Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tilaa nyt YouSport-ammattilehti ja saat kaupan päälle Urheilukaupan Käsikirjan!

YouSport on suomalaisen urheilukaupan ammattimedia, joka julkaisee sekä printissä että verkossa toimialaa kiinnostavia uutisia ja uutuuksia, kertoo kansainvälisistä trendeistä ja kotimaan kaupan kuulumisista sekä kehittää yhdessä alan toimijoiden kanssa kotimaista urheilukauppaa.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä YouSport on urheilukaupan äänitorvi, joka antaa virikkeitä ja käytännöllisiä vinkkejä urheilukaupan arkipäivään. Lehden kattavat teemanumerot pureutuvat urheilukauppaan puhuttaviin aiheisiin pintaa syvemmältä. Tärkeä osa lehden sisältöä ovat myös kiinnostavat henkilöprofiilit ja yritystarinat.

Tilaa nyt YouSport-lehti vuodeksi 2021, ja saat neljä mielenkiintoista ja monipuolista numeroa kotiin tai työpaikalle kannettuna vain 75 eurolla!

Voit tilata lehden helposti tästä linkistä.

Kaupan päälle saat YouSport Urheilukaupan Käsikirjan, joka tarjoaa urheilun tukkukaupan kaikki merkittävät brändikontaktit helpossa ja kätevässä muodossa esimerkiksi urheiluliikkeiden myyjien arkeen.

Käsikirja pakkaa yksien kansien väliin kaikkien merkittävien tavarantoimittajien yhteydet ja tiedot heidän tuotevalikoimastaan. Lisäksi se tarjoaa paljon urheilukaupan arjessa hyödynnettävää tietoa ja on hakuteoksena nettiäkin nopeampi!

Jaa uutinen