Fjällräven Kånkeniin tarttui taidetta

Fjällräven Kånkeniin tarttui taidetta

Fjällrävenin Kånken-reppu on klassikko, josta on nyt tehty uusi Art-mallisto. Mallisto on osa Artic Fox Iniative -ohjelmaa. Ohjelmassa jokaisesta myydystä repusta lahjoitetaan 1 % luonnonsuojelutyöhön.

Vuoden 2019 malliston kuosit ovat Cecilia Heikkilän ja Erik Olovssonin suunnittelemia.
Cecilia on suunnitelut Blue/Green Fable -kuosin ja Erik Kånken Art Summer/Spring Landscapen.

Kånken Art -reput on valmistettu ekologisesta G-1000 HeavyDuty Eco S -kankaasta, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä polyesteria sekä luomupuuvillaa.

Kånken Art -repun pääosastossa on suuri aukko, joten täyttäminen ja purkaminen onnistuvat vaivatta. Repussa on kaksi sivutaskua ja vetoketjutasku edessä. Repun päällä on kantolenkki, ja selkäpehmusteen voi helposti irrottaa ja käyttää istuinalustana. Repun sisäpuolella on nimilappu.

Kånken Art -reppuja saa neljässä eri koossa: perinteinen 16 litraa, Art Laptop 15″,  Art Laptop 17″ sekä Art Mini.

Nettikauppaan

Kånken Art Sininen faabeli

”Minulle metsä on täynnä arvaamattomuutta ja satunnaisuutta sekä vaarallisella että kauniilla tavalla. Uskon, että mitä enemmän olemme luonnossa ja löydämme sen, sitä enemmän haluamme sitä suojella. Se inspiroi minua omassa Kånken Art -versiossani.” Cecilia Heikkilä

Kånken Art Vihreä faabeli

Cecilia Heikkilän leikkisässä Kånken Artissa on frettejä, kettuja ja pesukarhuja salaperäisessä havumetsässä. Kuvitus on saanut inspiraationsa Etelä-Ruotsin metsien villistä eläinmaailmasta.

Kånken Art Kevätmaisema

”Minulla on monia muistoja siitä, kun lapsena vaelsin perheeni kanssa vuoristossa. Muuttuva maisema ja sää, jotka saivat jatkuvasti uusia muotoja, tekivät minuun suuren vaikutuksen.” Erik Olovsson.

Kånken Art Kesämaisema

Erik Olovsson työskentelee tuote- ja huonekalusuunnittelijana  sekä graafisena suunnittelijana. Hänen suunnittelemansa Kånkenin kuosi on saanut inspiraationsa kesäisestä vuoristomaisemasta.

Jussi Ovaskainen252 Artikkelia

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  S/LAB Shift Hybrid - Salomonin uudenlainen vapaalaskuside

  Shift on uuden sukupolven side, jossa yhdistyvät alppisiteen suorituskyky ja touring-ominaisuudet, eli siinä on kaksi sidemallia yhdessä tuotteessa.  Kevyt side mahdollista miellyttävän touring-hiihtämisen hoitamattomien rinteiden huipuille, ja nautinnollisen laskun aika side on perinteisen alppisiteen kaltainen. Tämä onnistuu, kun yhdistetään pin-siteiden liikkuvuus…

  GoExpo on kevään sporttisin tapahtuma

  GoExpo on kevään sporttisin tapahtuma

  GoExpo käynnisti kevään liikuntakauden Helsingin Messukeskuksessa. Messukeskus on viikonlopun ajan tulvillaan treenivinkkejä, välineitä ja lajikokeiluja. Messuilla on helppo testata uusia lajeja, ja innostua esimerkiksi sup-lautailusta tai seinäkiipeilystä. Fillarin testiradalla voi testata kymmeniä erilaisia pyöriä maantiepyöristä läskipyöriin ja tavarapyöriin, sähköavusteisena tai…

  Kevät on pilkkijän unelma-aikaa

  Kevät on pilkkijän unelma-aikaa

  Vaikka talvi on ollut keleiltään haastava, pilkkijäät ovat useimmissa paikoissa kalastuskelpoisessa kunnossa. Kevät on pilkkijän parasta aikaa, kun aurinko lämmittää ja valaisee kalastajan kehoa ja mieltä. Osa pilkkijän kalaonnesta ja mukavuudesta on varusteista kiinni. Alla listattuna hyväksi havaittuja kalastusvarusteita.