Fjällräven Kånkeniin tarttui taidetta

Fjällräven Kånkeniin tarttui taidetta

Fjällrävenin Kånken-reppu on klassikko, josta on nyt tehty uusi Art-mallisto. Mallisto on osa Artic Fox Iniative -ohjelmaa. Ohjelmassa jokaisesta myydystä repusta lahjoitetaan 1 % luonnonsuojelutyöhön.

Vuoden 2019 malliston kuosit ovat Cecilia Heikkilän ja Erik Olovssonin suunnittelemia.
Cecilia on suunnitelut Blue/Green Fable -kuosin ja Erik Kånken Art Summer/Spring Landscapen.

Kånken Art -reput on valmistettu ekologisesta G-1000 HeavyDuty Eco S -kankaasta, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä polyesteria sekä luomupuuvillaa.

Kånken Art -repun pääosastossa on suuri aukko, joten täyttäminen ja purkaminen onnistuvat vaivatta. Repussa on kaksi sivutaskua ja vetoketjutasku edessä. Repun päällä on kantolenkki, ja selkäpehmusteen voi helposti irrottaa ja käyttää istuinalustana. Repun sisäpuolella on nimilappu.

Kånken Art -reppuja saa neljässä eri koossa: perinteinen 16 litraa, Art Laptop 15″,  Art Laptop 17″ sekä Art Mini.

Nettikauppaan

Kånken Art Sininen faabeli

”Minulle metsä on täynnä arvaamattomuutta ja satunnaisuutta sekä vaarallisella että kauniilla tavalla. Uskon, että mitä enemmän olemme luonnossa ja löydämme sen, sitä enemmän haluamme sitä suojella. Se inspiroi minua omassa Kånken Art -versiossani.” Cecilia Heikkilä

Kånken Art Vihreä faabeli

Cecilia Heikkilän leikkisässä Kånken Artissa on frettejä, kettuja ja pesukarhuja salaperäisessä havumetsässä. Kuvitus on saanut inspiraationsa Etelä-Ruotsin metsien villistä eläinmaailmasta.

Kånken Art Kevätmaisema

”Minulla on monia muistoja siitä, kun lapsena vaelsin perheeni kanssa vuoristossa. Muuttuva maisema ja sää, jotka saivat jatkuvasti uusia muotoja, tekivät minuun suuren vaikutuksen.” Erik Olovsson.

Kånken Art Kesämaisema

Erik Olovsson työskentelee tuote- ja huonekalusuunnittelijana  sekä graafisena suunnittelijana. Hänen suunnittelemansa Kånkenin kuosi on saanut inspiraationsa kesäisestä vuoristomaisemasta.

Jussi Ovaskainen297 Artikkelia

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  GoExpo Winter Innovations nostaa sporttialan uutuudet esille

  Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän GoExpo Winterin (15.-17.11.2019) yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo yhteen alan uutuudet ja koko talviurheilun toimialan. Innovaatiokilpailu järjestetään GoExpo Winter -messuilla perjantaina 15.11. Messukeskuksessa. Innovations-kilpailu…

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Polar Ignite -fitnesskelloon uusia värejä

  Kesällä esitelty Polar Ignite -fitnesskello on saatavana kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavana S-kokoisena. Toinen uutuusväri on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien…

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Baiks keskittyy jatkossa verkko- ja tukkukauppaan

  Pyöräilyliikkeiden ketju Baiks lopettaa kaikki 12 myymäläänsä eri puolilla Suomea. Baiks nimellä ketju toimi kahden vuoden ajan, ennen tätä se toimi vuodesta 1994 nimellä Suomen Polkupyörätukku. Ketjun kotisivujen mukaan asiakkaita palvellaan jatkossakin verkkokaupassa. – Tulemme vahvistamaan polkupyöräliiketoimintaa kokonaisuutena etenkin verkko-…