerkki takaa…

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

  FIS ja Halti – yhteistyötä 11 vuotta

   Pujottelun maailmancup osakilpailu käytiin viime viikonloppuna Levillä. Maailmancupia organisoivan Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät pukeutuvat Haltin vaatteisiin. Halti ja Kansainvälinen hiihtoliitto, FIS, ovat aloittaneet yhdennentoista yhteistyökauden. Vuosien aikana yhteistyö on laajentunut alppilajeista kuuteen olympialajiin: alppihiihtoon, maastohiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn sekä freestyleen ja…

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Vauhti voitelee fluorittomasti

  Suksivoideteollisuus on pitkään pyrkinyt löytämään voitelutuotteissa haitalliseksi todetuille fluorilisäaineille korvaavia raaka-aineita. Vauhdin uudet fluorittomat PURE-tuotteet ovat saatavana jo tämän talven lumille. Vauhdin PURE-mallisto on vuonna 2015 aloitetun kehitystyön tulos, jota on tehty yhdessä mm. Itä-Suomen yliopiston kanssa. Uuden malliston ja…