Fjällräven Kånkeniin tarttui taidetta

Fjällräven Kånkeniin tarttui taidetta

Fjällrävenin Kånken-reppu on klassikko, josta on nyt tehty uusi Art-mallisto. Mallisto on osa Artic Fox Iniative -ohjelmaa. Ohjelmassa jokaisesta myydystä repusta lahjoitetaan 1 % luonnonsuojelutyöhön.

Vuoden 2019 malliston kuosit ovat Cecilia Heikkilän ja Erik Olovssonin suunnittelemia.
Cecilia on suunnitelut Blue/Green Fable -kuosin ja Erik Kånken Art Summer/Spring Landscapen.

Kånken Art -reput on valmistettu ekologisesta G-1000 HeavyDuty Eco S -kankaasta, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä polyesteria sekä luomupuuvillaa.

Kånken Art -repun pääosastossa on suuri aukko, joten täyttäminen ja purkaminen onnistuvat vaivatta. Repussa on kaksi sivutaskua ja vetoketjutasku edessä. Repun päällä on kantolenkki, ja selkäpehmusteen voi helposti irrottaa ja käyttää istuinalustana. Repun sisäpuolella on nimilappu.

Kånken Art -reppuja saa neljässä eri koossa: perinteinen 16 litraa, Art Laptop 15″,  Art Laptop 17″ sekä Art Mini.

Nettikauppaan

Kånken Art Sininen faabeli

”Minulle metsä on täynnä arvaamattomuutta ja satunnaisuutta sekä vaarallisella että kauniilla tavalla. Uskon, että mitä enemmän olemme luonnossa ja löydämme sen, sitä enemmän haluamme sitä suojella. Se inspiroi minua omassa Kånken Art -versiossani.” Cecilia Heikkilä

Kånken Art Vihreä faabeli

Cecilia Heikkilän leikkisässä Kånken Artissa on frettejä, kettuja ja pesukarhuja salaperäisessä havumetsässä. Kuvitus on saanut inspiraationsa Etelä-Ruotsin metsien villistä eläinmaailmasta.

Kånken Art Kevätmaisema

”Minulla on monia muistoja siitä, kun lapsena vaelsin perheeni kanssa vuoristossa. Muuttuva maisema ja sää, jotka saivat jatkuvasti uusia muotoja, tekivät minuun suuren vaikutuksen.” Erik Olovsson.

Kånken Art Kesämaisema

Erik Olovsson työskentelee tuote- ja huonekalusuunnittelijana  sekä graafisena suunnittelijana. Hänen suunnittelemansa Kånkenin kuosi on saanut inspiraationsa kesäisestä vuoristomaisemasta.

Jussi Ovaskainen266 Artikkelia

  Shimano panostaa soralla ajoon

  Shimano panostaa soralla ajoon

  Shimano on julkaissut uuden GRX komponenttisarjan. Se on maailman ensimmäinen polkupyörien gravel/adventure –komponenttisarjan, joka on suunniteltu soralla ja muilla irtonaisilla pinnoilla tapahtuvaan ajoon. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut kattava tutkimus, laaja testaus ja pitkä kehitystyö. Palautetta tuotteista on kerätty kaiken…

  Työmatka pyörällä Yousportin tapaan

  Työmatka pyörällä Yousportin tapaan

  Nyt vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa. Yhtenä viikon teemana on työmatkapyöräilyyn kannustaminen. Yousportin sisältöjä tehdään pitkälti kotikonttorilla, joten pisimillään työmatka on muutaman kymmenen metriä. Kun on mahdollisuus päästä pihalle työpäivän aikana, se on käytettävä hyväksi. Olen lähdössä talven viimeiselle hiihtoreissulle Riksgränsenille loppuviikosta.…

  Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

  Huippukevyt multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

  Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio edistyksellisestä Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu. Polar Vantage V Titan -urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, joille pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen…