Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällrävenin monipuoliset reput

Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto. Reput toimivat niin luontoon kuin kaupunkibaanallekin.

Olipa kyse sitten luontopoluilla samoilusta tai kaupungin katujen tallaamisesta, on Fjällrävenin tuotteiden tarkoitus aina ollut tehdä ulkona liikkumisesta helpompaa ja mukavampaa. Tämä koskee niin teknisimpiä vaellushousuja ja rinkkoja, ylävuoristomalliston tuotteita kuin ajattomia klassikoita ja jokaisen arkea helpottavia reppuja. Jokaista hetkeä tulee vaalita. Ja retki voi alkaa lähempää, kuin olisit osannut odottaa.

Uusi päiväreppumallisto

Päivärepulta vaaditaan yleensä paljon. Toisin kuin vaellusrinkan tai -repun, jolla on hyvin spesifi toiminto ja tarkoitus, päivärepun tulee olla toiminnallinen ja monipuolinen. Sen pitää näyttää hyvältä, kantaa mukanaan kaikki retkellä tarvittava, olla riittävän tilava salikamppeille tai picniceväille – tai molemmille. Juuri siksi Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston, Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto.

Tuotteet saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä sekä www.fjallraven.fi

Ulvö 23

Erittäin monipuolinen Ulvö 23 -päiväreppu sisältää topatun läppäritaskun, taskut vesipulloille, verkkokankaisen selkäpaneelin, rintaremmin, kaksi tilavaa osiota tavaroille sekä useita taskuja. Sopii retkille luontoon, töihin kulkemiseen ja muuhun urbaanin menoon.

Suositushinta 139 euroa. 

Ulvö Rolltop 23

Fjällrävenin uusi vedenpitävä Bergshell -materiaali ja teipatut saumat tekevät tästä repusta luottokaverin kovimmassakin rankkasateessa. Rolltop- sulkumekanismi pitää kosteuden ulkopuolella ja topattu sisätasku suojaa läppärisi kolhuilta. Etupuolella on pieni lenkki esim. pyörälampulle. 
Logo on heijastava.

Suositushinta 159 euroa. 

Ulvö Hip Pack / Hip Pack Large

Ulvö Hip Pack tarjoaa kätevästi säilytystilaa kompaktissa muodossa silloin kun haluat kulkea mahdollisimman keveillä kantamuksilla. Päälokeron lisäksi siinä on ulkoinen turvatasku vartaloa vasten. Erinomainen lyhyille retkille ja matkustukseen.

Suositushinta 54,95 euroa. 

Jussi Ovaskainen266 Artikkelia

  Shimano panostaa soralla ajoon

  Shimano panostaa soralla ajoon

  Shimano on julkaissut uuden GRX komponenttisarjan. Se on maailman ensimmäinen polkupyörien gravel/adventure –komponenttisarjan, joka on suunniteltu soralla ja muilla irtonaisilla pinnoilla tapahtuvaan ajoon. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut kattava tutkimus, laaja testaus ja pitkä kehitystyö. Palautetta tuotteista on kerätty kaiken…

  Työmatka pyörällä Yousportin tapaan

  Työmatka pyörällä Yousportin tapaan

  Nyt vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa. Yhtenä viikon teemana on työmatkapyöräilyyn kannustaminen. Yousportin sisältöjä tehdään pitkälti kotikonttorilla, joten pisimillään työmatka on muutaman kymmenen metriä. Kun on mahdollisuus päästä pihalle työpäivän aikana, se on käytettävä hyväksi. Olen lähdössä talven viimeiselle hiihtoreissulle Riksgränsenille loppuviikosta.…

  Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

  Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

  Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio edistyksellisestä Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu. Polar Vantage V Titan -urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, joille pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen…